onsdagens bravader och lite till.

i onsdags var det då dags för kåren igen, och jag kan inte säga annat än att jag var sjukt pepp redan då jag slog upp ögonen på morgonen, det skulle ju trots allt vara GRILLPREMIÄR!!

jag slingade håret på förmiddagen, och sedan mötte jag upp sara och vi gick in till stan och åt lite glass, gott gott:D efter det travade vi hem igen och jag städade iordning lite så.. sen kom lina och malin hem och vi började fixa oss och fixa iordning maten.
vid typ halv 7 kom grillmaestro filip, och grillarna var tända! haha, man kan ju inte säga annat än att jag har saknat lukten av grillning, haha! det kommer sådana sommarkänslor i det hela!
sen kom morgan (en tjej från canada), simone norah andy jari mauri oskar och vi skulle käka! riktigt gott var det!
sedan kom det lite fler folk och fotbollen drog igång. jag var såå peppad på matchen at tjag till och med tog på mej min sverigetröja dagen till ära! haha!
det hjälpte ju inte så vidare mkt, ILLA SVERIGE!
men vi var glada för det..
sen bar det av till kåren och där var det riktigt mkt folk asså, trevligt värre!
ingen efterfest idag inte, utan jag och lina går hem och lägger oss. se på den!
dagen efter mår jag kasst, jag menar verkligen KASST. usch.
men vi han med rätt mkt ändå under dagen, luncha i stan, äta glass och vara i tylösand, haha! det ni!

igårkväll hade ju uteserveringarna premiör med, det var meningen att vi skulle gå ut men jag pallade verkligen inte utan tog en kväll på soffan ist... det är ju verkligen mer eller mindre sommar här i halmstad nu nör dom har slagit upp portarna, så sjuukt nice.

idag ska jag iaf hem till aleks senare och sneki är ju redan där, så ska vi hitta på lite bus :) haha!

ut i solen var det ja!
ha det bra,

en veckas uppdatering..

jag har varit ganska dålig på att uppdatera mej men här kommer för den senast gångna veckan..

tisdag:

skola skola skola, juridik i form av fastighetsköp och bostadsbyte, intressant får man ju säga..
precis när jag kommit hem igen kommer simone och knackar på, trevlig överraskning!
vi sitter och kollar lite på tv och tjatar, dom har ju ingen fungerande tv där dom bor så varför inte lixom?
sen möter vi upp lina och malin i stan för att ta en kaffe, niiiiice.
efter det ska jag och lina slinga till simones hår lite, och det gör vi hemma hos henne på patriks hill.. där träffar vi resten av gänget som är sjukt peppade på fest. (vilket vi inte var till en början)
först äter vi lite och snackar skit, haha, som vi är bra på för övrigt, haha! sedan satte vi igång med hennes hår och det blev ju riktigt bra!
sedan kommer norah och johanna hem efter att ha varit i köpenhamn hela dagen och såklart är dom peppade på fest, simone sätter lite alkohol i kylen ut-ifall-att-vi-skulle-bli-sugna, haha.
anyway så blir vi ju det och det slutar lite runda om fötterna och vi sover där med..

onsdag:

kl 9 ringer anna och säger att hon är på väg till oss och jag och lina beger oss hemmåt för att äta lite och så.
in kommer en sjukt peppad anna(som inte varit på kåren innan) och alla tre drar in till stan. där shoppar vi lite och sedan möter vi upp norah johanna och simone för en fika, anna var ganska rädd under hela denna tiden då hon helst inte pratar engelska, haha, vilket skulle visa sig sernare på kvällen att hon gör...
sedan åker vi hem och slingar linas hår och sedan iordningfix. danger kommer hit och vi tar ett glas vitt innan vi hoppar in i taxon som tar oss till patrikshill och förfesten.. en hel del engelska och tillsist efter den del dricka pratar anna och malin engelska som aldrig förr.
sedan blir det taxi igen till kåren och stök där, riktigt trevligt var det inte så mkt folk men det behöver det inte vara föra tt man ska ha kul där, haha!
sen bar det hem ( för malin betyder det på en cykel(!) som inte riktigt vill som hon)

torsdag:

vaknar upp och är hyffsat bakis asså, jag lina och anna tar oss in till stan för att luncha och sedan gå i affärer.. niiice. efter det hoppar jag och anna på bussen hem till henne där vi spenderar dagen framför tv:n och med en hel del mat faktiskt, JAG ÄLSKAR MAT anna, hahahaha!

fredag:

på fredagen vaknar anna lika tidigt som alltid, det är livsfarligt att öppna ögonen och visa att man är vaken för då är det kört..
vi äter lite gott, sitter ute och solar lite, haha! sen skjutsar hon mig till landeryd där jag hoppar på tåget och där är redan lina malin och simone, som ska följa med oss hem över helgen!
när vi kommer hem var det bara in med väskorna och sedan åkte jag lina simone kennet och jossi till gvd för lite mer shopping, haha! det var riktigt nice faktiskt.
efter det sätter vi oss på cofféa för en fika och lite lunch och sedan är det sightseeing på högsta nivå. simone har ju inte ens sett skog innan på så nära håll så hon var ganska enkel att underhålla om man säger så, haha!
efter det åkte jag hem till mej, träffa föräldrarna lite och så, snacka massa.. men bara kort för sen bar det upp till lina igen där karin hade lagat mat, riktigt gott!
det blev en hel del vin med, haha, en HEL del, haha! men det var trevligt.. jag var hemma strax efter kl 01.

lördag:

jobb på befa, riktigt kul var det faktiskt, det är alltid kul att jobba där när man inte gjort det på länge..
efter det åkte jag och ann till vårmässan för att spana in om den var lika bra som vi gjorde den året innan, och det var den ju sjklart inte.. inte alls lika mkt folk, så var där bara jessica andersson och uppträde, vi hade ju mkt bättre.. det är ju bara som dom sa, det är svårt att toppa oss helt enkelt! hahahahah. det var kul :)
efter det var det hem och iordningfix för kvällen..
lina och simone kom hem till mej och mamma hade gjort kycklingfajitas, riktigt nice faktiskt.
det blev endel vin även här, och efter det var det bara in i taxin och till tobbe som stog för förfesten dagen till ära. synd att jossi inte var hemma, men hon hade nog kul hon med! där var det drag hela tiden ända till vi skulle åka till parken och kolla på melody club..
taxi igen (en himlans massa taxiåkande) och in i parken och stöka, en massa kul återseenden, även om vissa var lite mer onödiga än andra kanske.. men men det var riktigt nice. jag lina och simone dansade som aldrig förr till melody club, haha, till och med simone kunde låten, och hon kommer från australien, då måste dom ju ha spelat den mkt på radio? haha, kul kul..
anyway, sen bar det hem till lina för att sova, hahaha. som vi skrattade.
vi åt chips, ost och negerbollar. hahahaha, simone har sjukt roliga kort som jag lätt ska lägga upp asså.

söndag:

inte fullt lika rolig, SJUKT seg i skallen och större delen spenderades på soffan med tjejerna.
när jag gick hem var mamma i laga-mat-tagen och lagade en himlans massa mat för att jag skulle åka hem igen, hahahah, hon visste ju inte vad jag ville ha..
20,34 gick tåget hem, och även malin han med fast vi var lite oroliga för ett tag, haha!
sen blev det en snabbvisit till mc och sedan pkte jag och lina hem...
slappande på soffan och sedan behövlig sömn...

måndag:

skola kl 13, och sååååå nice väder asså, och ibland har man tur.. den skulle hållit på i två timmar men vi fick gå redan efter en, sjukt nice.
sen gick ajg in till stan för att möta upp lina och malin i hamnen och sedan hamnade vi på vattenproten såklart, haha. efter det travade jag och lina hem för att käka lite och sedan blev det slappande framför tv:n.. gott.

tisdag:

SÅÅÅÅÅ härligt väder idag med ju! jag och lina började dagen med en liten promenad ut till östra stranden.. och man kunde verkligen tro att det var sommar.. vi gick ner till stranden och satt där ett tag innan vi gick tillbaka för att gå till maxi och handla. där blev det en sjukt bra lunch och sedan gick vi ut för att spendera tid i solen, jag älskar detta vädret asså, man känner hur glad man är i hela kroppen och vårkänslorna kommer!
sedan gick vi in till stan och mötte upp malin för en glass vid vattnet, riktigt nice detm även om malin spenderade mesta tiden åt att jaga ankor, haha, kul var det..
sen gick jag och lina hem och åt, gott gott!
och nu sitter jag här sjukt trött och så.. ska nog snart sova för att vara utvilad inför imån, för imån är det ons och det = KÅREN, haha! såklart, nog ingen som blir förvånad. haha.
men till förfest blir det grillning och sverige-nordirland, riktigt nice. våra kära utbytesstudenter kommer hit såklart, vi kan ju inte vara ifrån dom föööör länge:P haha. sen kommer filip med, och det är ju trevligt.

men men folks, det var en liten uppdateringe det!
ha det bra!

helgen och födelsedagsfirande, haha!

happ, helgen började väl i fredags..
jag var sjukt seg efter tentan och torsdagen och sov i tre och en halv timma på em efter att vi varit i stan och käkat..
vid typ 8 beger vi oss till malin för ett glas vitt och drar sedan vidare till patriks hill och utbytesstudenterna, simone och c/o.. det var riktigt kul, spelade ett drinking game så det blev ju lite shots och man säger så, hahaha!
sen drog jag lina malin simone norah och johanna in till stan, riktigt nice. först blev det gastons såklart och där var verkligen INTE mkt folk asså.. sen kom marcus och anders och vi drog vidare. johanna och norah körde den skönaste iaf, vaknten bad om leg och eftersom att dom e från tyskland e dom inte vana att visa det så dom sa helt enkelt oh, we're german exchangestudents so we didn't bring our id. och vakten köpte det totalt, trode jag aldrig skulle funka, hahaha! riktigt kul var det!
men men, sen dansade vi i flera timmar iaf, haha!
sen skulle vi på efterfest hos marcus men han och malin sov redan iaf haha så det blev en taxi hem.


första bilden ligger simone jämte en avdäckad finsk utbytesstudent, hahaha, så kul var det.
andra bilden är det simone, norah och johanna
tredje bilden är lina malin och andry som spelar ett drinking game, haha
sista bilden är jag och lina som fular oss lite. men kul var det

lördagen då, SJUUUKT seg asså,
var itne sugen på att gå ut idag men hade ju  lovat..
var hos josefine kl 18,30, fast aleks trodde ju att det var 19.30, hahahah.
där drack vi lite drinkar och sedan åkte vi ut till mickedala hem till maria.. där var förfesten på full gång!
riktigt nice var det, hade bara träffat steff innan men man pratade på ändå.. det var riktigt trevligt.
sen stack vi in till stan och gastons såklart.. där träffade jag på sofie mked, det var kul.. satt och tjatade med henne och hennes kompis ett bra tag. sen kom lina malin nadja camilla och marcus med, haha.. och sen var det helt plötsligt PACKAT med folk..
sen kom min kära anna med.. och med sig hade hon camilla och aleck, det var riktigt kul asså!
vi fick faktiskt även champagne, bartenderna bara, från herrarna bakom er, HAHAHA.. man vet ju vad det betyder men det sket vi i, korkade upp, drack och skålade. nice som fan.
sen gick vi lite otippat till heat (?) som hade ngt bra tydligen, det var sjukt kul iaf, massa folk och så! rockade loss med anna och JÜRGEEEEEEN hahahahahah. så kul.
sen åkte vi hem och soov.

dagen efter var jag riktigt jävla seg. har ju varit en helhelg om man säger så..
gick och mötte lina, sen åt vi skönaste lunchen hahahaha. så kul.. segade på soffan hela dagen och spenderade som vanligt även natten där, hahahaha. usch.

idag var jag uppe tidigt för att gå och handla värsta brakfrukosten, min kära sambo fyller ju år!
gott som fan var det, och jag tror hon blev nöjd :D
ikväll ska vi fira henne lite så, malin simone andy norah och johanna kommer hit. då blir det tårta och kaffe
(no simone, no drinking today, haha!) vi ska fira ordentligt på ons ist:P haha

men men, nu ska jag hjälpa lina att städa, det är ju faktiskt hennes födelsedag och allt.
så, thats it for now then,
ciao

TENTAN ÄR ÖVER, det är numera min bästa dag!

yess, nu är tentan ÄNTLIGEN över fy faaaan vad skönt det är asså. alla tidiga morgonar och sena kvällar är nu över för ett tag frammåt.

gårdagen spenderades hela dagen i skolan, och då menar jag verkligen HELA dagen. från klockan 10 till 21 på kvällen, heldag eller vad. Vi tragglade in alla begrepp och budgetar och liknande samtidigt som jag satt och lyssnade på grabbarnas prat om kåren och hur mkt folk det skulle vara där och hur kul det skulle bli, det fick mej att bli lite tålmodig, men vet ni va? jag överlevde! men men, det var sjukt seg dag igår och jag har aldrig varit så seg som när jag kom hem. Då engagerade jag lina (som för övrigt hade diskat och städat, bättre sambo får man leta efter) och hon förhörde mej på mia saker, taaack :D jag var klar typ vid kl 01 och då gick jag och la mej och sov skööönt. Idag gick jag upp kl 7, kollade igenom pappera en sista gång och märkte att jag verkligen kunde det hela. skönt tänkte jag. Tog mitt pick och pack och gick till skolan och mötte upp de andra tjejerna och tentan började. När jag öppnade den fick jag se att det inte var ngn av de frågorna jag pluggade in igår typiskt, men jag kunde frågorna ändå, det var ju skönt det iaf! Som det känns nu gick det helt ok, är bara så sjukt lättad att den är över. Och när jag kommer hem, har som jag nämnde innan min kära och bästa sambo gjort grönsakssoppa som gräddet på moset. Herregud vad hon kan laga mat. Men hon påstod iofs att det var ganska enkelt med en kommentar typ, pg, det skulle till och med du kunna. hmm, tack? haha.. men då måste det vara lätt asså!
Men men, nu ska vi snart in till stadsbibblan och sätta oss lite, lina och malin ska fixa lite saker och jag själv ska plugga lite juridik, det e precis vad jag är sugen på en dag som denna, USCH.
men men, imån blir det nog lite tenta fest hos simone och c/o, alltid nice ju.
helgen vet jag inte hur den ser ut för övrigt men jag vet att nästa helg åker vi hem med simone och det kommer bli kalas asså!
kul för övrigt att jag har missat allti fint väder när jag suttit i skolan hela veckan och pluggat. nu kommer det nog börja regna igen eller ngt, men men, med min tur så!
kvällen blir sjuuukt lugn och jag ska inte tänka på ngt asså och imån ska jag sova uuuuut. gott ska det bli och det pinsamma är att jag redan ser fram emot det, ahha! sen ska jag möta upp malin så ska vi köpa pressent till våran lilla linis som fyller år på måndag. då ska jag nog baka en tårta faktiskt, och lite frukost på sängen. det e ju inte fel. haha! men men, det var nog allt för idag, annars återkommer jag antagligen senare.

so long.

Världens längsta tisdag..

Helgen var galen, och då menar jag verkligen GALEN.
Det är nog inte en människa som skulle hävda ngt annat om dom varit med..

Fredagen började med plugg plugg plugg med lina och sara.
Sedan gick jag och lina hem till mig och vi bestämde oss för att gå ut. Vi grundade lite hemma(med hopp om att kvällen skulle bli hyffsat lugn) och drog sedan in till gastons. Dom första man ser där är såklart Camilla och Sissi. HAHA, shit vad peppade alla blir. Marcus var du där, men han hade vi bestämt träff med, haha!
Det slank ner en del där och sedan drog vi vidare till mårtensson. Där var det faktiskt riktigt mkt folk, noce som fan var det. Dansade till alla schlagerlåtar och fulade oss bland alla små människor, men det var nice! Sissi raggade för övrigt upp ett gäng killar till förfesten tills på lördagen, hahah. störtskönt måste jag nog säga, haha!
Men men, vi dansade och dansade, shit asså. Sen blir det efterfest hos först marcus och sedan camilla. Lina fick lite småbryt (men vi tycker fortfarande om dej) och som vi skrattade, hahahahahah.
Dagen efter vaknade jag upp efter att ha sovit på en fyrkant av soffan, riktigt illa asså, sjukt bakis som man är drar jag camilla och nadja till mc för lite käk. lina ville inte hänga med, jag hade nog retat upp henne lite smått, men det var ganska kul (väck aldrig den bjön som sover, bokstavligt talat). När vi kom tillbaka blev humöret bättre, sjukt överpeppade eller ngt alla tre, hahah, till och med lina ;) haha, men att vi skrattade åt allt.
Sen gick jag och lina hem, sov och käkade fixade oss och tillbaka till Camilla där det var melodifestivalförfest. Alla var riktigt på g fast vi var ute dagen innan, jag var inte så pepp till en början, men OM jag kom igång (inga komentarer). DEt var sjukt kul förfest iaf riktigt nice. Rätt låt vann, men andras var bra med. Oj vad vi dansade på camillas dansgolv, haha! Sen kom grabbarna från borås iaf och tiden gick. Sen åkte vi in till stan och mina kommentarer är nu slut.
Det var väl typ min helg det. Söndagen var jag sjuk hela dagen, eller jag väljer rättare sagt att kalla det så, det låter lite bättre. faktiskt.. men men.
igår gick jag upp till skolan var uppe med tuppen kl 7 (!) (vaknade förövrigt på soffan där jag och lina sovit den senaste veckan eller ngt, hahaha! Glöm aldrig att hon var helstirrig mitt i natten med, hon fatta nog inte vad hon sysslade med, haha, men kul hade jag åt det! men men, anyway.. hela dagen till ca kl 16 igår i skolan och samma idag, är helt slut i huvudet. Samma gäller för övrigt för morgondagen, och på torsdag är tentan. fy fan säger jag, det e inte kul. men det ska bli såååå skönt att den är över.

Och aleksandra, jaaa, det är hos maria i helgen ;) haha, ska du med?

ha en bra kväll!

helg :D

happ! då var det fredag idag igen, men inte riktigt helg ännu..

börjar med onsdagen då!
förfest hos oss, såklart, en mycket trevlig sådan med..
sedan bar det av till kåren, var ju inte hur mkt folk som helst men mkt kul folk ist!
även om man inte var skitsugen på att träffa en viss person var det nice ändå, och jag var trevlig, jaaa.
men men, mer dricka och tjat och sen slutade det i en efterfest hos filip.
jag lina filip och två random snubbar(?)
anyway.. sen slaggade jag och lina i malins lägenhet..

igår var det sjuuuuuuuukt segt asså, verkligen!
men vi begav oss hemmåt och slappade på soffan hela dagen..
lina lagade världens goaste mat åt mej, pannbiffar med sås och potatis! SJUKT gott, tack linis;)
vi somnade på soffan inatt igen och jag vaknade upp där kl 11,30 idag. well done lixom, haha!
men men, då hade lina dukat fram frukost och kokat kaffe och allt, det finns faktiskt en liten husmor i henne:P haha
sedan har vi även inledit "operation bli-av-med-tysk-barnfamilj-som-granne-dom-är-ju-inga-studenter" idag.
vi spelar sjukt hög musik i form av justin timberlake och my girl wants to party all the time, haha! mkt bas och så. vi får se hur länge dom stannar, det är ju ändå studentboende så dom får faktiskt skylla sig själva! så det så! haha.

men men, nu ska jag och lina till skolan, där vi möter upp sara och sätter oss för att plugga lite grann till tentan nästa vecka(!) usch, har lite ångest faktiskt, men det ska nog bli bra tror jag!
nu ska jag in i duschen!

so long suckers!

onsdag hela dagen :D

yess, idag är det onsdag igen, riktigt trevligt!

igår var jag i skolan hela dagen, fick tillbaka mitt prov OCH JAG KLARADE DET, shit det hade jag inte trott
men men, på eftermiddagen kom linis hem iaf och senare lagade hon mat till mej, korv och mos (min faborit) mycket gott var det, jag tror hon ska få stå för den delen härdan efter! haha! jag gör ju bara fel och när jag gör det ger malin mej en utskällning. haha, så leave it to lina!
kvällen och natten fick jag spendera ensam, med gilmore girls, desperate och inter-valencia, då lina faktiskt var hos jonas. SJUKT bra initiativ lina!
själv somnade jag på soffan (tredje gången denna veckan) och vaknade där kl 7 och gick då upp till min goa säng haha.

idag gick jag till skolan kl 12 för att möta upp sara och marika för att gå igenom vårat arbete vi ska pressentera imån. Sedan gick vi till Q huset och hämtade lite saker, BAD IDEA! men men. soo over it!

idag e det som sagt onsdag och såklart blir det kåren i kv! det ska bli sjukt trevligt hoppas jag på, även att jag har skola kl 10 imån mend et kunde varit värre faktist..
men men nu börjar snart fashion house, sjukligt bra!

avslutar med en mkt bra låt för tillfället (numera gammal, men fortf sjukt bra!)

This is the end you know
Lady, the plans we had went all wrong
We ain?t nothing but fight and shout and tears

We got to a point I can?t stand
I ?ve had it to the limit I can?t be your man
I ain?t more than a minute away from walking

We can?t cry the pain away
We can?t find a need to stay
I slowly realized there ?s nothing on our side

Out of my life, out of my mind
Out of the tears we can?t deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, out of my bed
Out of the dreams we had, they ?re bad
Tell them it ?s me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

Another night and I bleed
They all make mistakes and so did we
But we did something we can never turn back right

Find a new one to fool
Leave and don?t look back. I won?t follow
We have nothing left it ?s the end of our time

jaha, helgen var allt galen den, haha!

på torsdagen komm min kära vän anna och hälsade på. lina och jag som var sjukt bakis, det var bara att stiga upp. kåren för övrigt var SJUKT trevligt asså, verkligen.. jag och lina åkte in till stan på natten för att möta upp markus och festa vidare, sedan åkte vi hem till oss och sov.. anyway.. och såklart var anna peppad på kareokekvällen på måretensson så detvar bara att bli pepp igen.. hem till malin på förparty och sedan till mårtensson för att kolla på alla som gör bort sig.. mkt folk och mkt trevligt..

fredagen var jag i skolan för att göra ett arbete tillsammans med marika och sara i entreprenörskapen. Vi skulle intervjua en kille från ett företag. Och när han kommer, SHIT asså. det var nog den snyggaste människan jag sett asså! haha, men det gick bra och han var sjuuuukt trevlig!

senare på eftermiddagen städade jag och lina SJUKT mkt asså, det var verkligen behövligt.
sedan mötte vi upp alexandra på stationen och åkte hem till oss för film käk och massa snack!

på lördagen var det in till stan och träffade marcus för en lunch och han berättade om sina bravader från kvällen innan. galna människor..
sen gick vi hem till oss för att städa och fixa iordning oss och sen kom helsingborgarna! sjukt kul att träffa dom igen! riktigt trevligt var det asså! sen kom det fler och fler, bla simone nadja camilla och niclas. niclas stod för det skönaste under kvällen, sa till simone på knagglig engelska (simone är för övr. utbytesstudent från the aussie land) - I can have you & I love you, hahaha det var riktigt kul!
sen bar det in tills tan och gastons, längre kom vi inte haha! hem till oss allihopa för efterfest och sedan sov vi gott...
igår var jag och lina sjukt sega och låg på soffan hela dagen för att på sena kvällen gå till videomix för att hyra enfilm, det var min helg lite kortfattat det!

ha det bra folks!

RSS 2.0