it's a lovestory..

okej, jag var helt enkelt tvungen att sätta mej här en stund, för att slita mej från min bok ( geeky, i know).. Köpte om jag kunde drömma idag (första twilight-boken) och jag kan helt enkelt inte sluta läsa.. helt sjukt bra. Står till och med på baksidan, Varning - beroendeframkallande. Och det är precis vad den är.. sååååå bra. 

Idag har jag och min kära syster varit ute på en liten trip.. närmare bestämt A6.. Först frulle på ikea, sen shopping där inne (hittade en massa nice).. Sen han vi även med en tur inne på a6, trots ag:s pressade tidsschema. En sväng på stan som slutade i 3 tröjor och ett par solglasögon (som jag verkligen behövde.. eller?) Vi åt sen världens godaste mozzarella mackor, sjukt gott. Hann även med en marängschwiss-glass på donken ( jag vet att du e avis lou)
Det bra hemmåt iaf och då hängde jag med carro till gvd.. in på befa och säga hej, och jag kom prec i rätt tidpunkt.. dom höll på att kolla på nya klädkollektioner.. MASSA fint...

Aik förlorade mot gefle. Tänkte bara säga detta....

Nu ska jag återgå till Edward Cullen, my man.

peace 

snabb är...

32676109cfb4e1eb9dc9202e507fbd34.png

Kolla varifrån!

snabb är jag. Snabbare än blixten..


lite vin...

0-1915277fea9396580af1efa87f509ea5.png

Kolla varifrån!

lite vin och chill hos Jossi och tobbe, alltid trevligt:)


haha



Detta är sannt lördagsnöje....

in love...


Okej, sitter och kollar på twilight för miljone gången...  blir sådär tonårskär i honom varenda gång jag kollar på den filmen (framförallt blicken, goooood). Kan inte vänta på att uppföljaren kommer asså..

Imån blir det nog ett glas eller 10..


baah

nu har dom fastställt, och återigen ändrat spelschemat för u-21 em.. sverige spelar på alla orter utom i halmstad.. tack för den. kunde dom inte bara hållit sej till den första spelplanen?

 Grp    
Må 15 junBSpanien-Tyskland20.45Göteborg
 BEngland-Finland18.15 Halmstad
Tis 16 junASverige-Vitryssland18.15 Malmö
 AItalien-Serbien20.45 Helsingborg
Tor 18 junBSpanien-England20.45Göteborg
 BTyskland-Finland18.15 Halmstad
Fre 19 junASverige-Italien16.00Helsingborg
 AVitryssland-Serbien18.15 Malmö
Mån 22 junBFinland-Spanien20.45 Göteborg
 BTyskland-England20.45Halmstad
Tis 23 junASerbien-Sverige20.45 Malmö
 AVitryssland-Italien20.45 Helsingborg
Fre 26 junSemi 1Vinnare A-Tvåa B20.45 Helsingborg
 Semi 2Vinnare B-Tvåa A18.00 Göteborg
Mån 29 junFinalSemi 1-Semi 220.45 Malmö

Såhär ser det ut nu, och det finns bara EN match i halmstad som kan vara kul att se..

Men men.. that's the way it is..

torsdag...

och alla är lediga. eller? ja inte jag min själ.. jag har tenta så jag måste plugga. men IMÅN e det schlut!

Har varit på middag hos min kära mormor idag så jag är fortfarande mätt som jag vet inte vad.. rullade typ hem..

Sitter och kollar på aik-elfsborg, mest för att bojan is back, men en del för att jag hoppas att det kanske blir en del mål från elfsborg.. har dock inte börjat så bra kanske..

I helgen blir det lite grill var tanken.. får se närmare vad som händer och sker!

Det var mycket jag hade att berätta, eller?

aja, peace

20e maj...

vad händer för spec idag då? (förutom att det är 9 dagar kvar till 29e maj, och att det igår var exakt en månad till midsommar)

lite viktigare än så kanske, LOU fyller 23, grattis grattis grattis :)

annars vaknade jag skittidigt av mej sj idag, antagligen bara för att jag inte ställde ngn klocka och tänkte sova tills jag vaknade..

nu ska jag kolla på 90210 och sedan gå ut på en promenix :)

ciao

oh yess

okej, jag har nyss kollat på sista avsnittet av one tree hill och lipat sönder mej själv. Grät nästan lika mkt som till Grey's i fredag.. det var helt sjukt!

Annars har dagen varit bra. Seminariet gick SJUKT BRA!!!!! så bra gick det haha..
skönt att det är över ;)

Snart är ju skolan slut för gott.. ska bli skönt att vara lite ledig innan man börjar jobba. Tyvärr har ju våren inte varit helt så fin som förra året vid denna tiden.. då fanns det inget gräs, man var lite brun varje fall och livet var allmänt underbart. Förhoppningsvis kommer det och sommaren kommer nog bli döö bra skulle jag tro. '

Imorgon är det ju heller ingen vanlig dag, för då är det ju lous födelsedag ;)

Nu ska jag beta av gossip girl med, sen ska jag nog, hör och häpna, sova.. skittrött och ont i huvudet.

So long.

såå.. Fastighetsförvaltning...

0-55d392847eb2dcfd714661ee2d583929.png

Kolla varifrån!

såå.. Fastighetsförvaltning 7.5p, CHECK!


wopedidooo

idag är det måndag, men inte vilken måndag som helst utan klara fyller ååår, närmare bestämt 23 sådana.
Grattis till henne!

Annars blir det plugg dagen till ära.. gå igenom arbetet för slutseminariet imån.. så skönt när det väl är över.. men fastighetsförvaltning har varit den roligaste kursen hittills varje fall.. :)

Förhoppningsvis blir min data hel idag igen, pappsen tar med den till datakillen på jobbet (han sa faktiskt till han att göra det) och jag kan inte bli gladare. Snart kanske vi kan börja sammarbeta igen, jag och min data...

Och, endast för dej lou, lite fotboll med;)
Kollade på inter-siena igår och det var härliga bilder efter matchen, massa firanden.. synd bara att dom blev mästare i kvavaj och inte på riktigt igår.. men mne.. huvudsaken att dom vunnit :)

Såå.. nu har jag lättat mitt hjärta lite.

Och eftersom att klara fick anders i ett mms, så kan jag avsluta med denna bilden idag ist:

 
Den enda vettiga.......

forza inter..

Ligamästare.... IGEEEEN!




SWEET!

okeej..

jaha, gårdagen kan summeras på följande sätt:

- Rätt låt vann, helt klart.. Jag var helt till mej mer eller mindre. Första ggr man håller på en låt som verkligen vinner tror jag. Jag ska nog gifta mej med han.. typ.. Sverige var riktigt dåliga, och man visste verligen hela tiden att hon inte skulle vinna.. Annars var danmark och arash bra med!

- Fotbollsengland gråter, igen.. Synd att arsenal inte satte ett litet mål bara, då hade man drygat ut det lite mer.. Men nu vann dom där guld och det får vi nog ändra på tills nästa år..

- HBK kan inte vara så nöjda med sin insats igår heller.. no comments..

Annars skrattar jag så jag håller på att dö just nu.. kan inte sluta heller, och mamma skrattar för att jag skrattar.. inte för att hon vet vad jag skrattar åt men då skrattar jag ännu mer osv...

Nu ska jag plugga lite..

Peace!


I'm in love...

Tacka vet jag norge. Heja heja!

hmm..

såå, fredag imån då. Det är som jag säger, det är bara måndag och helg!

Dagen har spenderats med plugg, promenix och kvalitetstid med jossi. Mycket trevligt!

Ikväll har jag mest pluggat lite mer såklart, kollat på crimial minds, som var typ så sjukt bra idag, och kollat lite på massa heminredning. Hittade ett påslakan med zac efron på hela.. Ni behöver inte vara oroliga, inte ens JAG köper det.. eller?
Vill bara åka till ikea nu tack!
Råkade iofs även hitta två par fina skor som ska dimpa ner i min postlåda snart... men det e väl inga...

Om en månad fyller jag år, helt sinnes vad tiden går fort asså. Nästa vecka har vi två (klara och lou) födelsedagsbarn som ska firas min själ..

Om man kanske skulle krypa ner och sova i tid för en gångs skull.. ska ju upp på morgonpromenix imån, det har jag lovat mej sj.. får la se hur det går (regnar det, så blire big no no).

Kollade på bilbao-barca igår.. Herregud, jag förstår att zlatan vill dit. Helt sjukt vad bra dom är.. messi är lite av en favort, men kan det bli annat?
OCH om vi ändå e inne på fotboll, så blev min man uttagen i omgångens lag såg jag minsann, den lilla tysken kämpar som om det inte finns ngn morgondag.. kunde inte sagt det bättre sj faktiskt.

that's about it.

peace

okej..

.. jag är helt till mej!

Håll i hatten, här är trailen för flickan som lekte med elden, som kommer på bio 18 september!

klicka här (länken syns nog inte)--->http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5133387.ab<----
Verkar lika spännande som den första, även om 2an kanske är mer spännande..

Nu ska jag dyka tillbaka i böckerna!

Peace

pluggdag..

Har pluggat mest hela dagen.. Riktigt trist men what to do? Man har ju iaf kunnat sitta utomhus och plugga, det gör ju det hela aninges bättre varje fall :)
Det som får en att kämpa nu är att man vet, att efter fredag nästa vecka är man ledig ett BRA tag faktiskt :)

Annars hoppas jag verkligen att allt går i lås med ronaldo-till-madrid-affären. Han förtjänar en bättre klubb än man u asså.. Priset är ju bara(!!!) 950 miljoner.. Så lina, har du det över kanske det blir han ist för petter som flyttar in i garderoen? ;) Hade varit ngt.

Tänkte kolla på eurovision-semin nu och lämna plugget till morgondagen. Jag har varit duktig idag så jag får faktiskt det..

En annan sak jag tänkte på.. Min mobil har varit helt tyst idag. Inget samtal, inget mess. Boooooring faktiskt., Kollar man i lördags så hade jag skickat 68 meddelanden den dagen, det e ganska stor skillnad faktiskt.. Men men..

Nu vill jag ha första juli.

Peace!

trötter...

jaha, måndag har gått igen.. det betyder att det snart är helg ju!

Helgen som passerade var riktigt bra. Spontanshots och vin i fredags och sigges i lördags.. Förfest här med massa trevligt folk.

Gårdagen var inte lika kul eftersom att jag var tvungen att städa (trodde jag innan jag gick ur sängen, men det hade jag gjort på natten OCH satt igång diskmaskinen..inte illa) men framför allt göra klart mitt fastighetsarbete... det tog emot om man säger så men klar blev jag!

idag var jag dödens trött när klockan ringde, hade vakant 48574655 ggr innan det med..
Men hoppade på bussen mot smstenar, hämtade upp danger på vägen och sen var det tåget mot halmstad..

Föreläsning stod på schemat, och jag måste faktiskt säga att det är den bästa och mest givande föreläsning jag har haft under detta året. DET är inte illa! Riktigt kul var det, handlade om ombildningar och liknande.. Sen var han ju mäklare han som föreläste och berättade ur alla möjliga synvinkar.. Men den var som sagt riktigt bra!

Ikväll har jag kollat på spårlöst såklart, och gråtit lite (as usual).. sen har jag läst igenom lite småsaker men mest gjort ingenting faktiskt.
Idag är det 11, ELVA dagar kvar tills jag får sommarlov. Det är helt sinnes asså.. Fast det blir ju bara ett par v sen börjar jobbet ju. Flytt ska hinnas med innan sommaren är över, och med flytt kommer inflyttningsfest på köpet. Det har jag redan hört ett par ggr ;)
Sitter och kollar på ikea lite grann och hittar massa fina saker, får bli en tripp snart dit faktiskt!

Det var nog allt jag hade på mitt hjärta idag.. Har förresten läst confessions of a shopaholic, så sjuuukt bra bok. Hade ju inte jätte mkt förhoppningar eftersom att filmen inte var ngn höjdare. Men det var den boken som gjorde så att jag fick sitta med mitt arbete igår, och allt är malins fel. haha ;) Men då kollar jag på min bild, och förlåter henne genast.

Nu ska jag kolla på ugly betty, ligger ett helt avsnitt bakom, aj aj aj...

Peace

And so on..

Idag gjorde min man mål för HBK, bra där.. dom vann ju för övrigt med 2-1 men man ska inget annat än vinna mot öis så..
Chelsea-Arsenal har jag redan glömt bort....

Go go...

6b0927011a2f7ef67b69131c722315f9.png

Kolla varifrån!

Go go go. Vi e Taggade


Baaaaaaah, halvtid

Det ända som får mej att le nu är att aik förlorade mot trelleborg.

Det finns en anledning till mitt glada inlägg i fredags...

och här är den:



Jag vill ge ett speciellt tack till malin som förevigade detta moment. Synd att säga att jag inte är nöjd...Men kan man bli annat av michael görliz lixom? (Man kan även se att han inte är för kort med, jag har ju ändå klackar)

to be continued..

okej, tidningsartiklarna är fortfarande lika roliga, och jag kan läsa dom om och om igen..
På samma sida hittade jag även de 5 mest korkade sporterna.. Andraplatsen var helt enkelt bara bäst, här kommer ett litet smakprov på extremstrykning:



Så sjukt kul....

Så kul..

Detta fick mej att skratta så jag grät. Sjukt kul...







Kanske den mest onödiga nyheten ever..:








Kanske inte syns så väl vad det står.. Men frågan var: Har du kastat ut grannen än?
Första svarar: Nej det blir till nästa helg
Andra: Ja den liggr på altanen där hemma
Tredje: Nej det gör jag på söndag eller måndag
Fjärde: Javisst, den har jag slängt i skogen bakom huset
Sista: Nej men jag har klippt sönder den och stoppat den i en kasse







Denna är kansk den bästa:









Jag skrattade ganska gott iaf.....

fest hos...

7fbb65e100915b04b0678147332e053b.png

Kolla varifrån!

fest hos säk-anders, alltid lika trevligt:)


me likie

okej, bästa kvällen igår kanske? Inget kan nog förstöra min dag...

Väntar på lou och malin som är på wapnö och kollar på massa kossor. Sen sticker vi till tylö, igen. Verkligen synd att klaga på livet nu!

RSS 2.0