Oh yess yess!

Det böev ju en blöt lördag, som alla säkert redan vet? Men nog om den iaf.

Idag har det varit skola.. 13-17.. fick dock sluta lite tidigare.. skönt. Nu får man ÄNTLIGEN läsa ngt som är roligt, i form av fastighetsförvaltning. Efter dom två trista kurserna vi har läst nu var det dags för det. Sen att vi inte ska ha ngn tenta i det ger ju bara ekonomistryrningen mer tid... det e ju bra det! Läraren e sjukr bra med för den delen..

Annars har jag hunnit med lite chill med lina och ericus idag,, trevligt trevligt..
Nu sitter jag och har kollat på den rätta för rosing. Hon valde seriöst hugo. Han e 19 år lixom..Det e som om jag skulle vara tillsammans med en 38 åring. Ganska sjukt faktiskt...

Det var väl alles.

peace.

Så här trevligt har vi det nu..


friday i'm in love...

08,20, pling. Öppnade ögonen och sen var det kört faktiskt. Jag som skulle sova länge? Tji fick jag minsann..
Idag har jag tvättat och städat lite, duktig minsann. Fast mest har jag bara slappat och kollat på tv...

Ikväll blir det let's dance finalen, varvat med så ska det låta och bara lugnt faktiskt.. Måste var aladdad tills impn ju. Uteserveringarna är öppna(öppnar idag) och det får man ju inte missa! Jag lina och jossi beger oss mot hstd oh yess yess!

Nu ska jag väl hoppa in i duschen, piggna till lite.

Later


Herr ågren

okej, gårdagen var bra.. mkt dricka involverades och jag vill redan glömma att jag stod mitt på dansgolvet och vinkade till adam högt uppe i dj båset mest hela tiden. Men det är inte det värsta. För det värsta kom jag på, just nu när jag tittade på lite kort. Det blev en -johan glans-diabild som kom här. HELVETE säger jag bara. This is so not good.
Whatever. Det är glömt nu.... eller??

Idag var det in för käk med linis malin och david. Gustafs fick det bli dagen till ära, för där har dom gratis påfyllning av dricka. Det e gott på bakfyllan faktiskt. Sen travade vi till östergård, packade, gjorde lite test mm.. Jag chillade mest, lina letade mest efter sina sunglasses, malin letade mest efter sina kläder och david, han lekte mest med sina hängslen han.

Sen com cunow och hämtade oss och trippen började mot smauland, med ett stopp på lager 157.. hittade inget så det gick ju käpprätt faktiskt..

Hemma stod maten  på bordet och jag var sjukt hungrig.
Nu är jag mest trött. Så ska nog sova faktiskt. Eller om en stund iaf

peace

onsdag em..

vanade kl 10, men kom inte ur sängen förräns strax innan 11.. in i duschen och sen vänta på att lina ksulle göra klart sin opponering.. in till kåren, möta upp klara och luncha. Men eftersom att alt. 1 var fisk och alt. 2 var bruna bönor (och jag såklart inte gillar ngt av de) fick det bli en tonpisk (det stod att den hette så) baguett. Men det gick ner det med vill jag lova. Sen drog jag in till stan och mötte upp danger, för den obligatoriska 35-vi-har-fått-pengar-shoppingen. Hittade faktiskt ett linne jag ville ha, en fin liten jacka, ett linne till, nagellack, band till håret, strumbyxor, öronhängen, underkläder och säkert ngt mer jag glömt.. Lina kom och vi tog en sväng om till..

Nu sitter vi här och väntar på soppan som står på spisen. Jag sitter och hivar i mej keso direkt ur paketet och är allmänt nöjd. Nu var visst soppan klar med så nu ska jag äta lite sparrissöppe Fint!

Kvällen blir det ju som sagt kåren, jag lina danger. Perfekta trion min själ. Jag och malin träffade på sarahgiiio i stan innan och vi best att vi skulle hänka på på valp-förfest på bolmens idag. Trevligt.

Nu ska man strax hit the shower och in i dimma.

Skål.

sviterna av en lång dag....

är att jag sitter och blinkar för att hålla ögnonen öppna... Dagen har varit lång som sagt.

Har nyss avnjutit ett avsnitt av andra avenyn (på toan glömde mina hörlurar hemma och lina kollar på tv och  klara sitter is sitt rum).. Det är verkligen en B-serie men jag kan inte sluta kolla på den helt enkelt. Och lou, I blame you att jag började kolla;) haha.

Imån e jag ledig hela dagen.. Så blir nog inte jätteeffektiv.. Ska luncha med lina, sen till stan och kåren på kvällen.
Men det är ju en bra dag för med det. Man vet knappt vad man ska göa nu när tentorna e över och man slipper stress 24/7..

Om man ska sova så man är pigg imån. Och vi hoppas på fint väder. Och worldpeace.

Sov gott

bla bla bla

sitter och kollar på grey's, ngn resumé om tiden som gått eller ngt.. ganska kul och se faktiskt.
Ännu roligare blir det när dr burke kommer in i sin senapsgula turtleneck. Över det har han en beige manchesterkavaj. Han är allt trendig den där burke. Han kanske kunde jobbat med MODE OCH TRENDOOOR på ntv? Tror han hade passat bra i den rollen jag.

Nu är nog linis snart på g hemmåt tror jag, eller jag hoppas rättare sagt. Klara skulle spendera natten hos lou inatt, eftersom att det eöverlämning tidigt imån. Ska försöka ta reda¨på lite info om art bygg ska hitta på, man kan ju inte missa detta spektakel;)
Plan B får väl bli att spana in PP och Maneater...

En sak till asså, om jag ngnsin skulle operera mej, skulle det vara Derek Shepeard som gjorde det, period.

Nu ska jag väl hitta på ngt att göra. Eller?


so long.

tisdag..

jag är allmänt uttråkad nu..

Dagen började väldigt tidigt.. lina och klara skulle upp kl 07, sen var det kört för mej med att somna om..
Så gick upp, åt frukost och gick ut och gick en lång promenix.. skön start på dagen. När jag kom hem hade jag två missade samtal på mobilen, skyddat nr såklart(jag hade ändå inte svarat på dom, vill ngn mej ngt så se till att inte ringa från skyddat). Sen såg jag att jag även fått ett mail.. från swedbank.. skickade ju in en ansökan dit för ett tagsen (vilket jag typ glömt) och jag svarade på hans mail.. 30 min senare var det best att jag skulle vara på swedbank kl 14 iaf.

Så nu har jag varit där varjefall. Fick kaffe, det var nog det bästa...

Jag har kollat på gossip girl och oth, men inget the hills idag inte :/ var visst nästa vecka dt började..

Slutar med en bild idag...


Jag hade ju............. tveklöst!


i likie

sket nyss ner mej lite (emma cunow style;) ) när jag såg att det var redan på LÖR som portugal-sverige spelade. Och ons efter mot serbien. SWEET. plus att uteserveringarna öppnar på lördag. Han är rätt god, mannen där uppe ibland.

baah

eftersom att kl "bara" e 12 och jag inte börjar skolan förräns 1 imån, får man vara uppe lite längre.

Låtarna som just nu har fastnat i min hjärna, och kommer sitta där länge till vill jag lova...

Flo rida - Right round
Lil Wayne - Prom Queen
Lil Wayne - Hot revolver
Ludacris feat. Chris Brown - What them girls like
Chris Brown - Capetive

Bra skit!

Denna veckan börjas det med nya delkurser, Ekonomistyrning och Fastighetsförvaltning. Den sistnämnda är jag pepp på men ekostyrningen kan fan dra asså. Men det är domma två kvar, sen är ett år sluuuuut.

Ngt annat spännande som händer är väl kåren på onsdag.. Kommer nog bli en del folk (mer än förra v då det var 14 st) eftersom det e stabsöverlämning då med. Sen hur många av dom som kommer så långt ska bli kul att se...

Snart champ.league igen med, arsenal fick ju villareal vilket jag faktiskt hoppades mest på. Känns som bästa utvägen...

Måste klippa mej med faktiskt, om ngn undrade då vill säga..

såå, det var nog allt jag hade på hjärtat för idag.

sov gott

money makes the world go round..

här sitter vi tre, har äntligen fått vår kebberulle och ar allmänt mätta.

Dom hörde av sej till sist, eller lina gjorde rättare sagt. Möta upp henne och sen hänga med henne med alla viktiga saker hon skulle fixa.. Hon blev klar iaf och vi gick tillbaka hem och chillade som fan. (shoppade loss på maxi innan dess)

Sen gick hon på möte, igen, och klara var inte hemma. Jag var så sjukligt rastlös asså. booooring.
Så jag började kolla runt på gina och H&M, och hittade massa kläder jag ska inhandla på ons, so sweet! Det är nog den bästa dagen på månden, den där 25e..

Har nog ett nytt favoritprogram, ballar av stål, soo funny asså..

Börjar bli trött nu... schööön.

peace

fotbollseason, FINALLY!

är inne och kollar när HBK drar igång sin säsong, och det är den 5 april. Borta.... mot AIK. haha, det kan bli spännande... ska vi åka til T den helgen klara kanske? ;) haha.

Annars har jag varit på banken idag, eftersom jag inte har ngt kort.. men en promenix i det fina vädret fick jag iaf..

Helgen var trevlig.. fotboll (en snabbsväng) i fredags.. Jag fick vara nykter eftersom jag skrev tenta i lör kl 09.. Mpste vara klar i huvudet ju!

När tentan var avklarad, blev det hem för en powernap (som varade strax över 2 timmar) och sen göra sej i ordning för att ta sej till danger där förfesten var i gång alla redan. Extra kul att carro var med, aaadå. För längesen asså..

I skrivande stund sitter jag och väntar på lina och klara ska komma hem så vi kan köpa lite mat.. jag hungrar ihjäääääl.

Tror jag parkerar mej utomhus på balkongen lite nu.

so long

smart?

Ditt IQ beräknas vara:

103

Detta motsvarar 58:e percentilen, dvs 58% av befolkningen har en IQ mindre än 103.

För medlemskap i Mensa krävs en IQ på 131 eller mer, vilket uppnås av 2% av befolkningen, alltså 98:e percentilen.

Sannolikheten att du kvalificerar dig för medlemskap i Mensa är ytterst liten.





Jag blir gladas där de står att 58% av befolkingen har IQ mindre än 103. Är jag då smartare än 58% av hela sverige? Antingen har det blivit ngt fel eller så är jag jävligt smart. Jag tror på det sistnämnda.

En liten bild til:


Lina är utslagen efter en hel dag av födelsedagsfirande

Hittade även en annan bild från i sommar på niggaz with attitude:


Jag och danger i vårat bästa jag

Till sist, men absolut inte minst:


Klara chillar på soffan. Nästa maskerad ska jag klä ut mej till henne.

Peace


klara har ett tight vad?

linas b-day och det har flummat här som aldrig förr. Det har varit tårta, mat, och en massa skratt. Jag lina klara erica och sen joinade även lou oss.

Dagens roligaste: Bruno Bosco. 
Dagens happening: Linas födelsedag. Det e nog ingen som har missat, med repliker som; "Jag får göra det för det e min födelsedag" och "Pax inte, för det är min födelsedag"
Dagens största: Omvägen lina guidade mej genom för att komma från klara till conan. Den var nog dubbelt så stor som vanliga vägen
Dagens minsta: klaras?
Dagens saknaj: VART ÄR MITT KORT? HALLÅÅH, VART ÄR MITT KORT.. saknaj... (copyright klara) .. (Om inte goset)
Dagens härligaste: Antagligen solen och vårkänslorna
Dagens smaskigaste: Schwarzwaldtårtan kanske?
Dagens sms: Skickades inte idag, men lästes upp idag. Ett flertal från klara, mysa.

Dagens fulla blöja: Enl klara kanske jag skulle ha den, men ingen kan ta den från cunow. Så enkel e det!
Dagens snabbaste:han vid banken på nyhem kanske. Han var snabb.Han hade långt hår. klara hade ju!
Dagens helt enkelt: Kvällens skratt-attack. Har aldrig påstått att vi är normala...


bah bah bah...

sitter uppe på media och mest chillar och dricker kaffe, fast jag verkligen BORDE plugga. Väldigt mycket till och med..
Men efter si sådär två timmars sömn i natt, upp kl halv 8 för tenta i teknisk installation, snurrar snart ögonen runt runt. Det är inte så upphetsande asså. Det gick sådär, får säkert göra om den (ja så säger jag alltid men denna gången menar jag det, innerligt..)

Det är stråååålande sol ute och jag vill bara sitta på klaras altan och schteeeka mest hela tiden, med ett glas rosé och vara nöjd med livet. Hade jag druckit en klunk vin idag, hade jag somnat på stört tror jag.

Nu blir det lite debet och kredit, och allt annat som hör affärsredovisning till.. kanske.. eller om en stund iaf. Tror inte det kommer hända idag faktiskt.

So long.

hets hets hets!

ställde kl på 07 idag igen, men kom inte upp förräns kl 8.. åt frulle, drack kaffe och gick ut och gick i en timma (behövs för att jag ska vakna, annars blir det som igår.. pluggar men inte komma ihåg ngt).
Pluggat ett par timmar nu.. egentligen har jag väldigt mkt att göra men jag jobbar bra när man är under press, så detta ska vi nog lösa. Ska bli så skönt när denna är över, verkligen. Gjorde en övningstenta innan idag, hade tentan sett ut så imån hade jag fått ett VG. Så mkt har jag faktiskt lärt mej!
¨Håller på att ladda ner GG och one tree hill, och är så peppad på det. Där går två timmar av pluggtiden bort....

En positiv sak idag är jag gick in och kollade hur det gick för min telefon. Den var klar, och dom hade skickat den idag. Exakt en vecka efter att jag skickade in den. Dom var snabba dom där. Det som också är värt för er att veta är att det stor TOUCHSCREEN FELAKTIG OCH UTBYTT. Altså var det inte mitt fel att den var sönder, det trodde ni inte om pg va?

Satt ute och drack kaffe för en liten stund sedan i solen, sååå skönt och det kändes verkligen som om det var vår. På rätt väg kanske. Peppar peppar, snart kommer la snön tillbaka?

Som sagt har jag hunnit mkt annat än instud.frågor, men idag när jag vaknade kom jag iaf igår turbulensintensitet.

På tors fyller lina år, jag tänkte baka en tårta, men nu funderar jag på om jag ska ta klara till hjälp (vilket känns som ett säkrare kort från min sida, då klara faktiskt KAN baka), för att det huvud taget ska bli ngn tarten.

Nu får jag väl, kanske, eller?, plugga lite då..

so long suckers, imån vid denna tiden är jag nogklar med min tenta. SCHÖÖÖÖN.

en liten inflik..

tänkte på mitt sommarinlägg jag skrev.. fick en sån känsla till nu när jag lyssnar på kris brun - forever. SHIT vad jag tänker på sommaren, och typ fånler varje gång jag hör den. Enrique lite med kanske...
Ngn som känner sej träffad?

GE MEJ NU SOMMAR... tack

pluggdag.

kl 07,00 ringde min kl idag, och jag gick upp, satte på kaffe och gjorde ett par smörgåsar och gick och la mej i sängen igen, kollade lite på nyheter osv.. halv 8 öppnade jag böeckerna och satt fram till typ halv 1. Åt och vilade lite och vid 2 körde jag igång igen.. 19 gick jag ut och gick en sväng och sen dök jag ner i böckerna igen. Så spännande (dock fått mkt gjort) har min dag varit. Nu sitter jag här, typ färdig med en stor lapp med "turbulensintensitet" upptejpad framför mej. Jag glömmer helt bort det ordet, heeeeela tiden. Turbulensintensitet, turbulensintensitet, turbulensintensitet. Jag ska komma ihåg det. Gör jag det, kommer det inte med på tentan, och glömmer jag det, kommer det såklart med. Sån tur har jag alltid. Det var som när man var mindre och hade test på kartor (ni vet man fick en karta så skulle man kunna placera ut städerna/länderna rätt). Jag kunde alla när mamma förhörde mej, utom nicaragua. Vi tragglade den som om det inte fanns ngn morgondag. När provet kom, kom den med och jag kom inte ihåg den. Men nu kommer jag aldrig glömma vart det landet ligger, det lovar jag. Så i framtiden, om ngn undrar var turbulensintensitet är, ask me.

Och inte nog mot det (ja, jag är trött på skiten nu) så räcker det inte med att det finns ngt som heter temperatur. Nu finns det helt plötsligt 1000 OLIKA sorters temeraturer. operativ hit och ekvivalent dit. Temperatur som temperatur tycker jag, men det tycker tydligen Installationsteknik AK för V.

Igårkväll var jag uppe hos mamma karin och hon hjälpte mej med affärsredovisningen. Nu jävlar är jag expert på detta, det kan jag lova. Nu kan jag till och med små saker som vår lärare inte berättat, men mamma karin, hon kan hon. Först fick jag ju kolla på lite Robert Gustafsson (fast mest lyssna på daniel som berättade allt två min innan dom sa det i filmen ;) ) och jag skrattade så jag grät typ.
Zlatan gjorde båda målen för inter igår, och nu ligger han ju 2a i skytteligan, inte illa måste jag säga. Jag är stolt!

Imorgon kommer dagen vara ungefär lika spännande som denna dagen, eftersom att tentan e på onsdag, vilket är i övermorgon. Tänkte iofs börja med en morgonpromenix imån så man piggnar till lite. Gjorde felet idag att bara slöa innan jag började plugga och innan kl blev typ 09 var jag som en zombie och fattade typ inte, eller rättare sagt kom inte ihåg, vad jag läst en minut innan. KAn ju iofs också bero på att jag inte somnade förräns kl 03 typ, var varken trött eller ville sova.. what to do?

Aja, nu ska jag göra det sista sen lägga mej och kolla på ngn film av ngt slag tänkte jag.

Goodie night.
ciao

summertime?


har varit så sugen på att ha sommar här nu ett tag, OCH nyss när jag stod i köket och åt färsk annanas kommer papaya coconut på radion. Och vad blir mer sommar än det? Jo, partystämmning på tub. Så nu sitter jag och kollar på wipeout, luktar förra sommaren ovh längtar lite till.

wednesday it is.

onsdag och exakt EN vecka kvar tills min första tenta för denna perioden..

Dagen har varit väldigt väldigt effektiv måste jag säga, har fått sjuuukt mkt gjort! Kolla bara in linaelin.blogg.se och se så flitiga vi var.
Ikväll är det man u - INTER och ARSENAL-roma. Hoppas på det bästa..

Ska strax iväg till adam, vill se fotbollen soooo bad, får se om vi kan nästla oss in hos ngn;)


 

har verkligen inget viktigt att berätta, tänkte mest säga att jag varit effektiv idag. så nu vet alla de.


 


Jag och mina tekniska under.

Vad är det med mej och mobiler (till viss del datorer)?
Fick min mob för två veckor sedan typ och nu är den på väg in på lagning. BAAAAAAH, nu har jag ju  behandlat den snällt lixom, men det kanske är dåtiden som hinner ikapp med tanke på hur jag har behandlat dom förra...

Helgen var bra måste jag säga, sen lördag men inte bakis igår varje fall.

På ons e det CL igen, ett mål räcker inter, snälla.


män som hatar kvinnor, yess

okej, måste ju börja med att jag igårkväll ÄNTLIGEN fick se män som hatar kvinnor. Och den var ju mkt bättre än jag trodde (eftersom man läst boken och den är typ den bästa bok jag läst, inte hade allt för höga förhoppningar om filmatiseringen). Men rollerna passade sej, till och med kalle blomqvist vilket jag absolut inte trodde. Det enda som stör mej är att vissa saker fattades, vissa saker fanns med som verkligen inte make scence asså. Enough said about that.

Nu är jag iaf i skolan och chilalr som fan. Har precis varit på en föreläsning med Paolo Roberto som var riktigt bra och rolig. Han kan den där Paolo. När jag och Klara skulle gå in i Q-Huset kom det en tjej som hade AS brådis. Eftersom att vi gick igeon den ena dörren, skulle hon ta den andra, trodde hon ja. Den var låst så hon sprang rätt in i den. Det är SÅNT som gör vardagen lite roligare.

Imån blir det plugg plugg plugg, både teknisk installation och affärsredovisning. Det kan gå åt och man kan verkligen INTE plugga för mkt på detta. Läsa av elmätare hit och bokslut dit. Är det inte för härligt?

Kan dom bli klara snart så vi kan gå och spana in KAD lite granna kanske?

Peace

ny vecka..

då var det måndag igen mina vänner.
Idag blev det en välbehövlig sovmorgon, och man är faktiskt utvilad.

Gårdagen spenderades mest framför tv:n med repriser och massa mat. Segt var bara förnamnet.....

Idag ska jag lina klara och malin FINALLY gå och se på män som hatar kvinnor. Jag och clairy har varit taggade på detta väldi väldi länge faktiskt. Tror bara att jag kommer bli lite besviken tyvärr...
Annars är det sushimiddag idag, tror jag, för jag är väldigt sugen på det.

Ledig från skolan idag, fast egentligen borde man börja med alba, men eftersom adam jobbar får vi ta det en dag då vi faktiskt har skola ist..
Tentorna börjar ju smyga på snart, och jag har for fan TRE tentor på 5 dagar. En av dom är ju en omtenta i organisation som jag hatar över allt annat. Men lika bra att få det gjort......

So long.

RSS 2.0