nightfever.

lördagkväll igen, och aningens seg..

lugn vinkväll blev till en blöt utekväll på mårten.. det var riktigt kul faktiskt. En sväng till donken och hem till danger och schlafen, Jag har saknat soffan, way to long. När jag vaknade var malin redan vaken och då är det livsfarligt att öppna ögonen "jag som trodde du skulle vakna mycket tidigare". Vadå ha trist? Hon skulle förövrigt läsa ut sin bok i natt när vi kom hem. Hur gick det malin?

Det blev en runda till stan (läs bolaget), och sen gick vi och satte oss på espressohuse och var så där konstiga som bara vi kan. Folk hade nog inte skrattat åt det vi pratade om, sj skrattade vi tills vi grät och fick ont i magen. Riktigt riktigt kul!

Hem och chill på soffan, vila lite och nu är det dags att hoppa in i duschen. (nej vi har inte gjort det ännu danger, hoppas inte du läser detta ikväll) Vi ska ju vara hos malin egentligen kl 7, pepp som hon är. Lou och c/o ska komma och göra oss sällskap med, sweet :)

hepp hepp, in i dimman!

peace

helg..

jahapp, helg igen. som sagt tycker jag inte att det är annat än måndag och helg på veckorna faktiskt.

Dagen började med lite teknisk installation, för att sedan trava in till stan och gå på bolaget, äta lite kinabuffé och skratta åt skylten ovanför salladsvagnen där det stod "salladsvagnen" (internt och riktigt kul).
Jag och linis travade vidare hem och här sitter vi nu, och gör absolut inte ngt viktigt eller speciellt.

Kvällen bjuder på vin och mys, och kanske kanske utgång? Jag är på!

imån åker min syster till irland och jag är avundsjuk för så kul som vi hade där i två veckor altså, svårslaget. Utgång varje kväll och praktiok på dagarna. Jag var sjuuuukt sliten när jag kom hem.

Det var bara en liten update i brist på annat att göra.

so long suckers

åh till magaluf.. tralalaa.

torsdag, och aningens bakis asså.

gårdagen var riktigt kul faktiskt, och för en gångs skull var det ju lite folk på kååååååren. Förfest hos beng på GT,och precis som jag trodde, danger hängde med ut. Taxi till kåren, och jag var mest pepp på dans mest hela tiden. Lina fick en klockren höger av en snubbe, helt random. sjukt!
efterfest hos jobson såklart till småtimmarna innan det travades hemmåt.

idag har varit en segdag, men jag ska inte klaga. det fanns dom (klara) sm mådde sämre än mej.
Massa tv tittande och så..

nu har vi (jag typ, lina sov mest och höll bara med, och ibland fick jag även "ta vad du vill"-komentarer) bokat vår resa iaf, 1/8-8/8 befinner jag och linis oss i magaluuuuuuf. party party.

imån är det skola, sen är det helg. igen.. finns nog bara  måndag och helg i veckan känns det som.


ge mej nu sommar. det är väl inte för mkt begärt?

peace

wednesday funday

onsdag idag, och ikväll blir det kååååren. var ett litet tag sedan jag var där nu..
jag lina klara och (jag är typ 100% säker på att du går med) danger, so far as i know.

väntar på att lina ska sluta skolan, då ska vi ta en shoppingsväng och en sväng till bolaget. tänkte även hinna med att äta sushi med. mumma!

skola tors och fredag, sen på lör ska jag underhålla lina eftersom att klara ska till tylöbäck. Då ska vi slå klackarna i taket (när katten är borta..... ;) )

just nu har jag allmänt trist faktiskt, kollar på the bachelor rome, som jag för övr sett innan och redan vet vem som vinner (nej klara och lina, jag har inte laddat ner det).

CL igår då, arsenal gjorde vad dom skulle, men inte inter. Nya tag om två veckor!

hepp, vila lite kanske?

so long suckers.

CL

Inter - man u & Arsenal - roma.
Där har vi morgondagens höjdpunkt.


monday..

måndag igen och helgen har passerat.

lördags blev det parken och veronica maggio.. en del folk faktiskt..
inte lika kul igår kanske, och till på köpet skulle vi till mormor på middag. weheey.. men jag överlevde dagen.

idag blev det sovmorgon och sen har jag lyssnat klart på luftslottet som sprängdes. fy fan vad bra.. jag är nästan lite bitter att det är slut..... men bion har ju premiär på fre.

strax blir det en promenix dagen till ära.

so long.

oh my..

tänkte bara säga att har man inte sett taken borde man verkligen göra det på direkten. världens bästa film, näst intill iaf.

godnatt.

trött eller trött?

jaa, trött kan man nog säga att jag var igår..och inte nog med det hade jag sprängande huvudverk..
slocknade kl halv 10 med alla kläder på mej, inte borstat tänderna eller tvättat av mej sminket... såg typ 20 min på filmen jag började kolla på.. vaknade halv 2 och gick och la mej på riktigt då..

idag när ja vaknade var kl 9.40.. jag har altså sovit 12 timmar.. och det känns som om man är ännu tröttare idag..huvudverken var puts väck, gott det. men så blir det.. har varit långa skoldagar denna veckan.. igår var det skola mellan 12 och 18... affärsredovisning i 6 timmar (!) är inget man direkt njuter av, dock fick vi lära oss spcs vilken är riktigt bra att kunna!

helgen blir nog lugn, det kan vara skönt faktiskt emellanåt.
peace

on top of the world

jag klagar lätt när andra inte uppdaterar sin blogg, men hur bra är jag sj på det lixom?

anyways.. helgen var riktigt kul faktiskt. Först melodifestivalen på östergård med klara lina och louie. 
När den var slut, begav vi oss till GT och christian där det var förfest old-time-style. Riktigt kul faktiskt :)
Gastons blev det kvällen till ära, och vi kom aldrig längre än så. Lina stod nog för kvällens (inte jag). 

Annars är det skola varje dag på schemat denna veckan, bo o o ooring. Kurserna vi läser är inte världens roligaste asså..

Annars händer det väl inget spec kan jag väl inte påstå precis. En sån helt onödig blogg, men ingen är tvingad att läsa.

Läste att dom har utformat detaljplanen (som jag nu vet vad det är, woow) för swedbank arena.. Den ska invigas 2012 och ersätta råsunda. Såg bilder på den och blev faktiskt impad av den..Lite som örjans vall faktiskt (kapacitet och strl hahah) Nu snackas det om champions-league finaler och Em-slutspel. Tagga ner, den är inte ens byggd ännu.  Bara en liten inflik.

Nu är det snart skoldags varje fall.. Räkneövning i teknisk installation.. det kan ju inte bli annat än roligt? eller?

ciao

work work work

jobb igår, jobb idag, jobb imån.. missade lite skola idag, vilket jag inte gillar, men hade ju lovat redan i julas att jag kunde jobba, så what to doooo?

igår var jag sjuukt trött efter en hel dags slit på jobbet (kortspelande och tv-tittande viss del) att jag inte gjorde ngt på kvällen.. skulle träffat jossi en sväng men så blev det aldrig..
har äntligen fått en ny fin rosa mobil nu med, wow säger jag, redan?

efter jobbet idag ska jag till carro och laga mat och kolla på let's dance.. alkolholfritt.. alkoholen sparar vi tills imån ist, party party? det var visst ngn spec dag imån, men det står inte med i min kalender så den kommer passera obemärkt förbi bara..

får väl ta tummen ur och inse att min lunch kanske är slut nu?

cry me a river

fotbollen löste ju sej tillslut iaf.. rosenberg gjorde inga mål, jag glömde kolla vad han som såg bra ut hette, men matchen vanns iaf.. allt annat hade varit bad bad...

har prec kollat på världens hemskaste film., aurore.. jag grät hela tiden, rätt igenom.. hade filmen varit längre hade jag nog slagit mitt och linis rekord (grät rätt igenom pearl harbour, som e ganska låååång) .. iaf som pojken som kallades det, fast om en liten tjej.. verklighetsbaserad, och det gör ju inte saken bättre.. den borde man faktiskt se, så nu sitter jag här, men världens minsta ögon, rödsprängda till på köpet, täppt i näsan för att man gråtit så mycket och pulserande huvudverk. AV EN FILM lixom..

ska försöka sova lite, ska ju ändå upp och jobba imån...

so long

fotbollstime.

sitter och kollar på österrike-sverige, och funderar på lite saker.

varför gör markus rosenberg aldrig mål på sina bra lägen?
måste man inte göra ett par mål på österrike förräns ens vara värdiga att spela nästa vm?'
österrike har en riktig snygging i sitt lag, men vad heter han??

och det jag funderat på mest.. klara, inte ens du kan väl tycka att chippen är ser bra ut i sin mittbena/pottfrillastuk? Jag vet att jag gör det verkligen inte varje fall..

dagen har varit lugn för övrigt.. tappade mitt leg igår, bra av mej.. men visste att jag hade de sist på lindex så ringde dit och där var det, LITE tur får man ha...

till helgen är det alla hjärtans dag.. årets mest överskattade dag, seriously.. alla kära har det "mysigt" vi går all in!

over and out.

woho.

idag har jag och mitt lilla barn gått på stan faktiskt..
blev en hel del inhandlat..

2 par skor, vita och korallsneakers
2 tunikor
1 par byxor
4 par earrings
2 diadem (lindex barnavdelning.. barnavdelningar is the shit)
schmink
1 plånbok
2 par sunglasses (man måste vara ute i tid), ett par rosa tuffa såklart haha

så om det var NGN som verkligen undrade, så vet ni det nu?

lunch blev det på ett sushihak med massa resekataloger. Vi hoppar napa och kör på magaluf instead, aldrig varit där ju så kan vara lite kul med omväxlig. Jag är rätt konstig som inte gillar fisk men LOVE sushi.... hmm, har aldrig påstått att jag e normal..

sen fattar jag inte vad usa:s problem är med att sända serier.. dom kanske e inne i en vi-kör-varannan-vecka-stilen eller ngt för denna veckan kom det inge GG eller OTH, baaah baaah baaah

that's about it.


baah baah baah

Lite av min och klaras bästa dag. Jag ÄLSKAR csn, och hon ÄLSKAR posten. Innerligt..
Undrar just vad det är för stjärnskott som jobbar där egentligen.

Måndagar är en segdag, och det känns inte som om det blir mkt gjort för min del idag inte....

sunday night..

söndagskväll och har avnjutit en härlig söndagsmiddag (kvällsmat) som bestod av fläskfilé-kyckling-bacon wok. Festligt värre. Chillat hela dagen, kollat tv och vilat i vilostolen. Jag och lina har även kollat resor till sommaren, så nu blir det Ayia Napa första veckan i augusti, och det jag minns av min förra ayia napa resa så var det ju sjuuuuukt kul. Party party.
Jag antar att det är uppesittarsöndag idag, dock utan suerbowl, men det finns ju en massa andra bra program såhär på kvällskvisten. 
Melodifestivalen igår, värdelös asså, förutom kanske alcazar som var okej. Bästa var att Shirley jävla Clamp kom sist varjefall. Resten av kvällen stannar mellan dom som vet.

Klara har även vårtecken i sin trädgård, i form av små blommor som börjar titta fram. Wowoweeeeewa. Det fick oss att tänka på sommaren och caféet och klara berättade att de blivit sålt till bulls. Hoppas för deras eget bästa att det e lika bra ändå, annars ska dom nog få...

mysterium..

vi har funderat på en sak, alla hjärtans dag var förra året på en torsdag. I år är det på en lördag, hur går detta ihop sej?

Update kommer......

take it easy..

onsdagen har passerat, och det har nog inte hänt sådär jättemkt faktiskt.
tagit det lugnt mest hela dagen, fixat lite viktiga saker i förmiddas men sen lite inneklimat men that's about it faktiskt.

kvällen är med lugn, hoppade gasquen idag.. var helt enkelt inte sugen (hör och häpna, jag KAN stanna hemma).
temat var iaf ombytta roller och var och donade adam innan, jag blev nästan rädd faktiskt. Han har lånat ett rosa halterneck, urringat linne, till det en tight kjol och ett par lila strupbyxor. Till det har han KÖPT ett par bruna tantklackskor i strl 42, hallåååå båtar?? det såg iaf verkligen ut som en transa.

min mamma fick en ny mobil av oss när hon fyllde år förra veckan. nu har hon hittat animeringarna och skickar sånna till mej, spexig mor jag har hahah..

på fre e det jobb för min del, och även lördag. lite bekymmrad att jag missar innerklimatövningen på tekniska installationen, men får väl göra den en annan ggr ist..

nu sk ajag kolla på 90210, min bästa dag sålänge efan överlever.

tidig morgon..

jag vet ärligt talat inte vad som är värst. Att gå upp tidigt på morgonen eller veta att man har en dag med teknisk installation framför sej, dom väger nog ganska jämt faktiskt. Varmvattenberedare hit och energiutsläpp dit. boooooring.

Igår var det inte mkt gjort för min del om man säger så. Sov väldi väldi länge, tittade på tv, åkte tåg, titade lite mer på tv och sov. Spännande va?

Idag är det som sagt skola, och imån är det ledigt.. på kvällen är det gasque så det hade varit bättre om det varit ledigt på tors ist, men nej då, då ska vi redovisa innerklimatövningen. Heja vad bra det kommer gå.

nu ska jag väl göra ngt antar jag.

so long

oh yess yess

det blev en blöt utekväll igår, och har fått höra saker (som jag sen fattade) men det var trevligt varjefall. Jag lina och klara förfestade på östergård, sen in till stan och älskade gastons. Dit kom malin och c och mötte upp oss, och det gick utför....
idag har vi chillat som fan, jag och lina har gått och beställt pirre, sen har vi chillat mest hela dagen. Vi hittade även ett tvättmedel som hette lina och tydligen var "bäst i test". Det var lite kul faktiskt...

idag är det uppersittarsöndag, superbowl går av staplen. Lite festligt. hade nog varit riktigt trist att vara på plats, verkligen. tycker synd om dom som är det.

nu kollar vi lite till på beck.
ciao

RSS 2.0