Tentaplugg, tylösand och spaning på los italianos.

Igår var det ju fotboll då, jag linis och filip, hbk vann såklart, även om det borde blivit mer (!) så var det bra.

idag har jag varit på bibblan ett X antal timmar och pluggat en massa inför tentan på tors, gott att det är sista dan imån!!!
vid strax efter 5 kom lina nadja camilla och sissi och hämtade mej och det bar av mot tylö. vi kom inte så lång, rättare sagt inte ur gladan innan nadja körde på en lyktstolpe och krossade en lampa, BRAVO! haha.
efter det bar det av till sissi, sen camilla och sen flygstaden för att handla mat!
nästa stopp var tylösand, där det vankades grillning och en massa skvaller.
4 timmar senare, efter att ha suttit och njutit i solen och av de goda hamburgarna (sissi var för övrigt grillmästare och vi andra tittade på) skickade vi lite roliga sms och vi skulle möta upp italienarna. trodde dom, haha!
vi bestämde träff utanför bulls kl tio, och vi skulle sitta kvar i bilen och spana. men dom kom aldrig. så vi sjuckade typ tusen sms och var efterängsna, så det var nog hans bästa dag. för övrigt vet dom inte vem det är som skickar (vi träffade dom i helgen) men vi skickade från nadjas och var en påhittad person. haha.
anyway, OHHH MYYYY GOOOOd i'm so sorry i buy you champagne and drinks any thing for you. come to my hotel.
så vad gjorde vi inte? jo, åkte ut till där dom bor, intog spanarposition och ringde dom. hahaha, och denna gången kom dom. dom stod där ute ett bra tag, ringde och ringde och ringde. sen fick vi sköna sms som, I wan't you. I miss you. och glöm nu inte att han fortf inte vet vem det är!!
anyway. sen sa vi att vi kommer med taxi, ringde och beställde en taxi till eurostop hotell och den kom dit, hahahah. så sjukt kul. sen satt vi och spanade när dom gjorde bort sig. men dom ska aldrig få veta att det var vi. hahaha
låter kanske som en sååå sjukt barnslig historia men har inte haft så kul som iadag på lääänge, hade så sjukt kul tjejer ( i nadjas 5 sitsiga,tänk 3 och en halv, fullt igenimmade och svettiga bil) SJUKT kul.

sista veckan i skolan!

fredagen skulle bli hyffsat lugn. förfest hos nadja med midsommarkäk, haha. gott var det!
först var det bara jag camilla och nadja, sen kom malin och hennes kompis med.
jag och camilla stod och blossade från nadjas balkong när det helt plötsligt dyker upp en man under och söger på lite knagglig svenska; ey, tjejer, ni askar mej i huvudet. HAHa som vi skrattade. flin hade han med, haha!
men men, galet värre var det.
in till stan och till caféet. gott folk och massa tjat.

lördagen vaknade jag sjukt seg, tog mej ner till soffan och slappade där tills lina jossi tobbe malin och niclas kom och stökade.
dom åkte vidare in till stan, men jag var inte tillräckligt pigg för det ännu, så ajg stannade hemma och kollade på fotboll och sov om vartannat.

iordningfix och lite drick här och vidare till filip som hade birthdayparty. riktigt trevligt var det.
in till stan sen som tusan och där var det en hel del folk faktiskt, nice.

jag lina jossi och tobbe höll ihop hela kvällen och sjukt  kul hade vi, borde göras oftare.

sondagen var seg seg seg och det såg för jävligt ut hemma här, fast vi bara hade varit här en stund innan, haha, men men.
jossi och tobbe åkte och jag och lina var själva igen. resten av kvällen spenderades på favoritplatsen på söndagar, soffan med brad pitt och ocean's 11. het het het.

nu pluggar jag , men hittar hela tiden anledningar til pauser. haha, sjukt trist är det m¨ste jag säga, men på torsdag är det över för denna terminen. och ett helt år har gått.

ikväll ska jag lina och filip på fotboll, yess, det är nog lite av min bästa dag måste jag säga.. haha!
hbk mot bp, blir inte annat än tre poäng där inte.
och du lina, se till att k´lappa itakt denna gången, så kanske du får en grillbricka;)
hahahahahahahaha.

that's it.
ciao

äntligen fredag.

denna veckan har kännts som att den har varit typ en månad lång.
dels antagligen för att jag fick spendera en hel extradag i anderstorp och dels för att lina inte varit hemma sen ons och dels för att jag har plugg upp över öronen. där har vi ett par bra anledningar.
men nu är det äntligen fredag och jag kan koppla bort (för en stund) allt som har med juridik att göra, skönt!

nu har jag prec iaf kommit tillbaka från stan, mötte upp nora och simone. tjötade en hel del och fick förklarat för mej varför hela mitt hus skakade så i ons från kåren. Det hade tydligen varit ute (!) och dj hade med varit ute, det var nog därför jag hörde det så himlans väl! men men, good for you glen coco.

ikväll blir det utgång, som det alls inte skulle först, med camilla och nadja. möta upp camilla och sedan bär det av till nadja. så det är väl egentligen bara att hoppa in i duschen och fixa sig nu då.

imån är det lör, och då kommer det folk hit, och lina kommer hem som alla säkert redan vet vid detta laget men det är så sjukt trist att vara ensam hemma när man är van att inte vara det.

aja, have fun
ciao

världens längsa torsdag

usch ja det känns som om denna dagen har varit en vecka lång( om man nu kan uttrycka det så )
men iallafal så gick jag upp kl 9.30 8den du lina:P) haha och slappade lite, kollade tv och åt frukost.
sedan började jag plugga lite och gjorde det fram till luch typ då jag gick till maxi för att handla lite käk. Mätt och belåten gick jag till bibblan där jag satt till typ kl 20 (lite innan, var ju tvungen att hinna hem till kyle)

ett långt samtal med lina senare hade jag fått lite uppdatering om hennes dag och en liten sicial stund, dock endast över tele men det var allt som krävdes eftersom jag har suttit nergrävd i mina böcker hela dagen.

vid 9 började jag plugga igen och blev klar nu för ca 15 minuter sen.
måste uppdatera mej lite i internetvärlden innan jag lägger mej.

imån ställer jag kl på runt 8 för att då gå upp att plugga.
kvällen kanske spenderas med camilla och nadja, det lutar åt det nu faktiskt. lite motivation i pluggandet helet enkelt.

men men, nu ska jag gå och lögga mej så jag är pigg inför morgondagen.

sleep tight.
ciao

...

Det är JÄTTE kul att sitta hemma, 200 m från kåren med öppet fönster och höra
hur roligt alla har. Jätteskoj, verkligen. Jag unnar dom VERKLIGEN det.
Bara för att jag kan slänger jag upp tre gamla checka bild från kåren. Klart jag gör.

smickrande bildlinisbästa bilden

Såhär kul har vi tre haft i halmstad på kåren det sista året, haha, titta och njut!


onsdag.

blev en aning lessen nu faktiskt. läste nyss malins blogg och fick veta att dagen till ära var det sista kren för terminen. ILLA. ( jag var till och med tvungen att gå in på sidan och kolla igen, malin min vän är inte så bra på att förklara saker så det förekommer ibland att det blir fel) men usch så rätt hon hade. jaja, det kommer fler terminer.

gårdagen spenderades hela dan på bibblan och tentaplugg.
dagen skulle med spenderats där men mamma karin kom och hälsade på så det fick bli hemma plugg istället. men mne det går bra det med.
vi har varit i stan och shoppat idag, ätit gott och mött upp med simone mira och simones aussie kompis judy. niice. simone blev en aning ledsen när hon skulle säga hejdå till karin, då blev jag och lina lite smått ledsna med (med tanke på att vi har umgåtts med henne mer eller minde jämt sen januari) och nästa vecka åker dom hem. usch. jag vill inte tänka på hur lessen man kommer vara då. men vi ses igen :)

nu lar jag lina fritt fram tills på lördag (inte för att det är ngt bra för det är jävligt tomt och trist utan henne hemma)
nadja och camilla kanske kommer förbi en sväng och säger hej sen. trevligt

anyway, nu är det CL finaaaaaal, forza milan säger jag bara. det vore ganska illa om liverpool vann. usch.

imån blir det att plugga hela hela dagen, samma göller på fredag. helgen kommer ju lina tillbaka och har med sej jossi och tobbe. niiiice.

en bild på lina sen skolan igår, hon ser faktiskt riktigt smart ut med den väskan;)
smart lina



that's it for now!
ciao

måndag

happ. en helg har spenderats i anderstorp och nu sitter jag här och väntar på att få åka hem, tåget går ju inte förräns kl halv 9.
skulle faktiskt åkt hem igår egentligen men hittade inte mitt bankomatkort och letade och letade så klockan blev visst en aning mkt asså. men mne

i torsdags var jag och carro chaffisar till harrys åt robin oc co.. herregud säger jag bara, att man skrattade haha!
men men.
fredagen var det jobb för min del hela dagen, helt ok faktiskt.. sen opå kvällen skulle carros föräldrar komma hit och hon hängde med och det blev en hel del vin och ngn shot hanns med me haha

lördagen var det segt att gå upp och jobba med tanke på att jag inte somnade förräns kl 4.. fy fan asså men men det gick ju fick iaf sluta en timma tidigare, kom hem och sov mellan två och halv 6.. sen var det bara att hoppa in i duschen och fixa till sej sen kom carro och förfesten var ett faktum. det var riktigt trevligt fast det bara var vi två. ses man inte så ofta så har man en hel del att säga.
sigges då, en hel del folk.. mer än vad man minns :S bravo lixom.
hade riktigt kul iaf..
hem och käka och sen sova.
söndagen spenderades framför de sista avsnitten av fashion house och jag höll på att dö asså. och sen blev jag lite lessen att det var slut. for ever. har faktiskt en liten crush på william chandler. haha, sjukt het.
på kvällen kollade jga och ag på a walk to remember och lipade ikapp.. sen kollade jag på lite grey's anatomy och lipade lite mer.. haha.
idag har jag pluggat pluggat pluggat..  och nu sk ajag snart åka hem då! gott ska det blir. har saknat kära lina faktiskt. e inte vana att vara utan varann så länge, haha!
hon kommer ju till och med kech möter mej på stationen. haha.

idag är det hbk-aik, och det ska jag spendera tiden till tåget med nu,
ha det bra.
ciao

onsdag, men inte kåren.

oj oj oj nej, det blir ingen kåren idag inte, det var evigheter sedan vi inte var där faktiskt, haha!
men sparar till sista gången... tenta period och allt nu ju..
men men,
ska snart åka in till tåget som tar mej till anderstorp,
ska spendera dagarna fram till söndag där.. åker egentligen hem för att jobba, men tar ett par extra dagar..
imån ska jag iofs spendera hela dagen framför juridikböckerna, sådär kul, men har man snart tenta så har man..

snart har jag gått ett år här i halmstad, var har tiden tagit vägen?
igår snackade jag och lina om dagen då vi flyttade hit, vi kunde inte sluta le då helt enket,,
vi engagerare mamma pappa jossi karin och kennet i flytten och jag och lina satt och softade med varsit glas vin och skruvade lite lätt.. aha. sen på kvällen blev det en himlans massa vin, hahah
sjukt kul1

men men, ha det bra
ciao

tisdag hela dagen!

jag inleder idag min blogg med ett citat ur linas;
"Jag och pernilla kom att tänka mej på mej vid fotbollen igår, jag satt exalterad och klappade i händerna i god takt tills jag hör publiken bakom klappa fortare och fortare, stirrig som ajg blir börjar jag klappa för glatta livet, självkalrt helt i otakt. Pernilla kollade bara på mej och brast ut i världens skratt, jag fattade ingenting ivrig som jag var. Det är ganska kul när man tänker på det och jag ser mejsjälv framför mej."
Att vi båda skrattade åt henne, sjukt kul var det.

Idag har jag och min kära sambo spenderat en himlans massa timmar på bibblan, gott att få saker gjorda, även fast jag pluggade en hel del igår med så kom jag så himla mkt längre idag. gott var det.

sen gick vi hem och lagade lite mát, gott var det faktiskt, hahah..
kollade på ännu ett avsnitt av one tree hill, så sjukt bra. och jag kan tänka mej att min kära syster blir rätt så glad på mej när jag kommer hem i helgen och har dom avsnitten.. haha.
anyway.. sen var det dags för ugly betty och dh, sjukt bra det med.

just nu sitter vi och kollar lite jobb här i halmstad.
lina ska bli skolbusschaffis hon, ett prima yrke för henne, speciellt då hon inte har ngt körkort, så det blir bra lina! annars satsar hon nog på lärare i trä och metall slöjd!
själv ska jag bli rektor på en gymnasieskola, det tycker jag passar mej prima, bossa runt lite. haha.

imån blir det en ny dag av plugg, så trist..  sen får man se hur det blir på källen. utgång, inte utgång?
det är en bra fråga just nu.
men men, that's it for now.
ciao


äntligen lite fotboll..

yess, efter hen lång tids pluggande kom lina hem och räddade mig från den tråkigaste delen av allt, TACK, haha!
hon ville inte gå på fotboll så jag blev lite mindre glad, men så ändrade hon sig och pepp blev jag, haha!
vi begav oss in till stan och fick schööna sittplatser, billigt och bra1
hbk-klacken var lika efter som vanligt, med ramsor som: vi älskar halmstad, klapp klapp & hbk är dom bästa heja heja heja heja överröstades dom av de fåtal trelleborgare som kommit för att se matchen.
men vann med 1-0 gjorde vi iaf och det är det som räknas. sedan att det fanns en liten sötnos i tff gör ju inget värre;) haha. och en söt liten unge som satt bakom oss, så skön asså, kn varit typ 7 eller ngt.. UT MED DOMMAREN OCH IN MED NALLE PUH, haha.. som vi skrattade.
sen blev det en skön liten promenix hem och nu sitter vi här och väntar på att potatisgratängen ska bli klar ( ja mamma, vi äter nu, haha)

mne men, imån ska vi spendera hela dagen på stadsbibblan och plugga. ser så mkt fram emot det, noooot. haha
men men,
helgen spenderas i anderstorp, jobba och säkert lite party, bli inte förvånade om ni ser mej i vimmlet, haha'!
men men, over and out.
ciao

ny vecka.

denna veckan kommer jag vara sjukt upptagen av allt pluggande inför tentan, såå sjukt trist, och svårt med för den delen. nästa vecka kommer även den se lika dan ut, om inte mer intensiv.
nu är det ju bara två veckor och 4 dgr kvar på denna terminen, detta första skolår efter gymnasiet.
vart har tiden tagit vägen. men det har varit det bästa skolåret ever måste jag säga (även att 3:an var sjuuukt bra med) men men, snart är det sommarlov, eller aa, lov och lov.. ska ju jobba, men på befa så det blir väl som förra sommaren, gillar mitt jobb faktiskt!

idag är det faktiskt exakt en månad kvar tills jag fyller 20, se på den!
då blir det party party för hela slanten.

men men, det var en liten uppdatering om detta.
ciao.

vart är världen påväg?

onsdagens bravader var sjukt roliga måste jag säga, för att sammanfatta det såhär flera dagar senare.
lina skällde ut grannen, sjukt bra och berättade för han att vi inte vill ha ngt mer med han att göra och aldrig mer prata med han. det var han värd. jag har dock ännu inte lyckats ta en bild på han, illa.
sen var det förfest här jag lina och malin, like old times, mkt trevligt.
kåren sen då, en hel del folk måste jag säga, hel del kul folk med för den delen :)
när vi kom hem jag och lina gjuorde vi hemmagjorda hamburgare? komplicerat asså.

torsdagen fick jag mej en liten utskällning av grannfrun för att vi hade ställt ut soporna utanför, så hade fåglarna varit på dom och hon trodde vi menade det till henne att vi ville henne illa, vad får dom allt ifrån asså? så sjukt illa, man har svårt att hålla sig för skratt iaf.

gårdagen då..
förfest här jag lina malin simone nora och angela till melodifestivalen.
pinsamt är nog ordet som sammanfattar den bäst.

- vi funderade hela kvällen på om den som van var en tjej eller kille, idag berättade mor min att det var en tjej. men vem kunde se det egentligen?
- så SJUUUKT tråkigt upptrdande och sjukt fula kläder.
- it kunde faktiskt helt enkelt inte sjunga.
- the ark hade lätt bästa showen.

pinsamt var det asså.
nästa år bojkottar vi det hela eller så skickar vi ett riktigt jävla pinsamt bidrag så kanske vi vinner?
anyway, arga som vi var drog vi in till stan, mkt trevligt, en hel del folk asså. inte fel..
träffade markus på mårten, var INTE igår.
bästa slutet. hahahaha.

men men, nu blir det tv.
ciao.

ett år sedan.

för exakt ett år sedan satte vi i hp3a våra fötter på cypern idag.
fy fan va kul vi hade, sista resan, bästa resan, bästa klassen. man kunde inte begära mycket mer faktiskt
vi har nog aldrig haft så kul innan. vart har ett år tagit vägen?
barrunda, sol, bad, alla mäniskor, GRABBARNA GRUS, stämningen, hotellet, water world, krrrräääääffftttaaaa, all fest och sena nätter.
vad finns det att inte sakna? (möjligtvis fallet på carwash och världens största panna, haha)
shit vad man vil tillbaka, och jag saknar faktiskt min klass måste jag säga, vi hade det allt kul vi!
ayia napa2ayia napa           
ayia napa. waaant it. så sjukt kul hade vi!

men men. det var det de.

igårkväll var jag lina simone nora och filip på bio, spiderman 3.
sjukligt bra film, och JA jag grät lite faktiskt. hur kan man motstå?
jag och lina är allt lite småkära i harry faktiskt, sjukt het! haha.
trevligt värre var det iaf!

idag har jag varit i skolan och vi skulle ha en gästföreläsare. det visade sig att denna var en spansk lärare som verkligen inte kunde prata engelska. för att förstå vad hon sa fick man snabbt läsa skyltarna hon hade med sig, men det hjälpte inte speciellt mkt, för dom åkte bort lika fort igen. så måste nog säga att denna lektionen var helt onödig. hmmm?
nu sk ajag börja städa lite smått, i kväll kommer nora och simone och vi ska laga lite mat och kolla lite på tv, dom har ju ingen så det är deras bästa dag! haha!
men men, ha det bra.
ciaao.

nu jäääävlar är det krig.

har ni kollat på insider, på värsta grannbråken? nästa gång dom visar det kommer det vara jga och lina mot den jävla danska idioten som bor jämte oss.
idag plingade och knackade det i 15 min innan vi öppnade sen skäller han ut oss för att hans termometer är sönder. klockan HALV 8 PÅ MORGONEN. vanliga mönniskor sover då om dom har sovmorgon. idiot säger jag bara. för mer info se linaelin.blogg.se, haha mer utförligt.
men men. som sagt, det är krig. jag ska ta ett kort på han i smyg bara för att alla ska få se hur ful han är.

nu ska jag och lina snart ut till tylösand på en liten picknick, sen får man se vad som händer och sker. ngt trevligt blir det nog allt faktiskt!

aja, so long
ciao.

till min vän lina, jag vet att du blir glad.

p4p3p1p2

lina, jag vet att du var lite upprörd att du inte hittade ngn sökning på han innan, här är en liten hyllning av mig till dig, hoppas du mår bättre.

sen vill jag avsluta med att jag tycker att det är äckligt att man united tog guld idag, och det värsta är att arsenal gjorde dom en tjänst till på köpet. VIDRIGT. det var allt för nu.
hej,

vårdcentral & sjukhus = mitt och linas fredagsnöje.

gårdagen började väldigt tidigt för min del.
skola kl 8 redan men det var bara att gå upp. höll på till 12 ngn gång.. vi gjorde ett grupparbete, fick vara med ngra random snubbar. ngn visste jag inte ens att den personen fanss i min klass. duktigt.
sen gjorde jag en annan hemsk upptäckt: han som skällde ut lina och som lina tryckte ner rätt fort går även han i min grupp. heja heja vilken koll man har. yess asså.
anyway. kom hem till min kära sambo som faktiskt fortfarande sov lite.
tillslut vaknade on och vi travade till nyhems vårdcentral. jag måste ju säga att doktorerna där har nog köpt sin licens. en mycket arg lina kom ut och och doktirn hade NOG hittat felet på henne. illa asså. sen ringer hon sjukhuset och dom vill skicka vidare henne till en annan vårdcentral, men det går inte lina med på, haha. då får vi veta att akuten har öppet mellan 17 och 22 och vi tar oss dit. hon anmäler sig i luckan och efter ett tag upptäcker vi vad det står på hennes lapp:
"Du kommer in innan kl 20.00"
klockan var då 17.15. shit tänkte vi. man fick ju nästan se det som fredagsnöje.
men det gick rätt fort och kl 19 typ var vi på lilla torg som vi älskar mest, hahaha. heja heja.
sen blir det inga fler detaljer, hahaha. galet var det iaf!

igår låg vi hemma verkligen hela dagen asså, riktigt gott var det.. vi tog oss ut för att handla och lagade sedan hemmagjorda hamburgare, riktigt gott!
sedan kollade vi på old school, riktigt kul asså.. sen somnade man gott..

idag blir det inget speciellt faktiskt, vi funderar på att gå på bio ik och kolla på spiderman, kan nog bli så.
nästa vecka är det skola som gäller och måste sätta igång med tentaplugget. INTE för kul asså
men men.
ha det bra, ciaao.


trajet, sigges och mycket mer..

happ, back in town nu igen efter en långhelg med tjejerna i anderstorp.

lördagen blev det ju då trajet.
anna kom till mej typ kl halv 10, sedan fixade vi oss och travade vidare upp till lina där lina simone nora tobbe nyberg och jonas väntade. väl där fiade vi siste finishen och sedan var vi utklädda till små söta älvor!
10.42 startade vi och öppnade öven då första ölen. tidigt? hmm, jo lite faktiskt.
men men, vi tog oss igenom alla stationer, även om det var lite segt på slutet så var det mkt roligt faktiskt.. extra kul när simone och nora var med, dom har nog inte varit med om ngt sånt innan och dom gillade det, nice nice.
nör vi kom hem var vi aningens dragna faktiskt, men det var bara att hoppa in i duschen för att sedan åka iväg till josefin dör förfesten var. alla var lika sega men vi hade trvligt för det.
till hotellet där vi först fick veta att det var fullt men tillsist kom vi in ändå, tur det.
där var det massa dans och folk och slutet kanske inte var det bästa (även om lina var ganska skön där hon satt på toan och var arg, man kunde inte låta bli att skratta lite) men men tilslut kom vi ut och dp gick vi till sibylla såklart.
helt plötsligt står lina inne i luckan och serverar mat, HAHAH så sjukt kul asså.
sen var det taxi hem och soooova. gott var det.

söndagen var seg, vi låg uppe hos lina och gjorde absolut inget hela dagen, skönt var det..
på måndagen åkte jag och la familia till borås och shoppade lite, alltid trevligt.
en nör jag kom hem var det iordningfix och upp till lina. där förfetade jag lina simone och nora till sigges, en ganska snabb förfest var det.
väl där var det en megakö verkligen, men det tog typ bara tio min så det var inte så farligt.
inne var det sjuuukt mkt folk as¨så, kul men jobbigt.
annars dansade vi typ hela kvällen, och jag han med skönaste vurpan. mer eller mindre dök faktiskt.
sen var det hem och sova igen. trewvligt värre iaf!

tisdagen då. slöade i sängen hela förmiddagen, sen kom lina simone och nora för att käka lite hos mej så gick vi även igenom gårdagen. lina hade en hel del roliga historier måste jag nog säga.. haha..
sen var det dags att packa och sätta sig på tåget hem.
väl hemma kollade vi på sista avsnitten av oc och grät lite, sen var det ugly betty och desperate houswives.
mysig tv kväll iaf.

idag har jag städat lite, inte riktigt klar än, men mne.
förfest här i kv iaf, jag lina malin sen kommer josefine och hennes syster julia, trevligt värre.
så kåren blir det ju som vanligt..
men mne, nu ska jag städa klart tänkte jag.
här kommer lite bilder från helgen.
ciao

trajet 13trajet12trajet1trajet10trajet9trajet8trajet7trajet 6trajet 5trajet 4trajet 3trajet 2trajet1


RSS 2.0