I admit..

jag är världens dåligaste på att uppdatera men jag har så himlans mkt för mej..

Det har hänt en del på senaste....

- Vi har firat midsommar, i halmstad såklart. Bolmens, asgod mat, sjukt bra folk, riktigt bra stämning, ett polisbesök, många glas vin, många partytält och mkt mkt mer.. Det var varje fall hur kul som helst.

- Vi firade ju även en midsommardag. Jag lina och emma kollade mest på oc hela dagen och sen var det förkalas hos lou. Anderstorp joinade oss, och såklart ngra fler. In till stan bar det där det såklart var massa folk och stök. Riktigt kul!

- Jag har börjat jobba på allvar, även om jag är ledig lite titt som tätt, så jobbar jag nu iaf.

- Tylösand har hunnits med såklart, och imån bär det av dit igen

- Annebergssjön har med hunnits med, ett X antal dagar.. senast idag faktiskt.

- Massa vinkvällar med jossi (ibland tobbe) och massa skratt och tjat

- U-21 Em och sverige var ju till och med bra. Den värsta matchen ever mot england, tyvärr så gick det ju inte hela vägen (men nästan) tack vare malmö ffs (såklart) molins så gick vi inte vidare. Berg skyller jag inte på, han har gjort 7 mål och vann skytteligan. Men det var kul så länge det varade...

- Ronaldo har gått till real, och FINALLY tog han förnuftet till fånga och lämnade man u.. bravo!

- Grillkvällar har såklart hunnits med (senast idag) och det är så sjukt bra med svenska sommarkvällar

- Måndagsklubben har dragit igång och som vanligt har jag inte varit där ännu, men nästa måndag, då jävlar blir det party;) haha.. all in!


Det var väl vad som hänt.. sen är det massa som komma skall.. Nyhemsgatan 32 på ons, Tylösand imån, party till helgen, tyskland nästa helg och mkt mkt mer... me like. Nu har sommaren börjat!

Vissa människor är jag bara irriterade på nu, men men, don't slösa energi....

So long

Peace!

nu kör...

1841e0490a596298f8a186ead1e72988.png

Kolla varifrån!

nu kör vi, mot halmstad och party!


happy b-day...



Grattis till mej, idag blir jag gammal.. närmare bestämt 22.

....

såå, kanske inte min bästa dag idag..

fick ett trist samtal idag på morgonen, som man aldrig väntar sej eller hoppas att få.. min kära mormor hade dött inatt..
kan fortf inte sluta gråta och klockan är ändå halv 7 nu.. THANK god att linis var hemma.. och jossi och tobbe. Så himlans bra är dom. Och alla andra som bryr sej.

Imån fylller jag år, det blir nog inte så mkt firande. Men jag kan ju berätta för er att jag vet att det kommer vara fint väder imån, det är det alltid den 14e juni.

on and on..

okej.. imån får jag äntligen jobba lite.. har börjat få spel på att bara gå hemma på dagarna.. visst e det skönt att ha sommarlov, men kanske inte när vädret inte är på top..

Idag har jag väl inte gjort speciellt många knop inte.. Varit och fikat hos min lilla mormor en sväng och varit och ätit glass med daniel..han ville såklart spela minigolf med men där satte jag minsann stopp haha..
Var på arvids och skulle köpa 3e twilightboken med, men den var såklart slut.. baah..

Sverigematchen igår gick ju bra, 4-0 kunde blivit mer men det är ett bra resultat.. Riktigt trevligt hos jossi med.. öl vin och kebab fick det bli haha.. Sen en massa tjat och ag kom inte och hämtade mej förräns sent..

Och äntligen är ronaldo på väg bort från man u, för bara en miljard.. men det är väl inga?

Jag är taggad på midsommar nu.. var inne och beställde chill out rosé igår, var sugen på detta.. mumma.
Det ska ju bli fint väder med så det kommer nog bli minst lika bra som förra året.. let´s hope so!

I helgen fyller man 22, och jag har ångest över detta.. jag är ju for fan gammal. Det blir till halmstad och fira antagligen, like it should be :) Tyvärr är ju klara i täby (T) då så det blir ju minsann ingen efterfest med östras bröd-vipkort inblandade ;)

Nu börjar criminal minds igen..

So long suckers,
Peace

Studenttider...

Jag var inte alls avundsjuk, nej då....


Glad var hon varje fall... "vart är min mammaaaaaaa"


Så fina så...

boooooooooooooring

tillslut tog ag studenten, även om jag inte trodde att hon skulle klara av dagen i den fina form hon var vid utsläppet (finns ju ett X antal vittnen).. Men det gjorde hon, dom körde genom stan och jag var avundsjuk mest hela tiden faktiskt..
Jag drack vin mest hela tiden och när folket gått kom lina klara och emma hem på ett glas och sedan åkte vi vidare mot jossi, där det vankades ännu mer vin, fashion shows, plåtningar(?!?!?!) och massa skrat.. sen knallade vi hem i gryningen...

På lördagen var jag ganska trött om man säger så, men upp kom jag och mötte jossi nere i samhället.. där var det parad och liknande, vi han även med att bli filmade av tv4, gaaah.. Sen björd farbror kennet oss på öl, en riktigt återställare som var välbehövlig måste jag säga.. Ut och gick en runda med carro sen somnade jag ganska fort om man säger så och vaknade inte förräns två timmar senare då malin ringde och väckte mej..

Det blev förfest hos mej som vanligt.. tyvärr svek oss det fina vädret så det fick bli inomhus.. dock inte lika mkt folk som det brukar men det var trevligt :) Ner till tältet för en massa stök och dans och mer dricka (alltid nödvändigt). Kvällen avslutades vid korvkiosken, som vanligt, och en promenix hem i ytterligare en gryning.

Upp på söndagen, då ag skulle gå balen och hade samling hemma hos oss.. dom var ganska bra nervösa om man säger så.. Men fina var dom.. iväg till gvd för att kolla när dom gick upp för backen.. så fina.. träffade även anna, sneks och kattis, trevligt värre!
resten av kvällen gjorde jag inte många knop...

Måndagen tog jag sovmorgon och fick veta att ag hade mött pappa i dörren, fortf iförd balklänning, när han gick till jobbet.. fint! Var hos jossi och tobbe och kollade på twilight på kvällen, trevligt trevligt...

Idag ha rjag haft riktigt trist verkligen.. helt sjukt trist.. gått en runda, och det är väl allt ungefär.. Har fått tillbaka mina skattepengar idag, så lite glad är man ju alltid :)

imån ska jag luncha med danger och gå in på befa en sväng.. fika lite eller ngt.. måste ju hitta ngt att fördriva dagarna med.. ganska trist.

nu sk ajag kolla på big brother varje fall..

peace!

sjung om studentens lyckliga dar...

happ, jag lallar mest runt i min ljungbergoutfit och är i vägen känns det som. Här är stök och fix i varje hörn. Jag har iofs varit duktig och puntat björkarna, så det så.. så nu e dom gul-blå och fina.

Fick sy in min klänning 44454681 cm igår med för den får för sej att töja sej när man har på den, sådär kul asså.
Ngt annat som är sådär kul är väl att det är svinkallt och regn ute... och vi som klagade på att det var så himlans varmt på studenten, hellre det än regn. TRE år sedan var det jag som var där, nu är det min syster som är där (fast hon är fortf sjukt liten)
Kunde inte sova i natt heller, så läste i min bok (japp, jag är en geek).. DET skulle jag inte gjort innan jag prec skulle sova, jag grät så mycket så jag fick chippa efter andran asså, är fortf svullen i mina ögon.. Helt sinnes asså..

Imån är det party min själ!

Peace

parapapapapapapapapaa... nej jag tröttnar inte..

Idag, efter all sömn är jag faktiskt riktigt pigg!

Jag och jossi cyklade(!) till gvd, för att där inhandla en studentpressent till forwardstalangen. Det slutade i ett par silveröronhängen iaf, that is nice. Vi gick även in och planerade min jobbning i sommar, och den ser RIKTIGT bra ut. Ledig lite här och var men ändå mkt jobb. En kaffe hanns även med och jag fick till och med hoppa in och ta en kund haha..

Sen bikade vi hemåt och mötte upp daniel och hugo för att spela minigolf. JIPPIE var kul... eller? Men vi spöade skiten ur dom iaf. Visade helt enkelt vart skåpet ska stå.

Här hemma är det stress och typ fullt hus såhär dagen innan ag:s student. Jag kommer bli riktigt sentimental imån tror jag, men det får jag.

Avslutar med en fin bild...


Såhär hoppas vi det ser ut på lör.. vet dock inte varför dom har olika tröjor........

Nu ska jag städa lite.

Peace

i know, i'm a geek...


Finally har trailern kommit, vilket gör att man bara vill se mer..


Tyvärr så avslöjade den lite för mkt för mej vad som händer, då jag läser boken nu.. men men så länge edward cullen flyttar tillbaka igen så e jag nöjd...

Parapapapapapapapapa....

så sjukt bra låt, Rap des armes.. hallå sommarplåga!

Okej, riktigt bad update, men har varit väldigt upptagen.. närmare bestämmt:

- Cl-final hos säk-bullen, men utgång på bulls och caféet såklart. Barca vann, kunde man vänta sig ngt annat? Fick även hämta malin hos grannen, då hon gick fel......

- Inomhusdag, till det var dags att bege sej mot småland. Jag och carro gick till hotellet i gvd, på pop-quiz och ett X antal vin. Riktigt kul att träffa anna och sneks med. Blev GANSKA bra drag tillslut..

- Upp i ottan (kändes så), AStrött.. till jobbet och jobba en hel dag. Sen han jag inte ens hem imellan, utan direkt till jossi och ett par glas rosé. Ner till AIF och kolla på matchen, no comments.. Tillbaka till jossi och jag hon och tobbe dricker lite (mkt) mer vin och mot gisledagarna. Blev tältet där det var bra dag...

- Upp samma tid idag igen, för mer jobb. Sliten? Sjukt varmt ute, karnELVEVal som ag var med på.. Hem en snabbis och sedan till Hstd igen. Kåren står på schemat.. riktigt kul förfest hos lou, sen en massa stök på kåren där det var bartömning...

- Sov ut lite med, med lou jämte mej ingosandes haha.. Upp och iordningfix så gick jag lina lou och sebbe och kollade på Örnia (jag säger det med SJUUUUKT nöjd min) och gusten. Det blev ju vinst.. In till stan och käk på capri, sen gick jag och lina och kollade på HBK-Örebro.. no comments... Typ årets varmaste dag var det nog med.. MEN sen var det bara hem, iordningfix och bort till lou.. Jag klara lina lou och gusten drack lite öl. Och vi stannade inte där, nej nej, här blir det krogsöndag. Finns bara en sak som sammanfattar hela kvällen: blond 90.

- Måndag igen och här sover vi nte länge inte, cunow ringer så jag hon lou lina och klara drar ut till tylö. ASgott verkligen.. Jag grät mest till min bok, när jag hör din röst, 2a boken i twilightserien. Så bra va..

Såå, det blev en 5-dagars och min kropp mår fortf inte bra faktiskt. Igår chillade jag med adam mest hela tiden, och idag har jag fortf ont överallt i kroppen, HELT sinnes. Den tål inte hur mkt som helst asså.... Men kul har jag haft med aldeles för lite sömn...

Till helgen blir det 6e junifirande. Fotboll i tältet, pre-party at my place och sen till hotellet. Klara och cunow ska ju göra a-torp med, får väl se hur det går;)

Nu ska jag nog faktiskt sova (trots att jag sovit mellan 19-21,30 så är jag helt slut. På fre tar ju min kära syster studenten så man måste vara pigg nu i dessa tider, haha...

men men,

Peace!

RSS 2.0