sjukt bra.

nu hinner jag skriva lite faktiskt, har hunnit med en massa saker senaste 6 dagarna.....

... tappat rösten flera gånger
... druckit way too much alkohol
... spexat som om det inte finns ngn morgondag
... sjungit som om det inte finns ngn morgondag
... fått adam att krama en straffmästare (fett straff idag kanske? haha)
... bygg bygg bygg bygg bygg bygg bygg
... hammrat med min hemmasnickade hammare
... gjort bort mej (men vem har inte det)
... träffat sjukt många roliga människor
... startat war och slutit fred med ekonomerna
... haft på mej samma fräscha tröja dag ut och dag in (men den e grå och fin)
... haft en fylla kvar även på morgorna
... hittat min och malins favorit-span-objekt i dom blå adidasbyxorna och som jämt lagar mat. klart han går bygg lixom?

en del av vad som finns, jag antar att bilderna snart börjar komma upp på fb..

nu ska jag steka korv, sen möta upp adam och gå till amfi för jyckel.

ciao

ja mamma, jag lever.

än sålänge iaf, är helt slutkörd asså.
nollning på schemat.. är riktigt bakis idag asså. tappat rösten har jag med..
men det är riktigt kul och klassen är sjuuuuukt bra. '

tänkte bara säga det. ikväll är det nollepub med.

ciao

the time goes on

fredagen blev ju allt annat än lugn, illa nog efter som det var jobb dagen efter för min del..
harrys blev det med förfest hos sara.. massa dricka och tjat. trevligt värre i vmo faktiskt, en hel del välbekanta ansikten ändå.
en bilfärd hem senare så sov jag gott..
dagen efter var det sådär att jobba, men tiden gick och hem kom jag. kollade på tennis, som btw är min nya passion efter den sjukligt spännande tennismatchen i fredags, 5h lång och så bra va. jag kollade till och med på herrarnas singelfinal med nadal, det e riktigt kul asså! tyvärr förlorade ju svenskarna men fick ju ett silver iaf, well done lixom.
sen hyrde vi film och käkade godis, längesedan det hände mej en lördagskväll men det var allt man pallade faktiskt..
hemma strax innan 12 igen, och my parents hade kräftskiva här hemma och herreguuuuud vilket levande. gick ut och tog ett glas vin och han både med en sväng och och en sång. vad är detta lixom? för två år sedan vaknade jag upp av att dom seriöst stod på stolarna och sjöng nationalsången. FINT!!
söndagen spenderades i sängen nästan hela dagen, ingen bakfylla men antagligen var det fantomkänslor för jag kände mej bakis. det är som om kroppen har programmerats in på att må dåligt på söndagarna på ngt sätt.. på kvällen blev det film igen, trevligt.

idag har jag inte gjort mkt för världen heller faktiskt, handlat coh varit på aif-gis, derby och allt. synd bara att anderstorp förlorde med 5-0, pinsamt faktiskt.

imån bär det av till halmstad igen, snart nollning och skolstart. börjar bli lite nervös och det gör inte bättre av att jag vet att det e rollgrejs på kåren idag, jag kommer inte få det lätt har jag en känsla av.

nu ska jag kolla lite gymnastik, pinsam som jag ör.

sov gott

freitag

nu sitter jag här på jobbet, och har såååå mkt att göra, vilket kanske märks? men har iofs inte hunnit käka ännu och börjar bli sjukt hungrig. HAHA idag har jag snackat tyska, hör och häpna och vi förstod varandra utan ngra som helst problem. sen att man chansade vad hon sa varannat ord e en annan sak, det vet inte hon lixom! duktigt av mej.
igår var jag hos sara en sväng, vi var duktiga och gick till gislaved och back again.. man sover så gott då asså!

annars idag blir det nog(!) lugnt tror jag, ingen som vet riktigt ännu. Imån e det ju jobb, men har man inte jobbat bakis innan lixom? ett x antal ggr...
imån blir det antagligen kräftskiva (hahaha) inte 100 ännu, eller möjligen falkenberg. spontangrejer blir oftast bäst så vi bestämmer oss inte riktigt ännu.

nästa vecka börjar nollningen, på torsdagen och det kommer bli 10 sjukt roliga och intensiva dagar man har framför sej. ska bli kul att se malin och louie och alla man känner, transformed lixom.
och om typ en månad bär det av till la italia.. ska bli så sjukt gott att komma iväg och dit ner med.. massa god mat, gott vin och riktigt riktigt bra fotboll. än så länge är det två matcher planerade, emn det kanske till och med blir tre! jag klagar inte!

det har tagit ungefär 40 min att skriva detta btw, man blir avbruten hela tiden haha.. om det var ngn som undrade så vet ni detta nu.

nu ska jag kolla lite os, tennis.

ciao


ska han bo hos glenn nu då eller?

då var jag tillbaka i anderstorp en snabbsväng för lite jobb på befa...
har ju varit i halmstad och då e det alltid lika booooring och komma tillbaka hit och sitta och glo lixom.

söndagen passerade tillslut, stannade dock hemma, kollandes på en dokumentär om hiroshima och nagasaki. SÅ trist hade jag..

måndagen var bara upp och möta danger vid tåget, sen in till stan en sväng och fördriva tid helt enkelt. mötte upp emelie och lunchade och sen var det till att leta bad taste kläder till henne.. vi hittade den perfekta....... men för 10 år sedan kanske den hade passat hahaha...
sedan blev det en kaffe på espresso house och därefter var det bara att gå hem och tvätta. det är nog de tristaste som finns. sen var det bara in i duschen för att fresh up lixom. gustaf och rasmus kikade förbi, åt upp mitt godis, försöte bryta sej in på toan och snackade lite skit.
sen blev det iaf HBK-hif och herreguuuuud vilken match. hbk vann såklart, what else?
sen var tanken att det skulle bli morfars men det blev greek ist, vår nya favourite faktiskt..

idag har vi umgåtts med louie mest hela tiden. varit på banken i 7432452 år (fast det fanns ngt att titta på, eller vad säger du louie;)), forex.. vissa ska ju faktiskt utomlands hha. och sen även och fikat ett himlans tag.
när jag kom till smauland åkte jag på fotboll, min kära syster spelade. och vem stöter man på där, om inte fra-fra-frasse. min gamla fotbollstränare från smalands lndslagslägrerna man var på när man var typ 14. han kommer fortf ihåg mej och tycker det var kul att jag fortf var så pi-pigg och g-g-glad. så sjukt kul e han.

nu sitter jag iaf här i anderstorp, efter en tågfärd med lina och prat.
borde egentligen sova nu faktiskt, är SJUUUUKT trött... men idol är ju inte lsut förrns om en timma for fan.
what to do??

ciao

ajemeeen

efter en lugn fredagskväll med sex and the city-filmen och en lördag med jobb tog jag mitt pick och pack och drog ner till halmstad.
iordningfix på direkten och sedan förfest såklart. jag louie andersson therese och thulin gjorde stan osäker. först en sväng till bulls sedan till måååååne, som man inte varit på på ages. jävlar vad vi dansade louie..
efter det blev det en himlans massa mat på mc och sedan gav jag och louie oss hem och åt som om det inte fanns ngn morgondag för att sedan slockna väldi fort...
sen vaknade vi såklart kl 07 igen (ni känner väl mej??) men somnade en liten liten stund till iaf...

efter att louie gått låg jag kvar i sängen och var så sjukt trött att jag inte ens orkade hämta fjärren som låg i soffan, så min dag har bestått av boxning, simning och cykling. sådär asså....

när eftermiddagen kom begav jag mej hem till sarahbaby iaf och fikade sen en runda till hemköp och sedan tillbaka för att göra den godaste köttfärssåsen jag ätit i hela mitt liv asså. alex kom hem och joinade oss, och jag och sara ska köpa hela urban outfitters kollektion. ge mej den tack.

nu sitter jag här, verkligen ingenting på tv, har sjukt trist och funderar på om jag ska bege mej ut en sväng, men jobbigt?

imån var det heller ingen måndagsklubb, tack gustaf för att du förstörde min dag för övrigt.. men jag e SÄKER på att det stod att sista var 11/8e förra veckan när jag kollade. 100% asså. så nu ska vi iaf samlas ett gäng och dricka vin imån, trevligt. eventuellt att det blir hbk-hif med, bara vi kan övertala danger;)
så lugnt blir de inte iaf.

det var nog allt, ajemeeeen.
peace.

snart vare slut.

snart är sommarjobbet slut för detta året, endast en dag kvar och då har vi ju bara öppet till 13, skönt!

idag har det varit så varmt så att jag har hållit på att tuppa av på jobbet, men man SKA inte klaga, remember...
annars var det kul när ann sa att hon tänkte på mej med SB12 reklamen för att tjejen säger att "viktor är sjuuuukt snygg", och så sa hon att det säger du aldrig ju, det e ju aldrig ngn kille som är snygg i dina ögon. Jag försvarade mej med att det e sommar och då är många fler snygga. what to do?

sen har jag fått reda på att när vi åker till italien/spanien i september och ska även då kolla på fotboll. har fått reda på vilka inter möter nu, MILAN for fan. derby, kan det bli bättre? i'm loving it. iofs har man sett dom innan men det går inte få för mkt av faktiskt... så det ska bli trevligt..

ikväll ska jag möta danger och snacka skit, haha...
sen imån blir der att dricka vin såklart. man måste ju fira semestern (alltid är det ngt att fira)
bra att louise bara jobbar 4 pass nästa vecka, sjuuuuukt bra louie;) haha

nu ska jag äta och dricka mej ett glas rosé
so long

RSS 2.0