helsingborg, igen.

nu är man hemma efter en galen lördag i hbg. SJUKT trevligt.

Började med att jag åkte ner till hbg själv då lina och malin redan var där. En jobbig tant som satt mitt över gången störde mej mer eller mindre under hela resan. Varje gång hons kulle ta en godis frågade hon om jag ville ha. NEJ TACK! Men men väl där möter lina och malin mej efter att ha varit utomlands en snabbis. Taxi hem till en mer eller mindre död olle och lite chill innan vi korkar upp och duschar/fixar oss. Sen bar det av till rickard där hela gänget väntade. Sjukt kul att se folket igen, blir ju inte jätteofta tyvärr. Festen började och vi pratade om allting, mest om spindlar faktiskt, men vad vet jag? Malin spöade skiten ur killarna i nintendo wii, hon boxades för glatta lived, VILKEN INLEVELSE säger jag bara! det skulle man haft på film.
Sen gick vi ner till stan och PL13 där det blev lite skönt barhäng osv. Vidare till hampan där det var PACKAT med folk, shit asså. Vi kom jämte en tant som var dum i huvudet hon hatade verkligen oss. och då menar jag VERKLIGEN. men men. Sen skulle vi gått till tivoli men vi kom inte så långt. Påvägen dit träffade vi på ett gäng killar. Lina blir galen. Lina tappar allt förstånd. Lina gör den skönaste på hela kvällen. Lina lät honom helt enkelt inte få en syl i vädret. HAHa, sjukt schönt. Sen lämnade vi av malin och mötte upp olle. Gick en sväng och så, lite var stans, käkade, träffade josefine, osv. Sen blev det taxi hem, och allt blev svart... hahah.

Idag vaknade jag först, såklart.. men dom andr vaknade inte långt efter. Frukost/middag blev pizza med grabbarna och snack om gårdagen. Shit vad man skrattade asså. Och till råga på allt sitter han som blev arg på oss på pl13 när vi gick före han i toakön där. heja heja. tyckte han kollade lite snett va.
Sen bar det hem till olle igen, ta det lugnt. Det var inte så lätt med hans galna jävla katt. Så vi stängde in den på toan, satte för min resväska och två stolar för dörren för kattfan kunde ju öppna den. Där kunde han gott sitta. usch. Sen tar vi bussen ner till stan för att käka lite igen, sen bar det av hemåt. Vi kollade på kort från gårdagen och skrattade åt malins miner. det kommer kort senare, när jag har fått bilderna av paparazzi lina. För enligt malin skulle lina slänga över dom idag. Om malin inte har missförsttt henne, men iofs, eftersom det var det end hon frågade 17 gånger på hemvägen så har jag nog inte det.

Sen var det t¨g till reftele, och när vi stor och väntade på pappa i reftele skrattade jag nog hela tiden. Linas brillor, min rullis med motor och massa annat. sjukt bra.

galen helg asså, bästa på länge.

imån är det sista dagen på jobbet, SKÖÖÖNT! Sen blir det åka av som lina skulle sagt. Tar tåget till malin och, fotboll(kanske) och måndagsklubben. sen stannar jag ett tag hos min älskling. HAHA. känns som om man har hela sitt liv i en resväska nu. jobbigt att packa. usch. men men
nu ska jag kolla film och sova.
ciao.

helsingborgsfestivalen

då var det över för detta året. SJUKT kul as usual, haha, galet.
sitter hos olle nu, ska åka om ngra timmar, oskönt. mer uppdatering kommer senare.
ciao

onsdag, halva veckan avklarad :)

då var onsdagen snart förbi och det går ett steg närmare helgen och ett steg närmare semestern :)
aldrig fel. Idag har det varit en hyffsad soft dag på jobbet, en himlans massa danska och jag har mest sett ut som ett frågetecken hela dagen. hej hej. Men vem beställer 20 st ullsockar mitt i sommaren lixom? Hmm.
Karolinas pojkvän var snäll och bjöd oss två utarbetade, trötta tjejer på lunch idag på edwins. riktigt bra initiativ måste jag säga.

Nu sitter jag hos lina, har precis kollat på project runway och inväntar so you think you can dance, dance, dance (internt). Läser här att Ljungberg gjorde sin debut idag och att det just nu står 2-2, vet inte om den är slut. Men men. Grattis, det var ju jättebra gjort mot MK Dons. GRATTIS som fan.

image85 Färgerna klär honnom inte, de gör bara inte det.

Jag och lina pratar om hbg hela tiden. Kan inte hjälpa det och det är faktiskt det som gör att denna veckan går. Så är det. Och olle är snäll nog att vi kan sova hos han, även om han inte får göra som han vill då i sitt hem :) old times, old times. haha,

nu har jag nog inget mer att säga.
ciao.

idag är det inte min bästa dag.

fredrik ljungberg skrev på för west ham. WEST HAM. förra året på 15:e plats och befann sig större delen av året under sträcket. Han skulle nog lämnat landet ist, det tror jag.

när jag precis läst detta på text-tv under dagen hör jag på radion att emra lämnar hbk. detta är inte sant tänkte jag. men det var det. två på samma dag var lite mkt för mej. usch.

för övrigt har jag mest varit pepp på helgen hela dagen och det blev inte bättre när jag och lina var ute och gick innan.
detta sysslade jag och lina med för ett år sedan på helsingborgsfestivalen:

- Lina höll en himlans massa tal
- Lina sov
- Lina blev arg på vakten
- Lina sov igen, denna gången på balkongen
- Lina krossade en ruta
- Lina hann upp till hotellet innan mej så jag fick snällt be om en ny nyckel
- Jag var där, men var inte fullt lika händelserik.

Sjukt kul ska det bli iaf. jobbar sista hela veckan för denna sommaren nu. Gott, verkligen. Men hade gärna sluppit jobba på mån nästa vecka. kommer ju vara duktigt trött asså. fy fan..
Men men nu ska jag sova (vilket jag idag skulle gjort först kl 21, sedan även kl 22. nu är kl 23.)

imån flyttar jg hem till lina för ett par dar. skönt ska det bli, saknar kingsize-bädden.
Sov gott.
ciao.

HELVETES JÄVLA SKIT

Fredrik ljungberg lämnar arsenal. Det är fan inte okej asså. Och WEST HAM av alla lag. Fy fan.

image84

Såhär glad var han. Det hade inte jag varit. Det är jag inte. Usch.

seg söndag

ligger här i sängen och tittar på backelor rome. Var så nykiken på vem som vann att jag var tvungen att kolla upp det. Hur kul kommer det bli att kolla på det i fortsättningen nu då? illa av mej.

helgen har varit helt ok faktiskt.
Fredagen var jag i vmo en sväng med carro och så. Sen nr jag kom hem gick jag över till anton en sväng och tjatade en massa var ju verkligen inte igår asså!

Lördagen började med jobb och sedan åkte jag hem för att vila/sova en sväng och sedan hoppa in i duschen. Efter ett tag kom anna carlsson och sedan även carro. Förfesten var ett faktum. Rosé och fanta (som för övrigt är mitt nya call) och bacardi melon, en aning mkt gjorde att man blev lite galen måste jag säga. haha.
Sen var det taxifärd till sigges (!) och där var det faktiskt helt ok måste jag säga. Kul att träffa jossi och tobbe med! Det var faktiskt ganska galet.
Bussfärden hem var faktiskt MKT MKT trevlig måste jag säga. Sjukt trevlig rent ut sagt.
Väl hemma var det nattmat a la rostboff och potatissallad, fint det:d haha.

Idag var tanken att jag skulle sova ut sjukt länge men när vaknar man? jo Kl 9!!!! kul lixom. Och har man morgonpigga människor runt sig får man inte omna om igen. Men men, har sovit en hel del i em iaf.

Nu väntar jag på att lina ska komma hit eftersom att jag e ensam och jag har sjukt trist, vilket jag har haft enda sen carro åkte.
Om man säger så så kollade jag på formel 1 innan, ni kanske förstår???

Men men nu ska jag kolla lite tv.
ha det.
ciao

torsdag, men inte i halmstad som de andra..

nej där är jag inte, fast från början var det tänkt så.
Jag carro ida och nicke skulle åkt ner men verkligen jag eller carro kände för det tillslut, eftersom i var tvugna att åka hem på natten igen eftersom jag jobbar.. tyvärr..
pratade med lina precis, ola speade i bakgrunden och dom sjöng väldigt fin för mej, hahahahahah. Tack för den!

annars har jag precis varit ute och gått med karin och daniel en runda. daniel hade nog skönaste diskussionen med sig sj; När jag brände mej på en manet trodde jag att det var en fisk som satt på mitt men, typ att fisken sög lite på mitt ben s jag var tvungen att gå ur vattnet för att kolla om det var en fisk men fisken var inte kvar så jag fattade att det inte var en fisk och eftersom att det inte var en fisk och det började göra ont så sa dom att det var en brännmanet. Det hade varit bättre med en fisk. ATT jag skrattade, hahah.

Jobbet idag har gått fort faktiskt, har inte varit ens lite trött, gott det. Vi har ätit god italiensk glass, aldrig fel det.

Igår kollade jag och carro på the devil wears prada. håller med lina och malin, sjukt överskattad, men inte dålig och man var tvungen att se den. bra sammanfattning. Jag läser faktiskt boken på jobbet nu och den är mkt bättre..

Till helgen är jag hemma sj, och det blir dock inte halmstad. Kanske blir ngt här? vem vet. Jag är iaf sugen på att smaka min bacardi melon, låter sjukt gott. 
På mån åker mamma och pappa till tyskland, INTE fel. Skönt att man inte behöver åka med, det e ju sjukt trist. 

Men men, nu ska jag kolla klart på las vegas och äta lite blåbärspaj. Det är sjukt mkt bättre än att vara på Rix Fm i halmstad. not. aja dom har kul åt mej med.

ha det. ciao! 

jobb igen..

då var tisdagen även den snart slut.

helgen har nog varit den galnaste och bästa på LÄNGE asså. sjukt var det.

lördagen vad helt jävla galen även den. Men låtar som "Love is gone" och "The world is mine" spelade vi på som bara den, haha, inte bara i lör iofs utan hela helgen. Undra just om grannarna var trötta på våran skiva?
Sen blev det ju då utgång, en himlans massa goda drinkar och sedan vidare till månen.
Det var sjukt galet där även då.
Sen bar det iväg på efterfest såklart och jag och lina har tjatat om rosé och fana for ages och nu fick vi smaka det - SJUKT gott (iaf kl 7 på morgonen) Sen vandrade jag hem, barfota hela vägen från andreas på nyhem till malin på gt. Duktigt.
Söndagen var sjukt seg och jag tycker inte att jag han vakna innan mitt och linas tåg gick, heja!

Måndagen var jag så trött att jag knappt kunde hålla mina ögon öppna och karolina fick sig ett gott skrat åt mej. Thank god att det inte var mkt folk så man var tvungen att vara trevlig hela tiden.
Kvällen spenderades hemma, städade lite och kollade på HBK, KLART att vi vann igen, sjukt bra! sov sjukt gott.

Idag har jag varit lite trött med men har varit en lugn dag även idag på jobbet..
Skönaste komentaren:
En kille kommer in i sina shorts, och frågar efter ett par solglasögon. Shortsen var dom minsta jag någonsin sett en kille bära, och han var fräsch till på köpet måste jag tillägga. Jag ser på Karolina att hon knappt kan hålla sig från skratt och när han gått säger hon:
- Han kan ju inte vara allvarlig i sina shorts.  HAHA. (typ som linas, hej sa jag i mina skor)

anyways, hemma och har sovit två timmar efter jobbet. kollat lite på allsång, ätit grillmat, sjukt gott!

Snart ska jag nog sova igen, men hade gärna kollat på so you think you can dance, om jag orkar.
nu ska jag slå en pling timm min vän lina och snacka lite skit.

Helgens skönaste (i tur och ordning)

Bra där
Skön där
Bra
Skön
Gubben
Bra Gubben
Stekers. Grymmers. Softers.

Ciao

BÅSTAD!

Jaha då sitter man här en lördag för att invänta finalen.

I onsdags var vi tre först hemma hos mig och drack lite vin innan vi knallade iväg till Örjans vall  och Per Gessle premiären.  På oss var det riktigt bra drag! Efter konserten gick vi hem igen för att sätta den sista finishen. Vi får sällskap av min jättetrevliga granne och hans två vänner. Vi tog en taxi till Leffe´s, Tylösand där vi mötte upp en god vän. Skumpan och drinkarna flödade! Det var fest!

Torsdag och dags för V på Sand i Båstad. Det blev V.I.P. mingel i några timmar för oss specialinbjudna innan vanligt folk fick komma in efter 23. Kön ringlade sig medan andra stod utanför och kollade avundsjukt, och även fotade en hel del in i minglet! Vi mjukstartade lite med välkomstskumpa och mingel för att därefter slå oss ner vid vårt bord. Där väntade ett antal flaskor med skumpa, det räckte och blev över om man säger så. Efter någon timma hade alla fått i sig en hel del och festen drog igång ordentligt. I vimmlet skymtade bland annat Mats Sundin, Uffe Ekberg, Sara Goldenson, Pontus Gårdinger ( som även är en jävel på att dansa), Martin Dahlin, Johan Renck, Pelle Porseryd, Carolina Gynning, och JA, Henke Lundqvist är lika snygg i verkligheten, om inte snyggare! Och självklart var eventarangörerna själva där, Uffe von Roth, Kristoffer Ahlbom och Fredrik af Klercker.
Om man säger såhär så är det en jävla köttmarknad där det det tafsas både här och där, vissa (dom flesta) sjukt fräscha och andra mindre.Och glöm aldrig, att har man kotlett och rosa byxor får man göra precis som man vill!
Efter ännu någon timma, satt man inte längre i sofforna, man stod. Bäst på detta var nog faktiskt Uffe och Pontus.
Det vimlade av mingelfotografer och självklart (as usual) råkade man ju fastna på en bild eller två.

Skön konversation på toaletten:

Tjej i toakön: Ursäkta, stänger ni två eller tre?
Städare: Jag vet inte jag är bara städare.
T: Borde man inte veta hur länge man jobbar?
S: Asså jag skurar bara toaletterna.

Sedan stod han längst fram i kön, papperskorgen i handen och väntade på att tjejen på första toaletten skulle bli färdig. Länge. För att sedan endast ställa in papperskorgen, blinka lite extra och sedan traska iväg.

Puta med läpparna, rätta till backslicket och upp med händerna i luften, det går bra nu!

Efter ett flertal erbjudande om efterfest tog vi beslutet att ta en taxi hem för att där ta en drink hos en god vän.

Det sägs att det var decenniets fest, och vi håller faktiskt med!

första dagen av min lediga tid!

happ, gessle igår då!
Kom till malin, fixade oss och drog till örjans vall, hann med lite vin såklart med, haha! På örjan köpte vi först lite cider, träffade sköna stockholmare (som även dom skulle till båstad) i like!
Efter det drog gessle igång! vi var sjuk besvokna på publiken, så lite stöd till han, illa. Men jag läste att det tydligen var bra. 17 800 personer och 4 plus i aftonbladet. tydligen hängde dom på!
Aldrig fel med gessle!

Anyway, efter konserten drog vi till malin igen, och drack mer vin. Fixade oss och allt, sen kom hennes granne och hans två kompisar förbi.. nice!
Efter det drog vi till moon en sväng och vakt mattias sa att det var 300 pers där men skulle snarare säga kanske 30. Inget bra drag så vi drog ut tiill leffes ist, inte så mkt folk där heller men bättre stämning iaf.
När det var slut var vi såklart på efterfest, heja oss asså, haha!

Men men, idag blir det båstad, vi ska tydligen åka redan kl 17, illa, sjukt seg men kl är inte så mkt ännu.

Ha en trevlig helg, sj ska jag och berätta för freddie att han ska bli min man. Lika bra han vet om det!
ciao!

snaaaart lite semester!

det har gått ett tag sedan jag sist uppdaterade så jag tyckte att det var dags nu!

I helgen var jag hos marie med carro, och jag och carro drog sedan vidare till andy. Där var en st robin och co pepp på sigges och där hamnade vi iaf.
Trevligt var det, men jag gör det helt inte till en vana faktiskt, riktigt SÅ trevligt var det inte.

På söndagen steg jag upp kl 08 för att åka till halmstad och städa. JIPPIE. Bakfull och trött som jag vet inte var städade vi iaf klart lägenheten och åkte sedan tillbaka till anderstorp på kvällen.
Lina sov hos mej, mamma pappa och ag befinner sig nu i grekland, äckligt, jag vet.
Men dom har det trevligt iaf.

Idag var sista hela dagen på jobbet, och imån slutar jag tidigare för att styra mot halmstad och gessle konsert. Nice faktiskt. Jag lina och malin, vi ska se tillbaka på GT konserten och jag hoppas verkligen att vi stöter på cim så att hon kan köra sina "jag vill smaka lite cigg" och liknande. Härligt. haha.
Vem poncho ska vi förstöra imån då? Förhoppningsvis ingen eftersom vi hoppas på fint väder!

På torsdag åker vi ytterligare lite mer söderut och till båstad.
Ska bli riktigt trevligt faktiskt! Hoppas verkligen att vädret blir bra där med asså, annars blir det inte lika bra!

Nu sitter jag hos lina iaf och ska snart dra mej hemåt.. Packa och städa lite så, tvätta och stryka. Min absoluta favorit sysselsättning.. Men men, it has to be done!

Nu ska jag dra mej,
ha det bra,
ciao!

ännu en halmstadutgång.

i lördags pallrade jag och lina oss till halmstad då..

kom hem vid typ halv 7, och då var det bara att korka upp för att sedan vänta på filip som kom och hämtade oss.
Hem till han och en massa stök, riktigt trevligt var det faktiskt. Fin sång och massa skitsnack.. haha.
Sen bar det av till bulls uteservering där man träffade den ena trevliga efter den andra. Sen kom mackan och carro och tjatade lite, inte helt fel..
Sen drog vi alla till moon iaf, sjukt var det måste jag säga... Vi rockade loss som aldrig förr och drack drinkar i massor ( jag och lina tog oss en sväng om med vattenprotenkillen som även lovade oss en massa fika, haha)
Sen snackade vi med andreas och vi mötte upp han och hans 1700 (i runda slängar) göteborgspolare. Dom bodde på scandic så visst blev det efterfest där ja. Glöm aldrig att killen bor i halmstad men tog in på hotell med sina kompisar, smart!
Där var det iaf massa skumpa och liknande, inte fel. Vaknade dock upp i ett helt annat rum än lina med ca 1000 grabbar i, hahaha, och man kan ju inte annar än att skratta åt dom när dom snackar, inte direkt så att man blir sur att vakna upp till det, haha..
Men men, sen tog ja bussen hem och nadja kom och vi tog en sväng till stranden.. En ganska snabb sväng dock.
Sen hem till oss och lina kommer, vi sover lite OCH DET BLEV INTE NGN STÄDNING DENNA HELGEN HELLER, så vi måste bara åka ner dit nästa helg igen. haha.

Idag var det inte min bästa dag att gå upp, har aldrig varit så trött innan tror jag...
Sen mötte jag hela hbk utanför örjans, hahaha, käcka komentarer..

men men, thats it for now..
ciao

RSS 2.0