vår bästa tid är nu.....

det har hänt en hel del massa den senaste tiden.. vi kan ju fortsätta med veckan då jag och danger gjorde stan osäkra..

torsdagen var det rix-fm dags, ett par cider ,sen travade vi och mötte upp louie för att sedan se en massa artister.. starpilots var ju en överraskning, positiv sådan, haha... har även fått veta att dom faktiskt är utbildade sådana, och vad tyckr vi om det egentligen? ;) malin blev stressad och gick men jag och louie vägrade gå innan ola hade spelat och ATT vi såga han, we like.
mellanfest hos malin, och sedan bar det av mot tylö för fiestan... alltid lika kul faktiskt. Mkt folk och välbekanta ansikten ;)
såklart blev det efterfest med haha.
fredagen var inte lika kul kanske..
sjuk som man var, helt seg i kroppen och slut efter veckan.
egentligen skulle vi gått ut men kroppen sa ifrån.. jag hade nog både feber och säkerligen en fin halsfluss på det med.
ag kom och jag malin louie och ag gick och kollade på håkan hellström, så jäklar bra asså.. man blir ju glad av att bara kolla på han. då bev man ännu mer pepp på att gå ut men pallade helt enkelt inte...
hem till louie en snabbsväng igen och hälsade på hennes syster och sen gick vi hem och sov.. tidig kväll ändå.
lördagen mådde jag nog värre än fredagen, hade egentligen plans på att åka till erika i gbg men pallade helt enkelt inte de asså..
på kvällen var jag dum nog att gå ut ändå, SÅDÄR smart av mej... förfest hos louise en sväng sen till andreas på inflyttningfest... fick reda på en del saker som gjorde en sådär glad asså, vad är felet med vissa människor???
senblev det caféet iaf, träffade carro sarah och jocke, väldans tervligt asså. och ATT det blev min bästa dag sen eller? haha fy fan vad jag log resten av kvöllen..
söndagen blev segande hos malina innan jag tog mitt pick och pack och åkte till a-torp igen för att jobba på måndagen...
kanske var den segaste veckan i mitt liv, så jävlans seg efter partyvecka så det är sjukt..
men till helgen åkte jag återigen ner till danger och efter en repa på stan med massa shopping mötte vi upp filip och hans vän filip för ett par cider och käk på uteserveringarna. tervligt värre måste jag säga..tanken var att vi ksulle åka ner till hbg, men efter lite snack med ppl där nere bestämmde vi oss för att stanna i kära halmstad ändå
hem till malin för iorfningfix och sen gick vi ut och satte oss vid nissan och drack rosé och lyssnade på live-musik haha och snackade en massa. så SJUKT trevligt!
till caféet sedan såklart och där träffade man såkalart en massa trevligt folk
hem till malin för natta mat och vin? haha

söndagen kom mamma och pappa ner redan kl halv 11, vad tyker man om det lixom? usch usch

veckan som varit har varit riktigt varm och skön, kul att man jobbat då, men det e ju iofs sista jobbveckan sen har jag en massa semester, wohoo.
till helgen blir det såklart lite festligheter, men jag åker inte ner till halmstad, utan danger kommer ner hit ist, hon jobbar ju nästa vecka vad tycker man om det??

har för övrigt käkat glass med johanna idag, en massa roliga saker, snack så kunde vi lätt fördriva en hel del tid. snart igen!

meningslös blogg, men en update att jag lever iaf.
nu ska jag chilla som fan

vänta lite...

då har ytterligare ngra dagar av semestern pprungit förbi..

måndagen var det ju såklart måndagsklubben, förfest på västervall med malin camilla nadja och niclas. päronen var ju där med såklart... taxi (hahaha rolig jugge) till mk och massa massa stök och folk. hade såklart sjuuuuuukt kul as always på det stället.. hem åkte vi med cunow cunow cunow, såklart.
tisdagen innebar sent uppvak med först en sväng till harrys och efter det en repa på stan.
hem till malin och slöa och sedan drog hon till christian coh jag kollade allsång och lite på alla filmer som gick på tvn. När hon kom hem igen kollade dom på en film och jag fick äntligen se sex and the city. SHIT vad jag grät såklart, men bra var den:D
onsdagen såklart sent uppvaknande även då och efter lite iordningfix kom bitte och hämtade oss för en runda på stan, igen.. idag blev det även bolaget, haha.
efter det blev det käk på västervall sen körde camilla hem oss och med lite iordningfix och dricka (läs lite för mkt dricka) begav vi oss ut för en kväll på caféet. hur tyckte jag och malin att det gick lixom? vi var inte ute länge men vi han träffa våra darlings iaf. sen tyckte vi de var dags att gå hem kl 1 hahaha, bra av oss. med ett berg av mat travade vi hem och det var nog lika bra..........
today är det först rix fm, och jaa jag är lika sjuuuuuukt peppad som ola cunow haha såklart... efter det blir det iaf fiestan som är premiär för min del detta året... ska bli tervligt.
nu ska vi äta stekt potatis och korv, malin lagar mat som om det inte finns ngn morgondag.
sen blir det en repa på stan och in i dimman.

later.

one down, six to go..

då var söndagen förbi och det blev en liten trevlig spontanutgång till caféet.
jag malin och niclas var väl sådär peppade men efter ett par öl/cider travade vi iväg. Där mötte vi upp lina klara cunow och erica.. massa massa tjat och lite re-cap och ett par drinkar på det med. sen travade vi hem för att äta makaroner med parmesan haha, men malin hade nog hellre inte varit här............

idag är det måndagsklubben och som alla vet så ör jag redan SJUUUUUUUUUKT peppad faktiskt..
det blir en runda på stan, sen till eurostop och sen västervall för att förkalasa.

nu är det tvätt.
ciao

semestertider

då har man äntligen semester och vi hoppas på en repris av förra årets galna partyvecka.

helgen som varit.. eller rättare sagt tre sista dagarna har varit redbull-vodkainspirerade, men jobba såklat var det med.

nu har jag åkt ner till mitt älskade halmstad för kära återseenden och malin kom såklart och mötte mej på tåget.
det är en hård vecka vi har framför oss, och varför inte starta med idag? caféet ikväll såklart, krogsöndag sweet!
jag är redan pepp på måndagsklubben imån, såklart och det blir första stoppet.

nu ska jag duscha snart och vara lite social, sen ska vi boka tvätt tid så vi kan ha ngt rent på oss. '

säger det redan nu, in i dimman..

and a guestblogger hahaha

Hello folks. Idag bloggar Malin Gottarp här och det är jag jävligt nöjd över. Tycker det går bra. Porrnilla säger att hon ska jobba imorgon men hur många vet att det är irktigt sant egentliugen? KMeeeeen iaf så  lyckas jag hälla i henne vin här ovh jag måste säga att jag är nöjd över det. Ni i Halmstad är nog inte så bekanta medcd miig men jag är en tjej från Anderstorp och när det kommer till Porrnilla så har vi varit vänner en stund. Jag ä r mycket nöjd. På månbdag ska vi ut och festa på måndagsklubben och vi hoppas på ett jävla röj mrn vad ska man annars hoppas på? Anna Kjell hälsar och hon är också med på måndag. Hon behöver en riktig karl så ni kan anmäla er här. Puss kyss och kram

ooooh yes!

tänkte bara säga att halmstad, nu får ni stå ut med mej i 4 fucking år till för nu e jag fanimej bfe:are på heltid, sweeeeet!!

anyways, lite update är det nog dags för..

lördagen spenderades hos malin, med hemmagjord pizza (salt) och sigges.. riktigt kul var det faktiskt men två helger i rad, sen räcker det.
söndagen var kanske inte riktigt lika kul... släkten kom för att fira mej, weheeey när man inte mår så bra kanske...

måndagen började med jobb sen att bege sej av till halmstad för måndagsklubben såkalrt. premiär för min del detta året och hur tyckte jag att det gick egentligen? jag hade iofs riktigt kul men, inga kommentarer haha.
tis var inte riktigt lika kul, jag och malin mötte klara i stan efter världens typ roligaste samtal för en sallad i värmen..sen var det bara back to gvd och jobbet igen för att sedan åka till sara och anna och dricka lite vin..

annars har det bara varit jobb jobb men imån e det sista hela dagen sen e det bara lör kvar och där efter beger jag mej ner till halmstad och mina flickor för en veckas semester.. ska bli riktigt nice väder med så då klagar man inte!!

nu e jag exalterad (eller vad säger du lina?) så jag kan inte sova, glad som fan helt enkelt..
jag har druckit ett glas vin och firat lite i min ensamhet när jag vet att alla andra e på fiestan, hade hellre firat där faktiskt.
men men, jag tjänar ju pengar.

yeah yeah, pg är en nolla.
ciao

demanding...

så folks, nu var det lite tid att fördriva faktiskt...


vi kan ju börja med midsommar som spenderades mest hela tiden på bolmens med bästa tjejerna. 15.00 dukades sill-lunchen fram (utan sill) och drickat flödade.. Ju mer tiden gick, desto fler kom det och desto roligare blev det. Vissa blev mer onyktra än andra, vissa sov kl 21, vissa hade modekofta, vissa dansade på borden och trillade ner, vissa gjorde bort sej med mera med mera...
In till stan skulle vi såklart och vi hann med en sväng på caféet såklart. Där träffade man ju syster med som inte visste vad hon hette. trevligt, hahah..

lördagen innebar först middag hos persson-elm-johansson på östra stranden med danger, riktigt trevligt faktiskt. Lammkött säger jag bara, hahaha. Sen travade vi till bolmens, såklart till de andra tjejera. Där var förfesten ett faktum och jag och malin var såklart inte sega asså.
In till stan idag igen, kanske lite tidigare än gårdagen och massa sjuka historier på väg in.  Caféet såklart där ja och malin till en början chillade som fan men sen joinade ju oss resten av gänget med. Malin g kom även förbi och hälsade ett antal ggr ;)
Efterfest på repslagaregatan till sjukt sen natt/tidig morgon. Random människor ändå och en dejtinbjudan var resultatet. Sen gillar jag inte svara i malins mob när folk ringer heller.. tur bara att personen i fråga som ringde stod under balkongen och såg allt, duktigt jobbat!

Bästa midsommaren ever, som jag alltid säger men hade så sjukt kul verkligen. hade gärna gjort om det faktiskt........

förra veckan var det jobb på befa som gällde och då även anderstorp såklart.. inga allvarliga saker så.
helgen var lugn i fredag och allt annat i lör.. förfest hos jossi och sigges var destinationen (no comments cunow)
men det var riktigt trevligt där faktiskt, vi snackade om det jag ocg jossi och det var längesen vi var ute ihop och hade så bra kväll, haha..
söndagen blev bakischill hos kennerrrrrt med lina. sen var vi ju på aif två gånger ch vände, hur tyckte b-laget att det gick lixom??
EM FINALEN på kvällen, tack torres att tyskarna inte vann. DET är min man det..

i veckan har det varit jobb jobb jobb med var sugen på måndagsklubben i mån men tar det nu på mån ist.. vilken mening asså, haha.
imån är det fredag och då ska jag och sara dricka redbull-vodka och snacka minnen, sån bra kombination asså.
på lör ska jag till danger och grilla och chilla som fan var tanken.
på mån blir det måndagsklubben som FAAAAN premiär för min del detta året....

sen är det en jobbvecka kvar sen är det semester, gott som fan.
jag och malin har hela veckan planerad, såklart.. och det blir en repris på förra årets partyvecka hahaha.
måndag - måndagsklubben
tisdag - vilodag
onsdag - lilllördag
torsdag - rix fm OCH fiesta
fredag - håkan hellström, marinfestivalen
lördag - lördag är alltid utgång, marinfestivalen.

Det ni, vi är vikingar, hahaha.

nu ska jag ut och gå 1.4 mil, jag är så jävlar duktig och inte alls avundsjuk på tjejerna som ska på fiesta idag, nej då. jag jobbar hellre i anderstorp och tråkar, aaaabsolut.

så louie och cunow där har ni en ordentlig uppdatering, och halmstad kommer jag tillbaka till när ni minst anar det;)

puss darlings, miss you.

......

dålig på att uppdatera, kanske för att det hönder en massa hela tiden, detta blir en snabbis och hela historian kommer tomorrow.

midsommar passerade, som vanligt den bästa midsommaren ever...
helgen var det sigges såklart, riktigt kul faktiskt????

det var min långa update, befinner mej i anderstorp.
nu när jag updterat kan jag börja blogga igen, haha. dåligt.

hey

RSS 2.0