julkram

jaha, julen är över och det e bara nyår kvar.. sen kan det bli vår tycker jag faktiskt.

juldagen var galen, hade rikigt riktigt kul faktiskt. först hos lina, sen i jonis källare like old times, så sjukt kul.
parken var mkt folk, men det var kul som sagt.. jag och lina chillade mest hela tiden..
dagen efter var inte riktigt lika kul.. blev en sväng till gvd med daddy sen film mys med linis.

lördagen bestod av jobb, sen en tågresa till halmstad. cunow och erica stod med öppna armar och mötte oss med orden "vad stora ni har blivit". hem, iordningfix och till cunow. där blev det så det kan låta, brittan och vin. en bra kombination. jag och erica kom iaf etta från slutet, det e det som räknas!
möta upp camilla, bulls, morfars och sen skulle det stått moon, men vi "fastnade" på vägen. En av dom roligaste sakerna i mitt liv hände. lina blev instängd i kristina-passagen. jag skrattade så tårarna rann, medans hon skällde på mej. väl ute skrattade vi mer. mat och sen hem. träffade srah och carro med respektive ute, det var med en höjdpunkt.

vaknade, morgonpigg som jag är, kl 09 idag.. blev trött, sov lite till, och sen typ tre timmar till. tacobuffe på Åhlens, - 2 påfyllningar tack.
nu har vi varit och hämtat kryckan på flygplatsen. vi hade lite olika teorier om hur hon skulle transporteras från flyget till ankomsthalen. Det ena var att hon åkte på bagagevagnen, och sedan kom på bandet. Annars var det  att en gubbe kom i rullstol, och klara fick vänta på nästa transport. Hon kom hoppandes så våra teorier stämde inte riktigt.

Nu äter vi gräddstuvad pyttipanna, dricker julmust och kollar på tv. det är väl inga?

imån ska vi först på återbesök på sjukhuset, och med vi menar jag ju såklart klara bröstlund. fast dom hade säkert hittat ett och ett annat fel på mej med, så varför inte?

so long suckers.

jul??

det har hänt lite sen sist man skrev, i know, jag har inte varit den bästa på att uppdatera, har väl haft ngt bättre för mej helt enkelt..

helgen blev det parken, stök stök stök...
segsöndag
jobb igår, hela dagen, massa människor och en trött pg på kvällen
jobb idag, fått första och andra julklappen.. skitfina sagaform-martiniglas från jobbet, knästrumpor och örhängen. sååå fint så :)

imån, eller egentligen idag, är det julafton, jag har ingen julkänsla what so ever.. kanske lite lite men inte mer.. pappa säger att jag har växt upp, men jag säger att det e för att det inte e ngn snö ute.....
roligast idag var ändå vem som kompade niklas wahlgren på uppesittarkväll, om inte kareokevärden som e förtjust i klara va. där ser man, lina ringer HEM till mej,20 i 12 på natten( inte för att ngn som, men hon har gjort den förr, och så sov dom;) ) fy fan vad vi skrattade.

nu ska jag iaf gotta mej av sista avsnittet av the hills, sen sova.. kommer nog iofs somna innan det e slut.. är så trött asså.

god jul,
jag bara går, hej svejs va.


cunow-blogg

traditionsenlig som jag är, skriver jag en blogg när jag e hos cunow, såklart..

okej, nu är skolan slut för denna terminen, SKÖN....T. redovisningen gick bra och nu är det ngra veckors ledigt..
det blev inte riktigt min bästa dag när jag kom till östergård idag, lina var ensam där för klara hade åkt till akuten med "en stukad fot" som hon själv sagt. senare fick vi reda på att det inte var så lätt utan 3-4 sprickor sprickor i foten och en operation på det. verkligen ingen julkram på det! stackarn asså.. en big eloge till louie darlign som varit där hos henne hela dagen.. underbar vän faktiskt :)
det blev bolaget på eurostop en snabbis i discobilen aka cunows vrålåk.
sen hem till linis för en dusch och upp med henne till sjukan.. hon delar rum med ngn annan så vi fick snällt vänta..
under tiden har vi hunnit med att kolla på massa nice pics från i sommras och cepat oss som bara vi kan. helst hade jag velat ha lite gästbloggning á la cunow här nu, men hon är upptagen med "dagens outfit", modebloggare som hon är.

det blir en sväng till mårten idag iaf, även om vi inte är lika peppade som vi kanske skulle varit. men vi kan inte göra mkt åt saken nu, bara hoppas att allt går bra :) hade vi kunnat vara hos dej nu clairy så hade vi det, de vet du darling.
vi får vänta tills imån och träffa henne ist, när mamma karin kommer.. en runda på city och sen hem till skogarna för julfirande. sweet.

nu ska vi peppa upp oss lite och köra en fin julavslutning. en hel till termin has passed by.

so long suckers

snart så..

det finns nog INGEN som har missat det, men det känns lika konstigt varje gång, snart mina vänner är det jullov. Det e bara redovisningen av husbyggnaden imån som är kvar, sen tar vi långledigt..
idag har vi haft en föreläsning om tegelstenar och lättbetong. visst låter det givande?
adam sov sej igenom det och jag skrattade gott åt han, haha. så kul var det...

så imånkväll blir det en julavslutning, haha, som jag har döpt det till. det ska bli trevligt.

avslutar dagen med en fin liten lista som dom har gjort undersökningar om:

Lönsammaste utbildningen:

1. Tandläkare

2. Läkare

3. Jurist

4. Civilekonom

5. Civilingenjör

6. Fastighetsmäklare

7. Anläggningsarbetare

8. Specialistsköterska

9. VVS-montör

10. Gymnasielärare

11. Förskolelärare

Kul att se att det ser lite bra ut inte bara downs faktiskt.. sen att man får en civilekonomi på den gör ju inte saken värre??

Nu ska jag packa lite sen blir det sängen.
so long


en ledig dag..

idag har jag haft en sån där härligt ledig dag där man bara kan koppla bort allt vad skola heter.
jag har altså inte gjort ngt vettigt, inte ens varit utanför dörren.

kollat på ett avsnitt av dirty sexy money, två av lipstick jungle, ett the hills och ett desperate... det kanske säger mkt om min händelserika dag? man behöver en sån dag emellanåt, spec efter långa skoldagar som igår, och när man får ta till helgen (bakfyllan) för att plugga.
jag har iofs tvättat och städat, men det bara en bråkdel av dagen.. men det är värt att nämnas..

imån e det sista husbyggnadslektionen och på tors e det seminarie för redovisning av vårt fina projekt.. sen på kvällen blir det julavslutning och jag e redan pepp?

nu ska jag kolla på ett sista avsnitt av lipstick jungle, låg ngt efter och det e jag tacksam för idag.

sov gott
ciao

lucky day..

upp i ottan för att mötas kl kvart i 8 för opponiering och redovisning av organisationsprojektet. nu är det fan över med det, min bästa dag del 1!!!
sen var det chill tills vi hade intervju med chrille på aberdeen property, om husbyggnaden.. så nu e vi klara med den MED!! bara lite finlir kvar på den, men sen jävlar. så redovisning av den på torsdag, sen är det slut för iår. GOTT.. min bästa dag del 2.
MEN det mest random idag.. pappa har laddat min gamla sony ericsson tele som jag doppade i ett vattenglas för evigheter sen.. OCH DEN FUNKAR IGEN!! vad har hänt lixom? den gjorde ju inte det dagen efter, så nu har jag antagit att den inte har gjort det på hela tiden.. men det har den.. moahhah. det får avsluta min bästa dag för idag.
nu ska jag skriva sista på husbyggnaden och skicka iväg den till johan, sen jävlar ska jag chilla.

ciao


sunday

helgen har passerat och det har varit trevlig faktiskt.

igår for det ner till halmstad och det blev lite dricka och morfars. trevligt värre faktiskt :)
idag var det inte riktigt lika trevligt i huvudet när man vaknade direkt.
disneydags och chill, innan det bar hem till lina och klara... här har vi chillat mest hela dagen, med chili con carne á la lina, sovande och sen plugg faktiskt. linis har hjälpt mej thank god.

imån e det skola tidigt som fan, men sen e organisationen ÖVER så sköööööönt. då e det bara en tenta kvar............

nu är det repriser på schemat, goodie.

so long

spänning...

att vad bra han är den där kevin, jag ryser mest hela tiden. alice kan fan dra

(kom på att lina och klara hade ju mkv's julfest idag, dumma mej)

tralalaa...

nu börjar snart idolfinalen, och jag e pepp som bara den. eftersom att robin inte e kvar, så måste ju bara kevin vinna?
annars säger jag som alltid, då bojkottar jag idol next time. det e aldrig ngn jag har hållit på som har vunnit, haha... jag e inte riktigt som alla andra.

idag var det så jäkla jobbigt att gå upp, helt sinnes faktiskt, jag piggnade inte till på hela dagen...
har så sjukt ont i hela kroppen asså, dansade jag så??
värdelös gästföreläsning och sedan lite arbete med marlene och isabell... tråkigt nog skulle dom iväg, så vi kunde bara sitta till 2, GOTT. mött en och samma person mer eller mindre hela dagen, detta börjar bli lite påfrestande hahah..

om man skulle ringa lina och klara och se vad dom hittar på ikväll, för visst var det så att ni inte hade ngt för er? hahahah

nu börjar idol.
ciao

just nu hatar jag mej sj lite grann faktiskt..

tur att jag är i skolan nu och trodde vi började kl 8.15. vi började visst 10.15.. KUL! jaja, tänkte jag, jag sätter mej på bibblan och pluggar lite. än så länge har jag inte öppnat böckerna och jag kommer nog inte göra det heller. senare bekymmer...

igår var det en låååååååång dag vill jag säga, som innehöll allt från publik gos till mindre public gos med lina haha.
husbyggnadsprojektet börjar ta form nu, skönt det.. vi har intervju med fastighetsförvaltaren på måndag, bra bra bra. 
organisationsprojektet är inlämnat och klart, så idag får vi ngn annans arbete att opponera på tills måndag, hur fan tänkte han lixom???? så vi vet ju var vi ska göra efter skolan varje fall... 

idag är det mega mycket snö ute (för att vara Halmstad) och riktigt kallt, det e mysigt faktiskt. helst av allt hade jag viljat tillbrnga en sån här dag uppkrypen i soffan, men en sjuuuuuukt snygg man(tänkt Ljungberg), varm choklad och en mysig film. men nej nej, varför göra det när man kan gå i skolan? 

tiden har iaf gått så jäkla fort, tyckte nyss att man började efter sommaren och nu är det snart jullov. eller lov och lov, har tentor den 14e & 16e januari, så så mycket lov får jag faktiskt inte. men några dagars ledigt ska man nog få iaf... 
nästa vecka blir sista veckan för denna terminen, och det blir avslutning med mårten på torsdag.. ska bli nice :)

nu ska jag fortsätta med vad jag gjorde inann (absolut ingenting) tills skolan drar igång.

heeey

well done..

idag har jag och isabell varit så fruktansvärt kreativa så det finns inte. vi hann verkligen med allt vi skulle plus lite till måste jag säga, riktigt stolt över oss. Marléne tog paus och drog till sthlm för att kolla på n.e.r.d. trist, verkligen..
undrar när hon kommer tillbaka den busen, för min skoldag hänger helt på henne faktiskt.

imån får jag lite sovmorgon, sen möta upp lina för att fixa och dona.

fan, nu vann ju chelsea sin match, vilket jag inte ville.

andra avenyn var det nu jag. och JAAAA louie, jag följer det fortf;) haha

pusskramgrattis


en lång, lång tid

FY HELVETE vad trött jag var när kl ringde halv 7 idag asså.. up och iväg till skolan, hade skola till 5 idag, men vi fixade allt vi skulle med hubyggnadsprojektet, fotade lite och så så vi ar därifrån redan kl 16, så det var skönt :)

en snabbsväng till clary och lina där dom hade stor shoppat i ullared och visade upp allt från en säng-top till 7432794 ljus dom köpt. sweet.. sen kom louie och hämtade mej och lina och vi drog till henne och pluggade.. jag tröttnade på mina böcker om trä och betong ganska snabbt så spelade mest harpan.. så kul hade jag.
vi ÄR tre mongon faktiskt.

hem igen och lagade tacos, och here i am, fullt förväntansfull på att em-krönikan ska börja om ngn minut. i like.

hejdå

för en lång, lång tid

FY HELVETE vad trött jag var när kl ringde halv 7 idag asså.. up och iväg till skolan, hade skola till 5 idag, men vi fixade allt vi skulle med hubyggnadsprojektet, fotade lite och så så vi ar därifrån redan kl 16, så det var skönt :)

en snabbsväng till clary och lina där dom hade stor shoppat i ullared och visade upp allt från en säng-top till 7432794 ljus dom köpt. sweet.. sen kom louie och hämtade mej och lina och vi drog till henne och pluggade.. jag tröttnade på mina böcker om trä och betong ganska snabbt så spelade mest harpan.. så kul hade jag.
vi ÄR tre mongon faktiskt.

hem igen och lagade tacos, och here i am, fullt förväntansfull på att em-krönikan ska börja om ngn minut. i like.

hejdå

ja jävlar

lina ska byta namn till ahn-za malm-lund. det är det senaste.

en helt vanlig söndagkväll

upcoming: chill med lina och klara i soffan, vem kan motstå?

vi har haft en riktigt sjuk kväll idag som har innehållit både det ena och det andra, helt enkelt inte normalt faktiskt.
vi sitter och väntar på inside, sjukt bra fängslande program, hahaha.
undertiden sitter jag och lina och myser i soffan, klara vill gärna vara med, men hon vågar nog inte riktigt, hon är lite rädd helt enkelt. men hon är välkommen till vårat lilla event.

kollar på insider, där aschber säger att man inte ska lita på en mäklare, under några som helst omständigheter. tack som fan!

and here we go again.

nu sitter jag hos två mongon på östergård och kollar på sanningens ögonblick. taskigt läge faktiskt..

helgen har varit lugn och skön måste jag säga.. jobb i lördags sen chill med sara och anna..

idag har jag inte gjort ngt vettigt what so ever faktiskt, men det e väl det söndagar e till för?

hade verkligen inte ngt viktigt att berätta eller så, hittade bara en fin bild men med fel lag.. halmstad hade varit bättre.


typsik.

jag tror jag bojkotar idol-finalen, vad sägs`?

och så var det helg igen...

alltid lika skönt med helt när man har haft en busy busy vecka som denna. Långa dagar i skolan, lite avslappande (?!) med klubb koncept i ons, som förövrigt var riktigt bra. Kvällens händelse stod nog ändå malin"idag ska jag inte hem tidigt" persson för. jag ska nog be henne lära mej laga fyllemat. eller inte, haha. bra jobbat!!

annars har vi precis haft redovisning på case 3. Vi fick redan på redan nu att vi blev godkännda, SKÖNT.
det är tillräckligt mkt som ska göras så var skönt att slippa komplettering på det iaf.
Nästa vecka blir en hektisk vecka, husbyggnadsprojekt, organisationsprojekt, två tunga uppgifter asså.. tidiga morgonar och sena kvällar e nog vad vi har att vänta oss...

till sommaren ska ju u-21 em spelas i sverige.. och bla halsmtad ska ju hålla i det.. tänk fabregas och walcott på örjans vall? DET SKA JAG INTE MISSA! nu e det ju inte säkert att det blir just här just dom spelar, men man kan ju alltid drömma lite, rignt? annars får det nog bli en tripp till antingen hbg eller gbg faktiskt. När jag var på cypern träffade ju faktiskt jag en kille som spelar i det laget, englad asså, haha. lite coolt ändå...

annars så ska jag snart hoppa på tåget till småland, jobb imån.. sen ska jag till borås med sara en sväng idag var tanken. ska bli så otroligt gott med helt, sova ut.. iaf på söndag då.

ikväll blir det idol, så inga konstigheter.

ciao

julcider & en ljungberg

jaha, lite av min kanske bästa dag??

fick ett fint motagande när jag anlände till östergård i morse. haha:P

in till isabell iaf, och vem såg jag i stan? om inte FREDRIK LJUNGBERG!!!
höll seriöst på att göra ngt dumt?

det kanske inte blev så seriöst idag, men vi fick lite gjort (utöver youtube, mtv & julsånger)

sen mötte jag upp louie och malin för lite JULCIDER.blev dock lite lessen att inte min fanns?
sitter i skrivande stund och avnjuter min första julcider för i år, en ny variant.. vit men glittret e kvar. god som fan, men inget slår MIN va.

pepp på koncept i kväll, såklart att man ska dit när dom bästa tjejerna är hostesses..

in i dimman

RSS 2.0