midsommarafton

Idag är det midsommarafton, och det regnar ute. Varför alltid denna tur? Jag känner iaf på mej att det kommer bli den bästa midsummer ever ;) Nu kör vi, in i dimman...

em-febern har dött ut.....

sverige tog sej inte vidare från gruppen, dom spelade ururselt i sista matchen, man skämms ju?!?!
men jag lägger det från och med nu bakom mej och satsar på VM i sydafrika 2010, haha.
annan katastrof är att tyskland slog ut portugal... jag kunde ha tröstat ronaldo idag om han hade velat...

gårdagen annars var trevlig, förutom matchen..
efter den en snabbsväng till mika på nyhem, därefter travade vi in till stan och till bulls såklart.
en massa folk ute ändå, det är ju sommar lixom??
trevligt som bara den, men vissa personer förstörde inte bara min kv, utan många andrars med,
spec lilla danger som satt försvarslös i anderstorp........
efterfest hos anders på bolmens såklart... och hur tyckte jag f.ö att det gick med att vara nykter.. sådär asså va?
men det var trevligt värre.. jag och erica travade hem i gryningen, kl var närmare 4 skulle jag tippa på och det var varmt ute... imorgon ska jag för övrigt få henne i paketsnören.. jag har väntat på den paketen, haha.

dagen var segstartad som bara den... danger väcker mej kl 9, men sen somnar jag och vaknar 12 igen.. hur tyckte jag det gick lixom? 
har spenderat dagen med mor på både stan och eurostop, trevligt värre. har fått en massa fixat :)

midsommar  imån, årets kanske bästa helg? det e verkligen sommar då asså.
ska ju som sagt vara på bolmens bland massa härliga peeps. full fart, kanonkul!

nu ska jag sova så att jag är utvilad för en gångs skull, har snittat max 5 timmar innan.. om ens det asså.. mn är lixom inne i andra andningen.. haha

sov gott, imån är det in i dimman!

fotbollsfest tack.

då var det onsdag igän mina vänner, och denna ons betyder SVERIGE-ryssland.
Som vanligt ska vi spendera kvällen på kååååren, vi sviker aldrig det lixom, inte i em-sammanhang.
Hoppas att sverige nu vinner eller får iaf oavgjort så vi går vidare. tur som vi har står ju holland för nästa möte isf, haha. men man vet aldrig, kolla förra matchen som sverige hade lixom...

annars sitter jag på jobbet just nu, försöker få saker gjorda men hittar hela tiden bättre saker att göra.
var uppe med tuppen idag för att få så mkt som möjligt gjort innan dagen hunnit gå aldeles för mkt..
strax får jag iaf gå hem för dagen, ska en sväng inom västervall och hälsa på camilla.. dom grisarna drar ju till turkiet imån, kul för dom lixom.

Snart är det även midsommar och jag är redan pepp. Långbord med bästa människorna på bolmens bland massa annat härligt (förhoppningsvis) folk och fest. Hela dagen kommer säkerligen vara fullspäckad men det gillar vi.

imån kommer min mamma hit på dagen.. shoppa lite och även packa en del. Ska bli nice :)

annars hade jag nog inget viktigt att berätta med tror jag inte, kanske att det är strandväder idag, men vem har tid med stranden lixom?
och en annan sak med då, haha, att måndagsklubben ska vara på slottsmöllan.. den delen längst bort.. vad tycker vi om det lixom.. hmm...

nu ska jag ut i det fina vädret varje fall och gotta mej lite, sen hem och städa och packa lite granna.

so long.

det var den beste helgen i hele våre liiiiiv

då har helgen passerat och inte helt obemärkt förbi..

fredagen spenderades först ett tag på jobbet och fixade massa saker sen var det bara hem och göra sej i ordning för det kom en st peppad malin tillbaka till staaan. En vänlig själ som jag är gick jag och mötte henne när hon anlände på stationen och sedan var det hem till henne för lite iordningsfix, en massa updates och "lite" festande.
Från början var det bara vi två sen joinade även lina och cunow oss och jag och malin kanske var lite....överförfriskade?
In till stan och bulls uteservering. där slog klockan tolv och att dom fick med hela stället på att sjunga för lilla mej, usch jag börjar bli gammal asså.. Sedan blev det iaf traditionsenligt caféet för vår del (hur tycker du att det gick malin marie persson?) där det ena efter det andra skedde som kanske helt enkelt inte borde skett. no coments.
jag hade riktigt kul varjefall och det är ju det som är meningen.
Lördagen var det ju min födelsedag och allt som nog ingen i hela halmstad har missat. Först en repa på stan med danger såklart och sedan hem till henne för lite musica as usual och recap av gårdagen..
När eftermiddagen kom bar det hem till gladan och jag gjorde en romantisk middag till mej och danger.
Snabbt iordningfix och kl 17 började folk droppa in. Iväg till kååååren för SVERIGE mot spanien, hur tycker vi att det gick lixom? Men fernando torres är SJUKT snygg, haha. I halvtid drog klara och cunow såklart igång kåren för att sjunga för mej, tack som fan, det gjorde ni bra;) men jag skämmdes allt lite haha.
När matchen var slut var det tillbaka till glaaadan för lite mellanfest av ngt slag. Mer dricka, ngn mer person och sen åt vi ju tårta med, eller aaa.. malin la den mest i soffan hahaha. Ingen kunde nog heller missa att cunow åt makaroner med tomatpuré och vegeta "asså det är jättegott, smaka".
Vidare till nyhem och rasmus som också hade birthdayparty.. Där var det väldigt trevligt och ännu mer dricka. Lina och cunow hade ju "den lilla" groggen. Det var nog den största jag sett i hela mitt liv hahaha.
Såklart såklart skulle dom även där sjunga för mej, men då var jag inte riktigt nykter så det gjorde inte så mkt faktiskt.
In till stan och först bulls, där var det chill som fan faktiskt. Mkt folk, precis som det ska vara. En och en annan födelsedagsdrink för mkt för min del kanske, men så ofta fyller man inte år så jag tog det lixom.
Vidare till caféet såklart, vi sviker aldrig det stället på sommaren, så är det bara. Där var det en massa drag och lina chillade som fan med... aaa... hahahaha kul som bara den varje fall.
Kvällen slutade med efterfest för min och klaras del, hur tycker vi att det gick lixom? skumpa kl 5 på morgonen är inte att rekomendera. Däremot är vip-kort på östras det HAHA.
Det var en riktigt bra birthday iaf, man fick ju spendera den med dom bästa :) ngra var även mkt saknade!!!!!!!!!
Söndagen
var det först chill hos klara sen kom cunow hit och vi kollade på en massa bra saker på tv, film och fotboll. Åt även lite pasta med, hör och häpna, tomatpuré och vegta.

På ons kör vi fotbollsfest igen, såklart på kåååren, det sviker vi itne i första taget.

Jag avslutar med helgens kodak moment:


Landslaget nästa??

Nu ska jag sova, imån blire tidigt jobb i klippan, dryga skåneland.

sleep tight;)

fotbollsfebern goes on...

då var det helg och fredagen den 13:e juni.
För er som missat det så är det den 14:e imån och my birthday, haha..

Annars matchen i tisdags kunde ju inte slutat bättre, 0-SJUUUUKT mkt till sverige, haha, jag kunde nog inte uttryckt mej bättre. (0-2) Lite fördricka och spanien-ryssland på nyhem hos carl för att sedan bege oss till kååååren och kolla på sverige. Jag cunow och torben blev väl såklart med i hallandsposten eller? så jäkla typiskt mej, helt utan att jag ville det med haha.. Malin, det var dina polare från hbk-matchen för övrigt.


Studenten Tobias Nilsson hoppar upp med flaggan i högsta hugg inne på Kårpuben när Zlatan gör 1-0 till Sverige. Närmast i bild jublar David Larsson och lite längre bort skriker Emma Cunow och Pernilla Gustavsson ut sin glädje. Alla pluggar de på Högskolan i Halmstad.

fråga mej inte vad jag och emma sysslar med, men tobbe var nog bara snabbi reaktionsförmågan? haha glada är vi iaf!

http://www.hallandsposten.se/artikel.asp?oid=326335, där finns en fin liten intervju med hahahah

efteråt bar det först av till cunow och bolmens för lite dricka och anton lirade lite gura..
efter det gick vi vidare ett par hus till kristoffer, där även resten av flickorna befann sej..
massa snack och allt och vi var kvar där en bra bit in på natten... jag sov hos cunow iaf och herregud vad jag gillar den tjejen!

annars har det faktiskt inte hänt ngt drastiskt... fotboll mest hela tiden, och en del jobb..
sitter faktiskt på jobbet just nu men hittar hela tiden saker att göra, folk att ringa ist föär att göra det jag ska lixom..
men ngngång ska jag bli klar här med..

idag kommer för övrigt danger ner och joinar oss on the westcoast. jag har saknat mitt lilla hjärtegull, men hoppar vi cyklandet denna helgen eller? hahah...

annars i kv ska jag träffa ngn.. var det tänkt, om det nu blir så, haha.. hade varit trevligt!

imån blir det ju då birthdayparty at my place, ska bli riktigt trevligt fkaitskt.. fotboll och massa folk, kanske att vi går till kåååren och kollar på matchen, det var ju så trevligt förra gången så!
´kan inte mer än säga att jag har ångest varje gång jag fyller år nu lixom.. fan 9 år kvar till 30 känns sådär asså.. ;)

nu ska jag jobba vidare.

ciaaao

EM-feber

fotbolls-em är igång med två matcher dagligen.. är det min bästa dag eller? ATT det är.

Helgen spenderades hemma i småland, men inte blev det lugnt för det..

fredagen var det traditionsenlig förfest hos mej. inte lika mkt folk som det brukar, men lika stökigt faktiskt..
ner till hotellet där det var massa folk och stök, trevligt as usual!

lördagen var en erövring i sej.. Vaknar upp kl 07 (min nya tid) hos malin och vi börjar tjata om bolaget och att det ine e ngn som kommer kunna köra oss dessa 8 km idag.. så vi bestämmer oss för att cykla (!)
said and done hoppar vi på hojarna och cyklart ill gislaved och bolaget.. tar även en snabbrepa in på befa och kollar lite kläder :)
Sen kom vi till en park där vi hade paus och sen upp till sörgården för att bjuda in oss själva på fika.. Väl där uppe kom vi på att vi har sjukt långt att cykla tillbaka men hem kom vi iaf.
sen var det bara att hoppa in i duschen och bege sej bort till malin igen.. Nu ska vi nämligen CYKLA samma sträcka igen
ditvägen gick bra men efter att ha druckit en massa vin och öl går hemvägen inte lika bra.. malin (som är känd för att inte kunna cykla på fyllan) hinner inte ens komma 10 m från hans hus innnan hon lägger sej ner, och det blev närmare bestämt 10 ggr till, HAHA. bra jobbat.. men hem kom vi, även om det tog 1 h 40 min längre än tidigare ggr....

söndagen hade jag sådär ont i kroppen igen och ville typ inte röra mej, efter en veckas festande så är man sliten.. min lever mår inte bra at the moment..
åkte och chillade som fan hos lina och åt henne ur huset, haha..
sen bar det av på fotboll i gvd kolla på ag..

nu e jag tillbaka i halmstad, och jobbet i kristianstad igår var lite av min bästa dag.. träffade på en sector säljare som gärna får bli min man, haha. goooodie

idag e det SVERIGE MATCH och jag var pepp redan när jag slog upp ögonen idag.. faaan vad nice, den ska ses på kååååren. nu hoppas vi bara på vinst!

nu ska jag iaf in till stan med emelie och chilla som fan.
have a nice one.

sjung om studentens lyckliga dagar..

för två årsedan var det vi... idag far man tillbaka den känslan som man hade då när man satte på sin vita fina klänning och slutade skolan.. så skön känsla.. man rös i hela kroppen idag när man stod och kollade på alla studenterna pch lina och louie fällde en liten tår;)

annars har vi chillat som fan idag... fortf lika varmt men vi har inte varit på stranden. flickorna var ju ute igår så dom tog sej en liten sovmorgon, själv vaknade jag tidigt som bara den.

ikväll blir det kareoke på mårtensson, trevligt värre, och imån bär det av till småland som sagt.

nästa helg är det my birthdayparty och helgen efter det midsommar.. sommaren har fått en sån otroligt bra start och det ser ju inte ut som om det kommer bli värre precis..

schteeeek!

schteeeeeek

nu märker man verkligen att det e sommar, dagarna flyter ihop och man gör inte ngt vettigt what so ever...

i måndags blev det en sjukt låbng sovmorgon.. välbehövlig kan man lugnt säga efter fåtal timmars sömn på helgen..
lite jobb hanns med, eller det var väl mer möte kanske, så synd att säga jobb, men jag var där iaf, det e de som räknas ?!  när jag jobbat alla mina timmar, haha, bar det av till louie och bolmens där lina och klara även befann sej..
grillning och öl stod på schemat och jävlar vad vi chillade. Vi mötte även upp emma andersson och cunow och deras polare. jag har verkligen inte trist en sekund med alla tjejerna!

tisdagen var det lägenhets koll och sedan lite jobb on top of that. gosh vad jag sliter ;)
jag han även med att sova ett par timmar innan flickorna kom och hämtade mej och det var återsamling på bolmens..
idag blev det nte mkt till grill, men desto mer vin. ena och sara joinade oss och sen kom även louie när hon jobbat klart.
leken vem? stod på schemat till sommarmusik i bakgrunden.. det fanns en hel del bra svar. Sj ska jag vara på göran persson, klara har störts potential att bli tjock och cunow kommer att bli uteliggare. Detaljerna stannar mellan oss faktiskt.. klockan blev både 12 och 1 och det bar upp på en liten eftefest hos cunow där vi chillade som fan... drack lite mer vin/öl/jordgubbshot (vilket vi verkligen behövde) och hade allmänt kul. Sen bar det iaf till louiiiie för sömn, dock inte så många timmar. När jag och lina vaknade hade hon redan varit och handlat frulle, hon skämmer bort oss totalt!!
Stranden har stått på schemat och jag har även jobbat en sv'äng dagen till ära.

imån blir det stranden även då, men en lite roligare kväll :)
fredag bär det av till småååååland för 6e junifirande och traditionsenlig förfest at my place.

nu ska jag kolla på min nya drog, dirty sexy money.
sov gott


bästa tiden.

helgen är över och det blev den stökigaste helgen på mkt mkt länge, även så den bästa..

onsdagen
ett glas rosé på klaras altan, medans dom andra drack betydligt mkt mer än ett glas.. lina klara malin och tobbe cillade som faaan. Louise och jag stog för mykterheten faktiskt.. Det var riktigt trevligt anyways och tobbe var sjukt söt i linas pants faktiskt..

torsdagen
chill som dan på klaras altan mest hela tiden.. dom håller påa tt avsluta sitt tentaskrivande och jag kollade mest på.. skönaste var linas vurpa.. hon kom mer eller mindre utflygande från klaras dör, hahaha.
sen drog jag och jobbade en liten sväng, och roy var och fikade, riktigt trevligt!
sen var det hem och snabbit iordningfix, iväg till förfesten på bolmens.. Club 4 stod på schemat.förfesten var trevlig, jag gjorde bort mej utan att ngn mer än malin fattade de, sjukt kul faktiskt..
Sjukaste saken EVER hände iaf på vägen till helfwetet... JAG BLIR PÅCYKLAD AV EN GUBBE! han fastnar med styret i min jacka och jävlar vad vi flög asså.. hade gärna haft det på film måste jag säga. Kvällen i övrigt, no comments.

fredagen
vaknar upp med alla kläder på mej, sovandes på min mobil. duktigt jobbat lixom..
frulle hos louise med klara louise och lina där vi diskuterar gårdagen.. malin kommer och joinar oss och vi beger oss till stranden för att chilla som fan.. på vägen träffar vi även emma, emma och erika som med ska dit så vi slår ihop oss..
badade mest hela tiden, var riktigt nice faktiskt.. sen drog vi oss hemmåt för att gå till bolaget såklart och sedan hem till malin för iordningfix.. Förfest på GT idag igen, endast vi tjejer.. in till stan därefter och till caféet. jag och malin var så peppade att vi inte kunde vänta på dom andra att gå så vi gick tidigare,haha.. riktigt sjukt trevligt fakiskt... bra drag och folk helt enkelt. Efterfest på scandic till det blev ljust ute med massa sthlmare. tervligt värre..

lördagen
vaknar upp kl 07? för att då endast ha sovit ett par timmar och är helt pigg. Tog en öl (?) haha, och var pepp eller ngt igen såklart.. Hem till malin och vi drog senare till stan och käkade frulle och gick på bolaget, såklart.. Hem till henne och tog det lugnt, hon skulle ju bege sej till andertorp... sen kom iaf klara och lina in till stan och dom gick på bolaget och så och vi gav oss därefter hem till klara, sen till oss och sedan ner till stranden. Man blir väldigt mkt piggare av att bada måste jag säga faktiskt.. bra bakiskur? louise kom och joinade oss ett litet tag även :)
påväg till stranden skulle vi även till chippen och köpa lite frukt och glass... mendå hade jag såklart glömt mitt kort hemma, men lina var så ivrig att äta sin glass att hon redan öppnat den och slickat på den. När hon märkte detta, la hon tillbaka locket och stoppade ner den i frysen igen. Grattis till den som tog en calippo cola där idag, nu fick a piece of lina på köpet :)
iordningfix hos klara och jag har inte skrattat så mkt på läääänge asså.. det var så sjukt kul även den mista saken blev så riktigt kul.. sen skulle vi en sväng till tobbe och c/o på nyhem men dom hade gått s vi fick dricka upp det sista vinet på en parkbänk i närheten. Idag stod kåååren på schemat och att det var bra drag. kul folk och liknande med.. fille hade även han kommit upp från ängelholm :) där var vi till typ strax innan två då vi tyckte att det var en bra ide att dra in till stan och när vi kommer fram dit så stänger caféet... men det blev efterfest ist.. att det var min bästa dag kanske? hahaha. så sjukt random ändå..

gårdagen spenderades mest att chilla som fan... först hos klara, sen istan, sen på bolmen.. det var inte mkt man orkade igår asså..
idag är jag så trött att jag inte orkar röra på mej, seriöst.. sjukt ont i kroppen och är så himlans sliten.. men vad förväntar man sej lixom?
imån fyller min syster 18, hon börjar bli gammal nu faktiskt... annars börjar fotbollsem snart och till helgen blir det fredagen i anderstorp. kan nog bli riktigt bra faktiskt.
som sagt, bästa helgen på länge. me like.

ciao

RSS 2.0