Då var det tisdag...

Denna dagen har bestått av att jag;

1, Gått upp ur sängen
2, ätit
3, tagit mej till datan
4, bakat (!!!) muffins, som f.y.i var i ugnen i 35 min utan att bli brända, råkade glömma dom lite.. MEN dom smakade bra!

Idag går min anderstorpsvistelse mot sitt slut.. men eftersom att slingorna blev helt åt helvete kunde jag inte åka under dagen som jag hoppades.. Så nya slingor i håret idag, och det innebär ju även en middag till hemma :)

För att uppdatera om linas lilla sms-öde, kan jag nu berätta att han visste inte(förräns hon sa till honom) att det var från henne, eftersom hon skickat det från internet. Detta gör ju bara saken så mkt roligare och jag skrattade så jag grät innan vill jag lova. Såå, om jag ngn gång är ledsen, kommer jag att tänka på detta underbara sms lina. TACK!

Inte har jag pluggat ngt heller när jag varit här, fast jag har haft all världens tid till att göra det. Men varför inte passa på att vara ledig?

Nu; kaffe, muffins och project runway.

peace

inte min dag...

okej, detta gick inte riktigt som jag ville.

Slingade håret, så blev det helt åt helvete, och då menar jag HELT åt helvete.. så illa att jag tvingas göra om det imån.. undrar just vad som gick snett eftersom det aldrig blivit så dåligt innan? JIPPIE, innerligt. Ni som känner mej, vet hur jag är med mitt hår......

När jag var som mest förbannad så tänkte jag på vad min kära vän lina berättade för mej innan idag, om ett sms. Då skrattade jag lite iaf..

Annars är anderstorpsvistelsen snart över för denna gången.. lika skönt som det är att komma hit, lika gott är det att åka härifrån. Det blir ju lite senare än planerat imån, eftersom jag måste slinga håret... IGEN.

Annars har jag kollat på fotbollsgalan nu.. och zlatan är fortf min kung. 4(!!) ggr säger jag bara.. helt sjukt bra!

Nu ska jag titta på ngra avsnitt av the city säs 2 och sen blir det sängen.

So long suckers,

peace

Goodbye my lover.

såå, och då var rabih ute och nu kommer jag inte att kolla på idol mer faktiskt.
Erik kommer vinna, göra en skitbalad, sen hör man inte mer.. är det inte så?

Varit hos carro och druckit lite vin, trevligt.
Annars har jag och min kära syster varit ute på turné idag. Hämtat mamma, varit i gvd osv..

Imån bär det av mot borås för shopping och lite god mat var tanken.

Nu; 90210 sen hit the sheets.

Peace

vinterland.

Det är ganska mysigt att vakna upp och kolla ut, så är det helt vitt ute. Inifrån är det ok, men när man väl kommer ut blir allt bara blött och det e bara mkt kallare, så no no.

Varit ute och gått en sväng, gick inte så långt eftersom att mina converse visst inte tål snö(??!), men ut kom jag varje fall.
Ska snart bege mej in till gvd och mitt kära jobb, men först lunch med far.

Arsenal vann, inter vann så mkt bättre kunde det ju inte bli i cl igår? Möjligen om zlatan hade satt stolpskottet kanske..

Nu mat!

Peace

empire state of mind.

jaha, sitter hos mammsen och pappsen i anderstorp.. Kollat CL hela kvällen mer eller mindre..

Börjat nya kurser, eller aaa.. kurs, i skolan nu med. Fastighetsrätt & hyresrätt är det på schemat nu. Kan nog inte bli mkt mer inriktat mot vad man vill läsa än nu faktiskt.. Fick reda på min metodtenta nu med, ett VG, fiiint!

Det är snart dags att skicka in blanketterna om utlandsstudier med, eller snart och snart.. i feb men tiden går ju ganska fort faktiskt. Vi satt och kollade lite igår faktiskt, och drömmen hade ju varit att komma in på UCLA, UCSD eller NYU.. så man har ju ett mål nu asså, gäller att klara allt!

helgen ska som sagt spenderas här i anderstorp, så kanske har lite tid att uppdatera här mer än en gång i halvåret (!?!), eftersom att det inte finns ngt direkt att göra här på dagarna.

Nu; catching up 90210, oth mfl.. kvällen är räddad..

RSS 2.0