latest news

nu märks det att nollningen verkligen är förbi och vardagen har hunnit ikapp en igen..
 första veckan var lugn men denna veckan har varit helt sjukt mkt i skolan.. husbyggnadsprojekt hit och marknadsföringsarbete dit.. tur att lina och isabell kom fick reda på onsdagmorgongen att mf-arbetet skulle vara klart på torsdag och att seminariet började kl 08 . dom ringde och väckte oss andra (eftersom vi sett fram emot välbehövlig sovmorgon sov man skönt just då) och det var bara att stressa iväg till skolan.. vi fik ju en liten paus iform av föreläsning mitt på dagen men sen bar det hem till lina för kaffe gois och massa plugg.. hade vi inte varit trötta och slrattat åt allt kanske vi hade varit klara långt innan halv 10, men det var kul haha.. sen gick jag och eve hem till henne och drack vin iaf, välförtjänt.

arbetet gick bra, och vi fick till och med beröm, inte illa för att ha gjort det på en dag!

vad har annars hänt? ¨kårenpremiären var riktigt kul, kanske gjorde ngn dum sak, men what to do? ser inte adidasbyxorna på lika ofta längre HAHAH.. förfesten hade dom gjort riktigt bra, 15 flak öl och 15 flak cider. därpå 3 liter mittu. FINT!

förra helgen var lugn, var i anderstorp på rehab.. här befinner jag mej även denna helgen men igår var inte lika lugnt haha..

imån e det sista skoldagen för min del på ett tag.. åker ju till la italia på tisdag, GOTT! shoppa, äta och dricka gott och sen höjpunkterna, milan-inter och inter-lecce! sweet...

nu ska jag på fotboll var tanken.
hej


nollning is the shit....

herregyyyyd vad saker jag hunnit med på senaste 10 (12) dagarna asså..

nollning har varit på schemat och det har varit så himlans roligt asså, helt sinnes.
sena kvällar och tidiga morgonar, mkt festande och mkt skratt. ont i fötterna har jag fortfarande, sko skav så in i.. jag tog slut på plåstrerna i nollningsväskan så det fick duga med tejp, och det har jag fått äta upp..

på fredagen var det dags för bygg-dag..
det skulle byggas en flotte, ett torn och en laudbil.

detta tog hela dagen och halva natten, var hemma strax efter 00 faktiskt.. men att vi lyckades bygga det högsta tornet ever! det e vi byggare det;) emmie var lagom nervös när hon skulle upp där.. men det gick ju bra på lördagen sen..
sen under fredagen han även jag adam och anders, men viss hjälp av malin (dom mer pajade) fylla upp 150 vattenballonger och stora ballonger till regattan dagen efter.

på lördagen var det först dags för picassofrulle, gott i solen! sen var det lådbilsrace (vår bil blev diskad, den var över tre meter.. byggare bygger alltid högst!!) en snabbsväng på stan och sedan var det dags för huvudpunkten, regattan.
jag adam johan anders och daniel fick uppdraget att kasta dessa fina vatten ballonger på de andra folk har verkligen ingen humor?? bi vann inte men vi säkte 5 andra flottar, HAHA så bra......

efter det hem till elin för iordningfix och sedan var det dags för avtäckning innan finsittningen.. helt sjukt asså.. nu känner man ju inte igen dom längre?
staben var ändå roligast att se asså, helt sinnes stor förändring asså. så kul va!
finsittning var avslutningen på hela nollningen.
vår general (linus) och straffmästare (anna) kollade vad som inte var tillåtet (lambo, programsånger mm) och uppfyllde allt som stod på den listan. roligare människor får man nog leta efter! dom var ganska arga på oss, men det var det värt!
BYGG BYGG BYGG BYGG BYGG BYGG BYGG BYGG
sen var det discodans hela natten lång.. så SKÖNT att äntligen få krama och hälsa på sina vänner hela tiden när man vill.. skönast var ändå elias.. som kommit fram till mej många gånge rpå nollningen fr han trpdde att jag var fusknolla HAHA så kul..

söndagen spenderades endast i sängen, helt slutkörd faktiskt..

måndagen var det skolstart med marknadsföring och husbyggnad.. sen gick jag adam och eve och hämtade nycklar och liknande och efter det dumpade vi av eve och hittade ist navve och gick en sväng på stan (claes olsson is the shit)
sen var det dags för tvätt kombinerat med flyttstök hos adam.. han och johan fixade och jag och navve var övervakare, vilket jobb vi gjorde asså!

idag har det varit skola, nytt projektarbete.. designa ett hus från grunden.. riktigt kul faktiskt!

imån e det kåren och jag och eve är redan pepp.
nu ska jag ut en sväng
ciaaaaao

RSS 2.0