tidsfördriv

om man har trist en fredagskväll, kan man ringa adam och tillsammans försöka komma på alla usa:s 50 delstater. Efter 1 h och 30 min gav vi upp, då hade vi 44 st. Det e ganska bra av oss ändå.
Annars idag, har jag varit ute och gått i lite mer än en timma, riktigt gott faktiskt. Sen har jag varit hos min kära mormor och fikat lite, och såklart kollat på top model.. Jag har även laddat ner en av dom filmerna malin rekomenderade (nej inte den som handlar om någon som ska få det som förr och något i den stilen), som jag tänkte påbörja nu.

imån är det ingen som vet vad som händer, so you never know..
ciao

ett skratt förlänger livet... eller vad det nu heter..

och jag fick mej just dagens skrattanfall..
skulle ringa linis, men hon svarade inte så jag kom till hennes "moblisvar" som egentligen är där man ska säga sitt namn ..... - kan inte ta det nu bla bla bla. Där säger hon iaf Eeeeeeeeeh, lämna ett meddelande efter tonen, så det blir lixom Eeeeeeeeeeh lämna ett meddelande efter tonen kan inte ta ditt samtal just nu, försök igen senare.
Detta är sånna småsaker som förgyller vardagen, och jag skrattar så tårarna inte kan sluta rinna. ( jag var såklart tvungen att ringa en gång till)

En annan kul sak som jag kom och tänka på idag.. Var ute och gick en sväng innan och gick förbi två killar som byggde en koja. Dom byggde verkligen som om det inte fanns ngn morgondag, och då kom jag tänka på alla kojor man byggt i sina dar. Den som jag direkt kom att tänka på var jag och lina hade typ kämpat ett helt sommarlov med en koja, som satt en bra bit upp i ett träd (säker het ostabil och man kunde nog trilla igenom när som, men det man inte vet....) Hur som helst hade den mattor, väggar och en fin ranglig stege upp till den. En dag när vi kom dit och skulle bygga (jag var byggare redan då) var den helt igentejpad och vi blev aldeles förstörda. Givetvis var det anton och alexander som gjort detta, och vi skulle hämnas. Genom att gå till antons pappa ingmar och skvallra. Han ville nog bara skratta men fick ju skälla lite på dom för syns skull. Det var tider det, man bråkade för att man tejpat igen varandras kojor, bråk som löstes på ngra minuter (timmar om man var riktigt riktigt arg) och sen var det förbi. Idag är det inte riktigt lika lätt, och problemen är verkligen en aning större, haha.. jag ser mej verkligen mej och lina framför mej och skrattar så jag håller på och dö.
Herregud, vad bra vi var.

another day has passed..

kan ju börja med en grej som var riktigt irriterande..
kunde som vanligt inte somna i normal tid igår, så kl halv 2 i natt kollade jag iaf på fear factor blind date (hur kul det nu kan vara) och en kille som sjöng fram alla sina meningar. Seriöst, jag ville bara slå honom, det var det värsta jag varit med om och till på köpet var han riktigt ful, men tyckte sej vara sjuuukt snygg. herregud säger jag bara. "I'm gonna take all flags lalalalalaa" usch usch usch.

Dagen har väl inte varit så spännande. kollat på andra halvan av top model 11 idag, och nu vill jag helst skriva vem som vinner men lina och klara blir inte så glada då. Kanske att man kan göra det om klara läser detta imån, för då får hon ju ta bort sitt gips. Jag kommer sakna det där paketet och springa åt henne mest hela tiden, hmmm... Skönt för henne och kunna klia sej på benet helt normalt igen. och kanske gå med då, det e ju en fördel..
anyway.. tillbaka till min spännande dag. Top model var det, när de var klart kollade jag på satc filmen, lika bra varje gång och jag gråter lika mkt varje gång. Sen har jag spenderat lite tid med carro, hon ville kolla på bonde söker fru bröllpet, jippe tänkte jag. Jag hatar bonde söker fru, och nu hatar jag det ännu mer "Jag och magnus e så himla kära" NO KIDDING, ingen som missat det du.

Drömde att jag färgat mitt hår mörkbrut inatt så kl 5 i morse var jag uppe och speglade mej och skakade i hela kroppen.. men det var fortf blont.. inte för att det skulle vara världens ände, men lite förvarning tack!

Och till sist, ska vi ta det bittraste, och det är att människor (människan), TÄNK innan man gör ngt. Det är verkligen inte okej!!

Jag e lite glad idag, kanske inte märks sådär mkt, men det är jag.

ciao

att jag aldrig lär mej..

en av dom längsta och tristaste dagarna i mitt liv idag. jag har kollat på reprisen av körslaget, som jag förövrigt såg igår.. delvis reprisen av lets dance som jag även det såg i fredags. Top model canada maraton, handboll och sen skulle jag ge mej på ett försök att baka. Att jag aldrig lär mej att jag inte ska göra det. Kärleksmums tänkte jag ja skulle göra. Allt gick väl bra, tog ut kakan ur ugnen och börjar med det som ska vara ovanpå. På ngt sätt (jag följer receptet till max) har det gått snett för övr sakerna i glasyren drar inte åt sej smöret så det e lixom för sej.. skitsamma tänker jag så jag häller av det och ska börja hälla på glasyr på kakan.. det räcker till 1/4-del av kakan. hmm... på med lite cocos och smaka lite. kakan rinner typ i mitten och glasyren smakade skit. så en timmas slit åt helvete och kakan fick åka ner i soporna.
och nu sitter jag här, väntar på att ett avsnitt till av top model ska börja. dagen kan ju helt enkelt inte bli bättre!!


klartklartklart

jag tycker verkligen synd om mej själv just nu, detta kommer bli den tristaste veckan ever. period.

har verkligen inte gjort ngt de senaste dagarna, inte mått bra helt enkelt och det var ju inte så konstigt...
nu sitter jag och ska kolla på handboll, spännande värre! tror iofs inte att sverige kommer vinna, varför skulle ngt gå bra lixom? hoppas kan man ju alltid göra..

ngt (annat) jag blev besviken över var att lady gagas performance i parken bara var ett påhitt.. hon kommer asså inte hit och det har sålts falska ticets, vad e det lixom? jag som ville se henne soo bad. men yterligare igen, varför skulle ngt gå min väg, det är ju onödigt.

det blir en lugn dag idag, som ett par dagar fram över.

ha det så kul i åre alla. åk och festa lite åt mej med tack.

bye

impressed.

nya kurser, nya tag.
andra terminen har startat igång och jag har en känsla av att den kommer bli minst lika bra :)
Teknisk installation och affärsredovisning. TI e döden medans affredovisningen verkar helt ok.
Idag var iaf första dagen, och en ny kille började med oss.. Christoffer Lindhe, han ni vet som blev av med båda benen och en arm i en tågolycka men simmade i paralympics. Vår lärare tvingade han göra en ordentlig prestation iaf och jag tyckte verkligen synd om han, men jag e SJUUUUUKT impad. Men skämdes som sagt över vår kära lärare harald. jag hejade på dej på idrottsgalan skrek han och tvingade oss applådera. det e han iofs värd, men kanske inte i en helt ny klass..

men men, tentafesterna var riktigt lyckade varje fall, jag hade sjukt kul såklart, och det var först vin och räkor, ost och liknande hos isabell på fredagen, sedan bar det av till anna och efter det till morfars såklart.
lördagen var jag så jävla sliten, men det var bara att shape up och bege sej till ibbe igen. vidare till max, sen till morfars. Sedan hamnade jag med helena och so på mårten iaf, och det var riktigt kul!

nu sk ajag kolla på 90210 och kurera mej, jag mår inte alls bra idag :/

ciao

wohoooo

tentorna är avklarade, nu går vi all in ikväll!!

alltid denna ångest ångest ångest dagen innan och på morgonen innan en tenta, och denna lättnad när det e över, kan inte beskrivas hur skön den e asså! dagens tenta gick inte lika bra som husbyggnaden, inget jag räknat med, men bättre än jag trott. jag förbereder mej på omtenta så blir jag inte besviken.

nu ska jag försöka väcka lina och klara, eller om jag sj lägger mej och sover lite..
sen ska jag och lina in till stan för inhandling av alkoholhaltiga drycker och en repa kanske.
ikväll blir det tentaferre hos anna, sen säkert morfars. Imån var nog tanken utgång med tjejerna i tvåan, long time ago asså. ska bli nice :)

snart blir det nordligare breddrader;)

puss faktiskt!


put a smile on your face


så här söta är vi kl 01.40 en helt vanlig torsdagsnatt.

Vi har lagt på vårat största leende. Jag har tenta kl 08 imån och borde sova, men hellre ler jag.

jag kan då verkligen inte konsten..

.. att sätta mej ner i lugn och ro och läsa kurslitteratur.
Det finns helt plötsligt massa andra saker att hitta på. Gå ut och gå en sväng, tog til och med en extra runda för att inte komma hem till metaforer och allt vad det heter. Kolla runt på internet, det kan man ju fördriva en bra stund på. Spela wii, wii-fit is the shit! Laga (!!!!) lite mat, hemskt vad kul det var helt plötsligt. Jag har även börjat kolla på bride war. Och ändå har jag bara varit vaken sen kl 9. Detta kommer ju gå käpprätt...
Har läst det innan, pluggat på det innan, men dagen innan tentan vill man ju uppdatera minnet och lära sej det sista. Tydligen inte så i mitt fall inte.... Men jag har flera timmar kvar på mej, och det kanske e dags att sätta igår på riktigt nu. Eftersom vi får ha med böckerna så ska jag märka ut det sista så jag slipper läsa så mkt nu. Jag ska lära mej lite om varje metafor och lite om mintzbergs 5 configurations. Sen får det bära eller brista, och eftersom jag inte har fattat ngt på denna kursen sen dag 1 så brister det nog, men har inte räknat med annat och ngn gång ska ju vara den första (kanske) att inte klara ngt på första försöket...
Nästa vecka går vi in på nya delkurser, den ena är affärsredovisning och den andra teknisk installation. TI låter ju inte så svårt, tills jag såg formlerna igår. Hej och välkommen tillbaka, du kära matte C. Med formler som 

Qtot = Qt + Qv + Qov (W/oC)

och  

Pdim = Qtot*(Tinne-DUT) (W)  kommer jag nog sitta som det frågetecken man bara kan se ut som när man läser sånt. KUL.

Nu vill jag ha detta överstökat, och bara festa loss som vi byggare kan. Jag har ju ett mission att fullfölja på kvällen, som jag inte ska bli sen med att göra;) känner ngn sej träffad? ;)

nu får jag väl börja. eller kanske om en liten stund iaf.

so long suckers.


hälften kvar..

husbyggnaden e avklarad och jag är innerligt lessen om jag inte får ett g på den.
organisationen kan fan dra, och där förväntar jag mej inte ens ett U, det e illa.
idag är jag så trött att jag känner mej bakfull, blev inte mkt sömn i natt inte..
nu ska jag kolla på oth, sen ta en liten tupplur.

ser fram emot tentafesterna på fredag och lördag, ja har redan kul.


puss faktiskt

bah bah bah

sista dagen på husbyggnadsplugget, jag har smått panik för allt jag lärt mej känns som bortblåst. betong hit, bjälklag dit. gaaaaah säger jag. efter detta är det organisationstenta på fredag, som jag int ekommer klara, det känner jag redan nu.. men på kvällen är det tentafest, och det e det bästa med att ha tentor haha. party hos anna, sen säkert stan haha.

nu väntar jag på att klara och linas möte ska ta slut, jag har trist och kan inte plugga för det e inte tyst hahah. sen ska jag till adam och vi ska förhöra varandra haha.

so long,

2009

It's been a while, och en hel del har hänt.


- Det nya året ringdes in, och vi gjorde det med dunder och brak. Först fix hela dagen innan, väla hit, sjukhus dit..., sen fix mest hela dagen på nyårsafton. Jag lina klara louie emma emma erica och therese lagade och åt först en 3 rätters, riktigt gott var det :) massa vin och tjat till det och efter middagen droppade folk in och festen började på allvar.. massa blandat folk såklart haha.. var himlans trevligt varjefall.. kl slog tolv, det blev skumpa raketer och 2009.
kvällen avslutades med byggarna på rockstugan. Nyår var riktigt bra helt enkelt!
- Lördagen jobbade jag först, sen blev det vinkväll hos lina och klara.. en hel del vin och skratt, tröga vitsar (britt) och massa annat kul. Jag klara och lina hamnade tillslut på bulls, där vi mötte massa mkvare och det hela slutade med efterfest såklart.

- Måndagen var det dags för jobb igen, aningens trött och säkert fortfarande bakis efter nyår, men jag tog mej igenom dagen. Skulle pluggat på kvällen, hur tyckte jag det gick?
- Tisdagen var det aif-cup, och ingen har missat att jag var pepp såklart.. gis vann, iår igen.. vad tycker vi om det lixom?
- Onsdags blev det plugg plugg, man hittar iofs en massa annat att göra mellan man pluggar.. måla naglarna, facebook, läsa bloggar, jaa helt enkelt allt utom att plugga.
- Idag har jag jobbat, första readagen så jag var helt slut när jag kom hem.. helt sjukt, folk blir helt banans altså. Plugg har jag hunnit med en del med, kanske inte så mkt som jag borde och jag har fetingångest. Det som får mej tänka framåt nu är tentafesten på fredag, jo man tackar!

Annars har det hunnits med en massa skratt med tjejerna, åka i taxi cunows partybil mest hela tiden, lite mer vin och en himlans massa snack. En mycket bra start på det nya året måste jag säga.

Nu ska jag göra dom sista frågorna, sen är det jag stieg och sängen som gäller,
god natt.

2009

It's been a while, och en hel del har hänt.


- Det nya året ringdes in, och vi gjorde det med dunder och brak. Först fix hela dagen innan, väla hit, sjukhus dit..., sen fix mest hela dagen på nyårsafton. Jag lina klara louie emma emma erica och therese lagade och åt först en 3 rätters, riktigt gott var det :) massa vin och tjat till det och efter middagen droppade folk in och festen började på allvar.. massa blandat folk såklart haha.. var himlans trevligt varjefall.. kl slog tolv, det blev skumpa raketer och 2009.
kvällen avslutades med byggarna på rockstugan. Nyår var riktigt bra helt enkelt!
- Lördagen jobbade jag först, sen blev det vinkväll hos lina och klara.. en hel del vin och skratt, tröga vitsar (britt) och massa annat kul. Jag klara och lina hamnade tillslut på bulls, där vi mötte massa mkvare och det hela slutade med efterfest såklart.

- Måndagen var det dags för jobb igen, aningens trött och säkert fortfarande bakis efter nyår, men jag tog mej igenom dagen. Skulle pluggat på kvällen, hur tyckte jag det gick?
- Tisdagen var det aif-cup, och ingen har missat att jag var pepp såklart.. gis vann, iår igen.. vad tycker vi om det lixom?
- Onsdags blev det plugg plugg, man hittar iofs en massa annat att göra mellan man pluggar.. måla naglarna, facebook, läsa bloggar, jaa helt enkelt allt utom att plugga.
- Idag har jag jobbat, första readagen så jag var helt slut när jag kom hem.. helt sjukt, folk blir helt banans altså. Plugg har jag hunnit med en del med, kanske inte så mkt som jag borde och jag har fetingångest. Det som får mej tänka framåt nu är tentafesten på fredag, jo man tackar!

Annars har det hunnits med en massa skratt med tjejerna, åka i taxi cunows partybil mest hela tiden, lite mer vin och en himlans massa snack. En mycket bra start på det nya året måste jag säga.

Nu ska jag göra dom sista frågorna, sen är det jag stieg och sängen som gäller,
god natt.

RSS 2.0