nattblogg..

då var måndagen förbi, veckans tröttaste dag.. eller kanske efter tisdag.. men iaf..
började 10 idag, segt. vaknade kl 8 men orkade inte mej ur sängen förräns halv 10, då blev det helt plötsligt lite brådis faktiskt, men jag hann :)

har varit med lina hos tandläkaren idag.. fattar inte hurman kan vilja vara det, det är nog ett av världens mest hatade jobb.. hon gillade iaf att säga utebliven.. haha..

har varit i skåne på jobb idag.. jobbigt att åka hela vägen, iofs sov jag hela vägen dit, hahah social ändå. Men det behövdes måste jag säga.
Annars har vi kollat på sista avsnittet av stridspiloterna idag.. lite sorgligt att det är slut, ändå bästa programmet. Manligare yrke får man leta fter.. jonas var mest peppändå, haha.

Imorgon börjar jag 10 igen.. sen ska vi väl jobba i skåne imån med skulle jag tro.
Min mami fyller även 45 imån, lite illa att man inte är hemma ändå..börjar bli gammal nu HAHA

Nu ska jag iaf kolla på the hills och sova var tanken.

sleep tight.
ciao

den gångna helgen..

helgen har passerat och att komma upp idag var lika jobbigt som vanligt..

Lördagen började med att vi försov ossoch var på systemet kl 10 i två, det e duktigt ändå.. Sen gick vi och spenderade ngn timma med lunch på vattenporten och sedan gick vi till malin för en kopp kaffe.

Efter det åkte vi hem, sen var det iordningfix på schemat och taxi till GT och malin. Där var det lite mer iordningfix oxh även lite dricka. Två våningar ner och till Acke efter det. Där var förfesten ett faktum och det var riktigt trevligt!
Lina fick lite blickar på sej, wonder why?
Sen bar det av till först gastons och sen moon. Och jag var så peppad på allt att jag tvingade klara stanna kvar dom sista 20 medans resten drog på efterfest hos kimmas. Där hamnade man ju sen ändå iofs. Duktigt lixom. Kl kvart över 6 vandrade vi bort till malin för att sova. hur kul kan man ha med en dammsugare egentligen? HAHA malin var söt igår iaf.

Igår spenderades hela dagen hos malin med film och tv och span på grannarna, som vanligt. Det var trevligt iaf.
Vi vandrade hem och käkade, kollade på film och sedan somnade vi gott...

Det var helgen det, finns en hel del bevis på hur galet det var, heja.

Men men,
ciao

då var det helg.. igen?

denna veckan har gått sjukt fort.. även att det inte hänt ngt spec faktiskt. Jobb, och annat stuff bara.

Handbollsem tog ju tyvärr slut, var nära att det inte gjorde det.. men dom kommer komma igen snart för dom e ju ändå sjuukt bra nu igen. Aldrig så bra som innan, men ändå!

Kvällen spenderas hemma, helt alléna. Tråkigt nog.. dom andra ska ut i kv men jag pallar verkligen inte, jag får stanna hemma och återhämta mej, det är ju ändå en dag imån :) och då lär det ju vara mindre lugnt faktiskt... haha.. tänkte att jag ska fixa iordning på mitt rum lite ikv, städa och byta gardiner, KUL fredagssyssla. men det måste bli gjort och varför inte idag?

Så, imån ses vi i dimman ist, have fun.
ciao

.... over the rainbow ...

Då var denna helgen över och den var inte så lugn som den skulle...

Fredagen spenderades hos klara, jag lina malin klara och louise. Let's dance och tjat... trevligt var det iaf..
Sen gick vi hem hit till gladan och skulle sova. jag och klara kollade på beck och kl var typ 4 när den var slut så på lördagen var vi aningens trötta...

Vi kom iaf upp, om än sent, och mötte upp louise för att gå och shoppa på bolaget och uträtta ärenden. OM jag blev glad när vi hittade xcider jul, den är ju så himlans god.
Sen gick vi vidare och käkade lunch/frulle och snackade bort x antal minuter med massa minnen och liknande.
När jag och lina kom hem var det storstädning på schemat.. tog sin tid, haha. men nu e det rent och fint iaf.

Sen kom louise och vi fixade oss.. klara kom hon med och taxi till GT och malin.. där blev det dricka och discodans. Vidare till inflyttningsfest hos tompa, massa människor och stök. Trevligt var det iaf!
Sen blev det gastons och moon. En gammal favoritrunda har ju inte blivit gastons mkt på senaste då moon tagit över helt.. men igår var det sjukt trevligt asså.
moon då, stökigt värre.. inga komentarer faktiskt.

Efterfest med onödig dricka och vi somnade nog inte förräns strax innan 7... bra där.

Idag har det varit riktigt segt.. slappande hos klara med handboll och pizza. nice.

nu sja jag iaf sova, så man orkar med morgondagen!

so long, peace.

fredag hela daaaaagen:D

då var det finally helg igen, efter en seg, men ändå bred och bra (haha) vecka.
igår skulle jag se om armani telefonen hade kommit in på telenor. det skulle jag inte gjort..
jag gick in i butiken och jag var helt sj där. Det jobbade två killar där och inga andra kunder. så vem blev trakasserad? jo pernilla. Den här är MKT bättre än armani telen, den här har bra funktioner och den här e snygg. Okej? så om ngn någonsin undrar ngt om en mobiltelefon är JAG personen att fråga. HA!
Lina var förövrigt "spålöst försvunnen" en bra del av dagen. VART ÄR HON ?? det visade sej att hon hade varit på efterfest, haha.

Kvällen var soft, spenderades med fucking åmål, haha, och annan tv.

Idag blev det lite sovmorgon, även att jaginte kunde, illa! Lite tvtittande och så och nu ska jag till jobbet en snabbsväng. ikväll blir det väl at klaras place som varje fredag. Hopningsvis inte lika stökig som förra, haha. idag ska vi minsann inte ha ngt vin att dricka. Det får bli ändring på detta.

imån blir det väl antagligen utgång skulle jag tro, även om vi inte skulle..

all for now, ciao!

lite av min bästa dag faktiskt..

nu är jag så sjukt trött asså. Detta fattade jag när jag kom på mej sj med att ha legat och kollat på medans limewire laddar ner i tio minuter. Underhållande? nej jag orkade inte röra på mej faktiskt..
Fattar bara nte hur jag kan vara så trött.. sov ju ändå till 10 i morse? men men.. konstigt..

Idag var det lite av min bästa dag innan.. Oväntat möte som var mkt trevligt. Tjatade i en halvtimma om allt och inget faktiskt, trevligt värre. Nu blir det iaf film, haha.

Annars är dom andra på vårat andra hem kåren nu. Jag SVEK premiären idag. För Ett halvårsen, ett årsen eller ett och ett halvt årsedan om ngt sagt at jag skulle det skulle jag bara skrattat. Men imån e det tidig uppstigning för jobb jobb helvetes jobb... kan ju inte ens gå till kåren gaaah. Iofs gillar jag mitt jobb, haha.

Men nu ska jag ta och sova iaf, hoppas man får sova lun utan att bli väckt av ngra fyllon;) haha.

take care..

tisdag.

då har tisdagen passerat och ännu en för sen kväll är förbi.
dagen har varit givande måste jag säga, haft fullt upp mest hela tiden. tidig uppgång, chill med klara och pasta, jobb och sedan god mat när man kom hem, haha. tack faktiskt!

annars har det inte hänt ngt nytt faktiskt, stör mej extremt mkt på viss nu faktiskt, mind your own business lixom, gaaaaah.

klara och jag har för övrigt satt ihop en sjukt bra reklam idag, kommer visas inom kort!

nu kanske man skulle tänka på GT (hahaha)och sova lite. imån är det en ny dag.

ciao

monday..

då var det måndag och dags för nya tag!

hyffsat segt att gå upp kl 8 idag, men vad gör man? käkade stående frulle med klara, "det var fullt på bordet" hahaha, bra där. lina vaknade till liv och vi begav oss mot olika destinationer.
Sen var det hem och ta det lite lugnt och sedan off to work. Riktigt flummigt var det idag asså, alla var trötta men sånna dagar är kul..

hem sen igen, och idrottsgalan.. såg iofs inte hela, men Zlatan e sjukt sexig i vilket fall som helst. OCH att han lätt var värd priset, faktiskt. Sen kollade vi på stridspiloterna som är bästa måndagsnöjet.  trevligt.

Nu blir det att sova lite faktiskt, upp i tid imån igen!

Helgen var en av dom bättre, fredagen kan jag inte släppa riktigt, vad gick snett lixom? haha. Galet..

Ciao

bakis-söndag

då var det söndag igen, slapp dag faktiskt.. blir inte mkt vettigt gjort idag asså.

gårdagen då..
eftermiddagen sov vi oss igenom, det var behövligt.. sen var det iordningfix och taxi in till malin.. där blev förfesten ett faktum, och sen kom även kim och louise. sista iordningfixet och lite (läs mkt) dricka.
vidare bort till christian, där det var stökigt värre. riktigt trevligt var det iaf..
sen bar det av till moon, såklart. och på vägen dit tyckte jag och lina att det var en ypperlig idé att ta kort medans vi står PÅ en polisbil. Vi blev sedan utsköllda av poliserna. här är resultatet:

image106
image107
jag orkade inte rotera dom, haha.

anyways.. på moon var det mkt folk faktiskt, riktigt trevligt var det måste jag säga. träffade även på otippat folk?
sen GICK vi hem till gladan. så idag har jag världens största skavsår på min tå (??) och sjukt ont i fötterna. heja heja.
idag är jag sjukt seg asså, plöjer igenom säs. 2 av laguna beach.. bra söndagsgöra.

ciao

wehey.

nu har man vaknat till liv lite mer.. jag kim klara och louise har prec kommit tillbaka från eurostop. varit på bolaget och även hunnit med en snabb-kaffe. man behövde nog komma ut lite för att piggna till lite mer.
även om jag inte äns önskar min värsta fiende att se på mej idag, så som man ser ut. sliten!
var ju hemma kl 5 i morse, efter att vi surplat i oss en liter vin var. duktigt jobbat faktiskt! det som skulle bli en lugn kväll?

jag och klara var för övrigt på simmo innan och köpte cigg och cola. mitt kostade 43. klara köpte en ramlösa med, hennes kostade 45. billig ramlösa? hahaha, bra där.

ikväll blir det party, igen, såklart. förfest, vet man inte riktigt vart man hamnar, ngn kanske vill offra sej?

nu ska jag och klara chilla som fan iaf, för att vara redo till kvällen!

puss faktiskt

uppdatering..

får ju faktiskt skriva en liten update...

i veckan har det inte hänt allt för mkt, jobb jobb jobb.. we have a goal to reach. vi måste få resan till paris!

jag har spenderat veckan lite ensam ioch med att mina kära vänner har haft tenta och ägnat sej ¨åt den. har hälsat på hos klara men man fattar ju inget??

annars igår var vi, jag lina klara kim och louise, hos klara och drack lite vin och kollade let's dance(karl petter eller danny bode rent naturligt vinna, haha)... eller aa, lite och lite.. slutade med discodans och MASSA fina kort, hahahaha. besök fick vi av både saltan och simon, stackars dom (?) hahaha. kul hade vi iaf. Vem har.....?? sjukt kul lek ändå klara, bra där.

Kimmas ligger fortf jämte mej och sover, och klara har somnat JÄMTE linas data, haha bra jobbat. snart måste jag väcka dom för då ska vi iin till stan och köpa alkohol tills i kv.. även om man kanske inte e så sugen nu, lite bakis och lite trött faktiskt. men det går över.¨

satteeee.. jorå.
ha det.

måndagen avklarad...

då var måndagen överstökad, och jobbet har gått mkt bra faktiskt. även om vi fick en jobbig snubbe efter oss så gick det som sagt bra...

idag vaknade jag förövrigt, av mej sj strax efter 9 (!!!) när det hände senast kan jag inte komma ihåg.. säkert när jag var liten och jättemorgonpigg kanske. för det var inte på senare år iaf...

kvällen har varit stridspiloterna, mitt bästa och bredaste program asså, har nästan saknat det och gustav lite får jag nog säga. alltid lika bra och manligt faktiskt.

annars har grannen vaknat till liv igen.. klara var på g in och malin och lina rökte.. han slänger upp dörren i malins huvud, och klara har aldrig vart så snabb och smidig förr. man kunde se rädslan i ögonen på henne, hon var helt som förstenad. hade gjort allt för att ha det på film faktiskt. shit vad fort hon var inne. han skällde på lina och hotade med att ringa polisen för att dom var "högljudda", HA han väckte nog snarare halva grannskapet.
man kan ju inte annat än att skratta åt han. han går förövrigt i danmarks färger, håret och hudtonen är knallröd

har prec kollat klart på ciao bella, hade höga förhoppningar på den men den var väl sådär asså..
men det stämmer och det är fakta, tjejer vill inte ha "snälla töntiga" killar, utan dom "självsäkra badboysen". Jag såg mej själv i tjejerna, pinsamt nog.

peace och godnatt.

illa...

happ. nyss hemkommen faktiskt.. gick inte så bra.. fick stryk av gis i finalen, vilket verkligen inte var rättvist asså. men men, vi kan ju nöja oss med att aif var bättre!
Och tobbe var hur duktig som helst i målet. bra jobbat. sen har det kommit en ny AIFare, som verkligen är mer än HELT ok. jag ska nog följa aif lite mer aktivt i vår;) hahaha. bra där..
sen var det pizza med jossi och tobbe, gott faktiskt..
nu ska jag packa och snart dra hem.

juniorerna förlorade ju igår med, inte bra... aja

ciao

lördagskväll..

lördagskväll och skönhemmakväll för min del. Chips, dipp och jvm-fina. SJUKT spännande. Mamma sitter och pekar och tror att dom ser. Pappa står för snacket. haha, lite kul ändå. men som sagt, spännande..

Annars idag var jag för trött för en shoppingtur innan jag åkte till a-torp så jag sov till halv 11 men var helt död asså.
tåg till småland och pappa hämtar mej. Jag och carro pker till gvd en sväng, och sedan hem igen. jag sover 2.5h, riktigt gott men är fortf helt seg asså. Skönt med hemmakväll.

Impn blir det aif-cup hela dagen. Snart sova faktiskt.
hoppas sverige vinner finalen nu då. annars har jag kollat på en hockeymatch helt i onödan. juniorer lixom? kul om det går bra iofs.

Men men,

ciao

en sen fredagsnatt...

nyss hemkommen till gladan från en mycket mycket trevlig kväll hos klara. Jag malin kim klara och lina.
Massa historier från förr och massa annat kul. har inte skrattat så mkt på länge faktiskt...¨
God matlagning, saft och kaffe. God fredagskväll.
snabbsväng på stan imån, sen tåg mot anderstorp.
det var nog allt för nu..

ciao

fredag hela dagen..

då var det fredag, och jag ska snart iväg till jobb en sväng för dagen..
var sjukt trött idag, somnade sent inatt, illa faktiskt..
jag är inte avundsjuk på lina och klara som var uppe med tuppen..
iofs blev det helt tyst där nere när dom kom hem.. lina var här uppe och prec som jag trodde hade klara somnat, haha. det är inte vanligt att hon är så tyst;) haha.

det blir visst a-torp imån ist, så hinner jag med en sväng på stan först. lite saker att byta och så..

lördagen blir nog lugn skulle jag tro, men man vet aldrig med mej..

stod just utanför oss och det var två tjejer som skjutsade på hoj och fick BÖTER. HAHAHAHAHAHA. shit vad kul. jag kom ihåg förra året när sara skjusade mej och poolisen stannade oss.. vi fick minsann inga böter:P lite kul faktiskt..

ikväll blir det lugn hemmakväll var tanken.

ciao

and off we go..

då var även torsdagen förbi och sanrt är det helg. GOTT!
har varit lite jobb idag, varvat med snöbollskrig och andra incidenter. Jag vill verkligen int eha detta kalla väder nuuu, det skulle varit för ngn veckasedan så att man fick lite julstämning, men icke! Nu går det helt plötsligt bra.
Jag vill faktiskt ha sommar nu, mkt trevligare.

ikväll har vi kollat lite film, klara är helstirrig och lite nervös faktiskt.. haha, jag och lina är lika peppade. Om man ändå bara kunde bli så glad för ett sms en dag som denna? Haha, kanske iofs kommer bli glad nu när jag har percy, hahaha.

Nu ska jag nog bädda ner mej och kolla på age of love. faktiskt.

imån eller lör blire a-torp.

ciao

back to normal...

efter allt jul och nyårsstök är det nu vardag igen.. eller aa, nästan iaf.. börjar med lite mjukstart och det är skönt faktiskt.
igår sov jag väldigt länge, lina malin och klara sov ännu längre.. gott att vila ut lixom.

annars jobbade jag och stog i en sväng igår, ganska skönt att komma tillbaka till vardagen, men ändp lite jobbigt.
på kvällen kollade vi på 40 days & 40 nights.. den var bättre nu än förra gången jag såg den, på bio med lina i england.. då var vi iofs inte så gammla heller, haha.  men som lina sa, man blir nästan lite kär i josh hartnett igen, haha.

efter det chillade vi, kollade lite tv, åt fruktsallad m.m. Somnade gjorde jag sjukt fort, även att jag sov så länge på dagen. Idag sov jag ännu längre. Mamma hade varit stolt över mej.

Snart ska jag iväg och jobba igen, ska till markaryd idag (?) vart det nu ligger.. småland fick jag veta igår.

Annars ska jag åka hem i helgen, kolla på AIF-cup, alltid trevligt. Vet inte än om jag åker fre eller lör.. men hem ska jag!

Det var nog allt för nu. Så att eee...
ciao

nytt år, nya möjligheter.

då var det 2008 nu då.. det har hänt en del på sista tiden faktiskt.

i lör var det back-to-halmstadutgång.
louise kom hit och jag hon och lina lagade mat.. sen hämtade vi upp klara och hennes polare från sthlm och drog vidare till malin "hallåå" persson på för-för fest.. trevligt värre var det! sen gick vi iaf vidare till christian ngra dörrar längre bort och fortsatte stöka. Sen blev det iaf moon, inte jätte mkt folk faktiskt, men det var riktigt trevligt. kul att träffa alla igen! sen var det efterfest hos klara såklart. råkade även somna där, haha.

söndagen var jag sjukligt seg och den spenderades med malins favorit film, 3.5h lång. känndes som man kollade hela dagen på den och det var dom värsta 3.5h i mitt liv kändes det som. Jag såg inte ens slutet. Det bästa är att hon har en sån till. WEHEY min bästa dag faktiskt.. sen kom klara och vi glodde på tv..

igår kom kim och louise och hämtade oss 4 här hemma och vi drog ut till eurostop för lite shopping och frulle.
trevligt faktiskt, ganska mkt folk dock. vi åkte vidare til onoff för att köpa en kamera till lina. Robban hjälpte henne och hon hittade en "extra rolig" röd kamera. Tack för hjälpen robban, vi hade inte klarat det utan dej. Lina satte även igång larmet där inne btw, haha..
Sen åkte vi hem till oss och plockade iordning lite, gick hem till klara och hämtade hennes saker och sedan tillbaka till oss för iordningfix. Kim och louise kom och senare även malin. Vi drack lite skumpa och liknande och lockade håret, haha. Sen gick vi iaf till nyhem där emmie, andreas och johan hade fixat en kalasbra nyårsfest. Bästa nyåret faktiskt måste jag säga.. god mat och trevliga människor, alltid kul. Det gick bra fram till 12-slaget, sen var alla ganska bra i gasen asså.. vissa mer än andra, haha.
Tävlade gjorde vi med, och såklart vann mitt och klaras lag tävlingen.. inga konstigheter med den saken faktiskt.
Sen shakeade vi och drack mest hela tiden. Som sagt var det riktigt riktigt kul!
Sen var det "efterfest" hos klara, med onödigt vindrickande och vi travade sedan hem till gladan och sov. Glöm aldrig att klara vaknade kl 20 över 15 idag. av att jag VÄCKTE henne. bra där..
idag har det varit segdag.. jag var och hämtade malin på gt och sedan åkte vi och hämtade lina och sen hem hit för pizza och tv tittande. Det blev kanal 3 mest hela dagen.. batterierna i dosan är slut och vi var för trötta för att ändra kanal. duktigt.

till helgen åker jag nog till anderstorp för att kolla på aif-cup som år av staplen på söndag, alltid lika kul!
det var nog allt för denna gången,

gott nytt.


image102
image103
såhär kul hade vi på nyår...

och såhär kul hade vi i lör...
image104image105


RSS 2.0