time to update.

har haft massa bättre saker för mej än att uppdatera bloggen, som kanske märks. Hela förra veckan jobbade jag som en galning och for runt. vi körde massa eventsälj och liknande, sjukt kul faktiskt.
Sverige gick vidare till fotbolls-em, som kanske var förra veckans höjdpunkt?
Helgen som var blev det en mycket lugn fredag, jobbade länge och somnade mer eller mindre så fort jag kom hem. Lördagen var det jobb igen (!) och sen var det bara hem och svida om till klaras inflyttningsfest! Riktigt trevligt. Mkt folk var det med för den delen. Det kändes att jag hade jobbat mkt, ätit lite och drack mkt asså. Men men, det var det värt. Efter det blev det moon och en borttappad pg.

Yea yea, söndagen var sjukt seg måste jag säga, trött trött trött. och eftersom att detta var min hela enda lediga dag för den veckan hade jag även sjukt ångest. Men vad gör man?

Måndagen var det jobb igen och en ny vecka var igång. Det har väl inte varit en så händelserik vecka kanske.. Har hunnit med att vara magsjuk, usch usch, jag som skulle till kåren och allt?? Men vad gör man? Det fick bli fotboll i form av cl ist..
Lina, söt som hon är, kom hem med massa saker till mej och jag kan slå vad om att det är därför jag mår toppen nu!

Idag var jag uppe i hyffsad tid, städat och liknande, tvättat hur många maskiner tvätt som helst och än är det inte slut.
Ikväll blir det hemmakväll för mej.. lina och c/o har julfest så jag får kolla idol sj. OM jag nu gör det efter vad som hände förra v. Iofs kan man kolla och se pinsamheten kanske.

Imån kommer iaf mamma, carro och carros mamma hit.. ska bli trevligt.. shopping på dagen, yess, och sen ut och käka och lite vin på kvällen. mkt kul måste jag säga!

Nu ska jag återigen ta mej an städningen, man behöver ju pauser då och då, right?

ha en bra helg, i know i will!

ciao


sov gärna som en gnagare..

då var denna helgen över och snart back to business.

Gårdagen var fotbollsdag. Först var det Scottland-Italien, sen sverige-Spanien. Pinsamt sverige. Nog om det

Iaf, var hos stellan på förfest, riktigt trevligt. Endast tjejer faktiskt, alltid kul. Sen gick vi iaf till S2, där var det sjukt bra drag. Lina blev förföljd, glöm aldrig det. Det var faktiskt läskigt.
Träffade personer man inte träffat på evigheter, mkt mkt trevligt måste jag säga :)
Vi dansade en hel del med, glöm aldrig det. Det fanns iofs en del jobbiga människor där med, gaaah. hejdå.

Men men, sen blev det taxi hem (eller aaa, till jossi sen gick jag och lina. vanligen tar det 15 min, idag tog det nog 45 haha. bra där). Ringde hela telefonboken med, det var ganska kul.
Väl hemma hos mej käkade vi lite.. Sen det bästa på hela kvälllen. Vi attackerade ag när hon sov. Då kryper hon ihop och lägger sig som en gnagare, hahaha. såååå kul och det såg ut som om hon bara ville börja störtlipa. FAN att man inte hade det på film. Som vi skrattade.

Sen har jag och lina delat på en 90 säng inatt, jätte mysigt och varmt HAHAHA.

Idag har vi sovit länge, ätit och ätit lite till. Snart bär det av till halmstad igen, good to be back lixom.
Kvällen blir nog sjukt lugn för vår del...Kanske, och då menar jag KANSKE att vi ser klart göta kanal idag. Men jag är inte säker på den saken..

Nu ska jag snart packa.. kolla på ett avsnitt av gossip girl först.
So long
ciao

jag är kanske inte så duktig som jag trodde, haha.

det skulle vara en lugn, skön VIT helg. Men redan kl 11 idag ändrades det då lina och hennes kära mor övertygade mej att hänga med på tjejkvällen och dricka massa vin och så. jaja, vad gör man inte lixom?
efter det kanske det blir hotellet, kanske parken, den som lever får se. Det jag vet var att borden var slut på hotellet till fotbollen så det kan nog vara bra drag där.

Annars har jag tittat när daniel spelade hockey idag, kul att se, väldigt kallt bara, men det gick bra ändå. Duktiga var dom. Sen var det en liten shoppingtur in på befa, såklart inte tomhänt ut, men aldrig fel faktiskt.

I em har jag varit hos lina två svängar, tro det eller ej, haha.

Men men, nu ska jag snart in i duschen OCH IKVÄLL ÄR DET MATCH! pepp pepp pepp pepp eller vad?

jaja,
ses i dimman.
ciao

rätt otippad helg ändå..

jaa, faktiskt. sitter i anderstorp nu och är här över helgen. Det var absolut inget planerat, men men alla andra (nästan) drog ju hem över helgen, så varför inte? Bil fick vi åka med, men det visade sig att den resan var låååång då linas moster inte örde så fort. Men samtidigt fick man underhållning av helvetes-jävla-fan-ullla, och det är sjukt kul. en tant som svär så mkt har jag aldrig hört innan, där av namnet.

Jag och lina har fortf inte kollat klart på göta kanal 2, som vi kollat på 5 ggr när vi ska sova, har fortf en bit kvar, haha. Det är lite komiskt ändå.

Idag sov vi ganska länge, hade bara lite papper som skulle fixas till jobbet men det gick fort.
Vi har städat och bara gonat oss hela dagen.
Sen åkte vi som sagt en lång bilfärd hem.. Maten stod färdig och klar, as usual när man kommer hem. GOTT va.
Sen blev det iaf idol, och i en paus stack jag upp till lina (och jaa, vi har ganska svårt att vara ifrån varandra)

Nu sitter jag här iaf, sjukt pigg och vet inte vad jag ska göra åt saken, kan ju inte sova än iaf.

Imån ska jag iaf och kolla när snygg-daniel spelar hockey. Han kommer faktiskt bli det när han blir stor. Men han säger att jag inte får säga till han att han är snygg, för han är bara ett barn, hahaha. bra där.

På kvällen blir det fotboll, SJUUUKT kul. Och glöm aldrig att min man var med på sporten och bolade lite iförd ENDAST kalsonger. hett som fan faktiskt. fy fan, det är min man det.

Men men , nu var det allt för idag faktiskt. Och glöm för guds skull aldrig heller att jag NOG ska ha en lugn helg med. vad är detta? Jag är duktig, vad än min mamma säger. så det så.

have fun.
ciao


snart helg faktiskt.


Glöm ALDRIG; lina vaknade aldrig upp i soffan kl 8 i morse i endast tights. Hon ringer aldrig och frågar mej vad jag är (jag släppte förövrigt in henne på natten) då jag fortf ligger i min säng och sover. Det är vad jag kallar normal tjej. KUUUL iaf.

Imån är det fredag, sen är det lördag (för er som inte vet det)
ciaaaaaao

vilket JÄVLA sammanträffande

idag var set då onsdag, men hur mkt jag än ville blev det inget kåren för min del idag.
Trött efter en hård, om än ej hel, arbetsvecka och tidig dag imån (?)

Anyway.. Lina hade förfest här på gladan idag, trevligt.
Det var såklart alla mkv:are där, alltid lika kul faktiskt.
Men seriöst så hände världens mest otippade grej asså. Vad är oddsen lixom? Detta var ändå TRE år sen, men nejdå, kom till gladan för all del, HAHAHa sjukt ändå. Mer än så kan jag nog inte säga..
Men det var massa tjat och så, ingen dricka för min del som sagt. Alla var fulla och glada, härligt att se. Min kära sambo kan man alltid få ett gott skratt med:P inga details. haha. bra där.
Men faktiskt, ALL cred till johan, som berättade handlingen för mej av gårdagens avsnitt av sex and the city. Bra initiativ johan! haha, det var rätt kul ändå, otippat, men kul.

Jag har haft myskväll helt sj idag, världens tråkigaste sak faktiskt.
Men det blev lite tv och så, ska slänga på en film och somna gott till, även om det är sjuhundraåttiotre minus här inne (i runda slängar). Men gott att sova.

såå människor, sleep tight och festa lugnt. Till helgen ses vi allt i dimman.
ciao

jag har kommit fram till, alldeles själv, att jag och lina inte är riktigt normala faktiskt..

jaha, parken igår då.
Först kom lina till mej och vi käkade och drack ett glas rött här, mamma var ju glad att se lina, det var ju SÅÅÅÅ länge sedan sist. okej.
Anyway, sen cyklade(!!!) vi till jossi och tobbe i 87 minusgrader. Så kallt asså.
Sen dror förfesten igång. Först var det bara vi 4 men sen kom även anna och malin, riktigt kul faktiskt!
Vi drack en del, dansade en hel del och skrattade.
Sen körde pappa stefan oss till parken och där var det bra drag. Mycket folk, även att det inte var så lång kö när vi kom som tur väl var. Kallllllt. Alla verkade gilla takida iaf, men jag och lina kollade såklart inte, vi hade fullt upp att berätta för alla att lina hade färgat sitt hår brunt, haha.
Träffade mkt kul folk faktiskt, trevligt trevligt.
Sen tog vi taxi hem jag lina jossi och tobbe med världens suraste kärring till chaffis, jossi ringde till och med hennes chef, haha, det är lite av hennes sak faktiskt.
Taxin droppade mej och lina utanför mej, och där blev vi sittande ett tag. Vi packade bla upp min väska, sjöng lite och sen var det ngt som vi inte riktigt kommer ihåg som var riktigt kul som viinte kunde sluta skratta åt, men vi kommer inte riktigt ihåg vad. Sen gick vi mot lina iaf, vi kom runt svängen, och då la vi oss ner och sjöng lite och fortsatte att skratta. Sen gick vi resterande meter till linas hus och när vi kom in kunde vi verkligen inte sluta skratta, och när alla ligger och sover så måste man ju vara tyst. När man vet det blir allting mkt roligare och vi kunde verkligen inte sluta. Då kom linas mamma upp och då skrattade vi ännu mer. Hon hjälpte oss med maten, för vi kunde inte lauta skratta. (Glöm aldrig att vi dracklite vin med, haha) Skrattet fortsatte ända in i sängen och vi ringde halva telefonböckerna, DET var kul. Bla en kille fångad med en tjejs röst haha. bra där.
det var verkligen längesen jag skrattade så mkt, jag GRÄT verkligen. så sjukt kul.
Sen tog den nog inte två sek från det att vi la oss till att vi somnade. Bra där.

Idag åt vi potatisgratäng och drack cola till frulle. Fint asså.
Nu är jag iaf hemma igen, och ska snart ner till mormor(bah) jätte kul att vara social idag. Men hon fyller ju år så man får ju ställa upp för laget lixom.

Aja, that's it for now.
peace

lördag.

då var det lördag igen, trevligt.

Idag var jag uppe tidigt och jag var mer eller mindre DÖD haha. uppe kl 8 (!) skulle ju till befa och jobba en sväng. alltid lika kul, kläder blev det med såklart:D haha. I like.
Bla en klänning jag ska ha i kväll, då det vanksas fest, parken. Förfest hos josefin.. ska bli kul :) även att det bara är en v sen man såg dom blir det lika kul idag.

jeje nu ska jag vila mej lite så att jag blir pigg i kv.

Tjaaaaa

....

I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure that it will only get better

You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause everything's ganna be all right
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's ganna be alright

No one no one no one can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you
You, you
Can get in the way of what I feel for you

When the rain is pouring down
And my heart is hurting
You will always be around
There's a no for certain

You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause everything's ganna be all right
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's ganna be alright

No one no one no one can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you
You, you
Can get in the way of what I feel for you

I know some people search the world
To find something like what we have
I know people will try, try to divide something so real
So till the end of time I'm telling you there is no one

No one no one no one can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you
You, you
Can get in the way of what I feel for

Fredag!

då var det fredag mina vänner! Sitter i Anderstorp faktiskt, här ska jag spendera helgen!

Kan ju börja lite med onsdagen..
Josefine kom till mej och vi korkade upp.. sen kom även klara en sväng.
Vi tjatade en del, hade ju lite att ta igen faktiskt..
Sen gick vi bortom nyhem och sedan till fartyget för stor förfest. Trevligt värre.
Efter det bar de ju då av till kåren. MKT folk faktiskt, kul när man inte varit där på ett tag.

Torsdagen var seeeeeg iaf och när jag skulle till jobbet var jag mer eller mindre död. fy fan.
Jag överlevde iaf, och sen hade jga och min kära lina myskväll på soffan. Jag var iofs inte trevlig kanske eftersom jag somnade lite titt som tätt haha. Men sen blev det iaf film i sängen.

Idag snoozade vi från halv 9 till halv 11 ahahaha och sen fick vi helt plötsligt jätte bråttom eftersom vi skulle med tåget kl 12 och inte packat ännu, bra där.
Vi hann iaf.. åt iofs frulle på tåget.. kollade på lite vänner med, OH MY GOD, ther's no felangie. hahahaha bästa ändå.
Idag blir det lugnt med idol och så, sen imån ser det ut att bli parken faktiskt... får se om man känner för det, men det e ju kul och träffa lite folk härifrån faktiskt!

Förövrigt så snöar det här ute nu, helt galet. Men det e ju sjukt kallt så det är ju inga konstigheter kanske..

men men, nu ska jag göra ngt nyttigt.
ha det.

back to normal.

yess, som sagt, back to normal idag, onsdag=kåren! för första gången på ett tag faktiskt! trevligt..

igår var det jobb och sen efter det åkte jag hem till klara som flyttat från beng, vet inte riktigt vad jag tycker om det faktiskt. där var det desperate och massa snack. glöm aldrig att hon har världens största uteplats hahah. kalrt att hon lyckas med det lixom.
sen åkte(ja, jag skjutsade lina på hojen) vi hem och hade lite filmkväll.

idag har jag varit i stan, och jag har städat. har varit ledig i like!
snart är det min tur att duscha och sen är festen igång! josefine kommer hit vi sju, ska bli kul att parta med henne igen. i början var det ju vi istor sett varje ons, haha. har varit för dåligt på sista tiden! men som sagt, ikväll blir det ändring på det. sjukt pepp e jag iaf!

fick paket från simone från aussieland igår kul :) hon hade skickat med vegemite, men jag och lina har inte bra erfarenheter från det från isle of wight, haha, fast då var det marmite, men same shit lixom. uscha uscha.

nu blir det att hit the shower,
ses i dimman.

halloweenhelg va.

då var det måndag igen efter ännu en galen helg.

fredagen blev det ju först lite shopping jag lina jossi och malin.. trevligt.. köpte iofs bara ett par öronhängen så jag ve tinte om det var så givande kanske..
sen bar det ut till eurostop där det blev storhandling och lite allt möjligt..
hem och iordningfix och strax innan 20 dök kim och louise upp och sen kom även klara..
väl klara droppade det in den ena efter den andra och det var riktigt trevligt.
taxi in till stan och först till gastons för att sedan dra vidare till mårten. massa stök och dans.. riktigt trevligt faktiskt!!
en lång och väldigt regning promenad hem för att sova..

lördagen var jag mer elle rmindre död och fick skynda mej med packningen för att åka med anna och andy hem till anna.. där gjorde vi oss klara för falkenberg.. eller, aa.. duschade iaf.. haha
sen körde oskar oss till jonas och c/o och sen var festen igårn. massa dricka spel och tjat senare åkte vi in till grand med världens suraste taxichaffis. tur att han trodde på mej att det var min mobil jag tappade och inte en hel vinare i taxin, HAHA. heja heja.
väl inne i stan var det väldigt lång kö men den gick snabbt...
en massa dans och ännu mer dricka.. tervligt värre.
tur att jag inte höll på att få stryk iaf och att anna carlsson inte la sej ner p ådansgolvet och att jag har världens finaste blåmärke på min arm. och ben med för den delen haha. bra där.
vägen hem kändes som en evighet asså och gud vad skönt det var att sova sen.


söndagen spenderades hos anna för att sedan ta tåget hem till min kära sambo och få höra om kvällens bravader. haha, alltid lika kul med en recap faktiskt.

dagen spenderades sedan på soffan och avslutades med filmkväll.

det var det de.

idag tog vi sovmorgon, välbehövlig sådan. gott var det. kollade även klart på filmen i sängen, så det blev sent innan vi steg upp, men behöver man inte och det regnar ute, så varför inte?

nu kanske man borde sova snart, börjar bli sent.
sleep tight,
ciao



 


DET SA DIN MAMMA MED... tralalala..

jaha mina vänner, det var ett tagsedan det blev något skrivet här, dags för en liten update kanske.

Veckan har varit bra. I måndags åkte jag och ag tillbaka hit till halmstad.. tog en shoppingrunda på stan och så..
på kvällen kom klara hit och vi tjatade en massa jag hon och linis, riktigt kul. Bland annat och snabba frisyrer och snabba skor. Det vill jag ha!

Sen var det lite prison break och liknande för att sedan sova.
Dagen efter tog vi oss lite sovmorgon, schönt! Gjorde inget spec på dagen faktiskt.. Jobbade på em och då åkte min kära syster hem..
Tisdagskvällen spenderades med lina och klara och desperate samt brothers and sisters... trevligt trevligt.
Onsdagen då, inga konstigheter.. jobb jobb jobb och lite peppade på kåren men det blir inget av det då dom hade tentainlämning. Min data crashade för övrigt med. INTE kul. måste lösa detta snart faktiskt. gaaah.

igår däremot så blev det lite spexigt. Efter jobb bar det av till klara och bengt, där även lina var. Ett glas(kopp) vin och sedan kom kära louise och kim :) Tjatade lite och sen drog vi vidare, mötte upp danger, och vidare till mårten för kareoke och EN öl. (denna gången gick det bra hör och häpna)
Det var bra iaf, kul och så. Killen med rösten var där med, så fruktansvärt bra faktiskt.
Efter det gick vi vidare och lina röjde loss på dansgolvet som vi aldrig sett henne för. Och vi var inte ens onyktra? Hoppade upp på muren, fångade in människor med schalen(han blev för övrigt så peppad att han fick panik och var tvungen att ställa ifån sej ölen. Tror ni vi skrattade eller? ) Sååå kul var det asså. Bra lina. Sen raggade hon även upp en latino till klara genom meningen: Can you do the salsa dance? HAHAHA bra linis,
sen bar det av till klara och bengt igen för lite sömn. Jag och lina har sovit i bengans säng, mmhmm. HAHA. det ÄR kul om man fattar.

Veckan har bestått av; det sa din mamma med meningar titt som tätt. och på dom mest opassande ställerna men det är så himlans kul asså. Bästa blev ändå på macken.
- Oj nu snubblade jag nästan på bocken.
- Det sa din mamma med....... (i en fin melodi) ¨


Nu är en st peppad josefin på g hit iaf, hon borde vara här när som. Hon ringde lina imorse och berättade hur pepp hon var hahaha. Vi ska in till stan, bolaget och shopping iaf.

Imån blir det falkenberg med massa gamla classmates. Nice!


Liten update bara..

so long!


RSS 2.0