slutspurt..

jaha mina vänner, då var det inne på slutspurten på tentaperioden för denna gången, THANK GOD!!.
byggtentan igår gick helt ok faktiskt (vilket inte e ett gott tecken för mej, det ska kännas piss så brukar det gå kalas.), tog inte lång tid att skriva heller så var klar redan vid halv 11... hem och slappa? icke, bara att plugga marknadsföring här nu.. silket jag förövrigt hatar mest i hela världen. och det ska ju vara kul?? läraren spelar stor roll, så är det bara.
det går väl sådär med plugget, jag försöker iaf..

var så sjukt avis på dom andra byggarna igår som skrivit båda sina tentor och kunde gå till kåren, om man ändå kunde haft det så?

nu har jag iaf tagit matpaus och stekt mej pannkakor, vilket hör och häpna jag råkar vara ganska bra på. om man säger så så övade jag ganska mkt på det under mitt första år som halmstadbo;) hahah.
väntar på att kaffet ska bli klart, sen är det bara på pluggandet igen. det som får mej att tänka positivt just nu är morgondagen, då byggarna återfår sitt sociala liv igen och ska fira det rätt så jävla rejält asså. att man kan se fram emot ngt så mkt? alltid lika kul när det e hela klassen..............

well well, nu var kaffet klart så nu har jag ingen anledning till att inte plugga.

fastnade förövrigt med min hand i min ficka idag och kom inte loss, det tycker jag är en ganska bra bravad asså, hur lyckas man med det?

imån blir det all in.
ciao

ett ryck

min blogg har varit död ett bra tag, har inte haft tid helt enkelt. nu fick jag iaf ett litet ryck att skriva en rad...

har pluggat som jag vet inte vad dom senaste dagarna, veckan, veckorna.. har husbyggnadstenta imån, marknadsföringstenta på fre.. och jag kan inte ett skit.. känns så jävla värdelöst asså... men men, det får gå som det går helt enkelt.
umgicks med lina i sön-mån, mkt trevligt måste jag säga.. massa att tjata om och så..
annars har ja som sagt int haft ngt liv senaste tiden.. men på fre är det ändring på det, då e det tentafest, lör med för den delen.. ska bli sjukligt nice.
nu har jag bäddat ner mej iaf, luktar sommar, iform av ldb melon med glittercremen.. glittrar lite fint så här på kvällskvisten, men hittade inte den andra, eller rättare sagt orkade inte leta.

dagen värsta i hela mitt liv upplevelse var iaf att fredrik ljungberg my man har skrivit på för seattle, i USA... jag som var 100 på att han skulle flytta hem till halmstad och mej nu. så flyttar han hela vgen till usa ist, det e tacken.

ska uppdatera lite oftare, när jag hinner.

god natt.

RSS 2.0