HATA HATA HATA GÖTEBORG.

Happ, det gick inte så brasom jag trodde att det skulle göra i matchen. 3-1, katastrofalt spel. Det hjälpte inte att lina och sara var där och hejade. Dommaren var förövrigt kass. OCH VI SOM KUNDE HA HAFT ÖVERTAGET I ALLSVENSKAN!!! Två röda kort, två avstängningar nästa match, Bahne skadad, som verkligen inte behövs nu. Som sagt så hatar jag Göteborg.

Hej då.

tisdag.

happ då har ännu en dag passerat snart..

idag har jag varit hos min kära mormor ett tag lagat lite mat och så..

kom nyss hem faktiskt, har kollat lite friidrott med.. satt och väntade på hödhoppet men det var visst imån, kollade fel dag haha. bra där!

läste innan att dusan hade blivit uttagen till danmarksmatchen den 8e, inge bra! då kommer han väl vara nöjdare än nöjdast. illa haha.
men men..

imån är det premiär på kåren, riktigt nice. alla vet ju vid detta laget att det är vårat place to be lixom, haha! VI HAR SAKNAT DET! även att måndagsklubben har varit där så e det inte samma sak!

men men ikväll är det hbk match! idag står ifk för motståndet. det ska vi ju ta, eller? klart vi gör!
peppad till tusen!

Saknar faktiskt linis nu med, ännu mer när vi pratade igår. våra soffstunder, haha! men sara är ju hos oss nu med så hon e ju inte sj, det e ju bra! Snart åker hon till grekland med, ILLA asså. men jag unnar väl henne det. haha.
men det hade varit bättre att jag hade hängt med faktiskt

ha det bra
ciao

ny vecka.

då var det måndag igen, och ny vecka!

helgen har varit bra, skulle varit lugn men blev nog allt annat.
fredagen spenderades hos jossi och tobbe, med kennet och c/o. Där blev det vin och cider.
Sen går vi ner till grannen och dricker lite gajol som vanligt, haha.. och en massa annat med för den delen.

lördagen var inte lika rolig att vakna, sjukt ont i huvudet..
men jag och ag stack på fotboll på aif, värsta jippot iom att det var jubileum.

men men, sen på kvällen stack jag och carro till marie och martin. snackade och så.. efter en stund kom även ida och nicke. vi spelade lite spel, sjöng och massa annat, sjukt trevligt var det iaf..
sen åkte vi hem och jag sov hos carro. vi höll på att somna medans maten skulle bli klar, dukigt lixom!

gårdagen var seg, hände inte spec mkt faktiskt..

idag har jag varit hos min kära mormor och sedan kollat på ag när hon spelade match.
tanken var att jag skulle åkt tillbaka till hstd idag, men så blev inte fallet då jag inte hann med tåget..
mamma tycker jag ska stanna ett par dagar till men jag vet inte hur jag gör. sugen på att åka tillbaka no som attan och sen e det ju kårenpremiär på ons med. hade ju inte varit fel faktiskt..

men men. nu blir det lite tv.
ciao.

onsdag.

då har halva denna veckan gått och det är redan onsdag!

idag har jag först varit och kollat på min kära syster när dom spelade match, sen åkte jag hem till jossi för att kolla på Sverige - USA. skitmatch ändå. Men det e alltid trevligt att kolla landskamper ju. Dock utan freddie men jag kollade lite på petter hansson åt lina ist. Hon ska ju trots allt köpa honom, så att han kan bo i vår garderob och laga mat åt oss, finemang, bra initiativ lina!

Fick skönaste meddelandet på facebook innan:

Hei Pernilla,jeg vet ikke om du er den "rette" pernilla jeg leter etter men dersom du var på kypros i 94 eller 95 og møtte en gutt fra en liten øy i norge er du den "rette". har sett etter deg på facebook lenge nå.
Hadde vært hyggelig å gjenopptatt kontakten vi hadde.med vennlig hilsen Kenneth Vincent..... håper jeg hører fra deg...

okej. jag är nog inte den rätta pernilla. såg han inte det på bilden eller har jga verkligen varit där? haha. hmmm...

nu ska jag kolla på en av dom filmerna jag lånade av jossi.
ciao

HAHAHA


En liten kul sak bara. Hittade en bild på någons blogg, bildtexten var:
"Här är vi utanför Sand i Båstad, stureplanstöntarna har, enligt don själva, erövrat staden. Lite kul bara, tog ett kort in och fångade Henke Lundqvist, hockeymålisen ni vet, snyyyyygg"

Vem syns inte på bilden om JAG LINA OCH MALIN, nära baren såklart, haha, vad är oddsen lixom? Det tyckte jag var lite kul, var tvungen att skriva det bara.

tisdag.

happ idag är det tisdagen den 21/8, och allas våran malin fyller  20 :D congrats! (hon har redan hunnit med bolaget)
Men när jag ringde till min kära lina idag och frågade vad hon gjorde fick jag svaret "Vi har precis övat till melodifestivalen imorgon" HAHA som jag skrattade.. det var lite kul måste jag säga.

Helgen som var var helt ok.. inflyttningsfest hos carro på fredagen, riktigt trevligt.
Lördagen blev det sigges, jag jossi och anna L. riktigt trevligt det med!
Maria och jag styrde såklart upp hemfärden, as usual, hahahahaha.

Men men. Imån är det landskamp i göteborg. Hade varit sjukt kul att åka och kolla faktiskt. Men alla jobbar ju så det får bli på tv:n ist.. men det funkar ju det med. Min man freddie är ju ändå inte med..

Så det var en liten uppdatering for now then.
ha det,
ciao

sista club monday.

idag blir det måndagsklubben efter ett himlans velande fram och tillbaka.
solen skiner och det kan nog inte bli bättre än såhär.
lina och malin kom nyss, vi kollar lite på göta kanal 2, haha. sjuk film

snart ar det dags för pepp och stök, josefine och nadja kommer sen med, alltid trevligt.
men men, liten uppdatering bara,

ciao.

back in halmstad!

yess då var man hemma igen efter sommaren i anderstorp (delvis). Känns skönt faktiskt.

helgen har varit bra. lördagen åkte vi til sigges, haha, och svängde på våra lurviga. Där träffade man en del trevliga människor, haha. Föfesten var hos lina, galet värre måste jag säga. vi han med både handboll, äpplet och lite andra roliga saker hahahaha. linas lillebror var hemma, kanske ska tilläggas..

idag var jag sjukt bakis när jag vaknade, trodde inte det var sant.

men jag har hunnit vara i vaggeryd och kolla på min syster när hon spelade match, trevligt värre.

men men, lina står nog för helgens skönaste.
MEN helst av allt skulle jag nog vilja tillägna detta blogginlägget till min kära vän malin persson. jag läste nu att hon ska beställa ett nytt bankomatkort. nu kan dom nog hennes person nummer på banken med. bra malin, säg till innan, jag hänger gärna med, för dom känner ju inte igen oss, haha. "du, din vän har inte funderat på att beställa ett bankomatkort?" det säger allt!

men men, nu blir det soffstund.
ciao

PREMIER LEAGUE START IDAAAAG!

en liten snabb-blogg såhär på morgonkvisten.

veckan har varit otroligt skön, mer info kommer senare.

igår var jag en sväng hos lina, som slutade med att jag sov där och att vi kollade på borat (redan) men lina somnade så jag kollade klart sj..
innan dess hade jossi tobbe och kenneth varit där uppe. dom drack lite vin och öl, jag skulle jobba idag, så jag fick stå för kaffet. men det var en mkt trevlig stund måste jag säga.

MEN, idag startar iaf premier league, WHEHEY, finally lixom.
denna säsongen håller jag även ett öga på west ham, där min kära ljungberg spelar. och stolt som bara jag kan bli läste jag nu att han ska vara kapten i  första matchen. vem tvivlade??

Arsenal inleder inte förräns imån, och det ska med bli sjukt kul..

men men, off to work, ikväll är det fest!
ciao

semester..

i måndags jobbade jag ju då sista dagen för att sedan ta mej ner till malin i halmstad.
måndagsklubben stod på schemat, premiär för mej.
förfest hör hos malin, riktigt trevligt faktiskt.. ävena tt det inte blev ngn fotboll men men, det kommer fler gånger ju!
anyway vi begav oss dit oh herregud(högt och tydligt) vad folk det var. det var nog malins bästa dag, där fanns ju personer hon gärna tittar på och pratar med, nice. som hon skrev så var det kära återseenden, riktigt trevligt måste jag säga, nu när man inte varit här så mkt..
när det var slut begav vi oss ut i ösregnet, jag fick även en skymt av min älskling.
hem till malin, sova. schönt.

tisdagen var inte lika skönt,men inte jättefarlig.
in till stan, och malin persson har nu avmagniticerat ett bankkort till, hon fick sitt nya för en vecka sen så det var bara att gå in på swedbank igen. min vän har till och med sagt at thon borde skaffa ett bankkort och jag tror att hela personalstrykan vet vem hon är. Malin Persson, "Ahh just det, det är hon utan bankkort som är här varje dag"
Sen kollade vi lite i affärer och liknande och hyrde film.
Resten av dagen spenderades framför tv:n, gott faktiskt.

Onsdagen gjorde vi verkligen ingenting, var i stan en timma sen var det nog allt faktiskt. Malin fick ju en skymt av sin älskling.. Kollade på film och somnade sent, det är semester det!

Idag började vi dagen med att kolla på film (nej, vi gör inget annat) och sedan begav vi oss ut i stan ett x antal timmar senare.
Idag blir det fiesta på leffes, trevligt värre. har inte varit där innan varken ajg eller malin, så det e ju andra premiären på en vecka för min del.

Idag köpte vi glass i stan, malins, den smakade thi-mat. Det berättar hon högt och tydligt för mej när jag står och beställer. Hon jag beställer av är kines eller liknande. bra där, hahaha.

nu blir det pannkakor och öl/vin/sprit. mums.
ciao.

by the way, imån kommer kanske lina, hopefully. annar kommer hon på lör. då blir det åka av, som hon själv skulle uttryckt det. VI SAKNAR JU VÅRAN TREDJE DEL!

RSS 2.0