nu kör vi.... igen..

lördagskvällen börjar bli ett faktum, och strax ska jag hoppa in i duschen och fixa mej lite. Lina & malin ligger och sover lite, dom har ju faktiskt varit uppe tidigt idag dom små liven, haha.

Annars har jag hunnit med att vara inne i stan en sväng, bolaget och lite lätt shopping.
Hem och lite chill, sen städat och diskat lite gran...

nu blir det in i dimman!

ciao

freeeeedag:D

då var det helg igen, som vanligt har veckan gått sjukt fort.. Har iofs varit en kort vecka, but still?

Igår var det så sjukt segt att jobba efter kårens bravader, haha.. men det var det lätt värt!
Annars hände inte allt för mkt under dagen, skönt att komma hem sen och bara slappa.

Idag har det varit jobb och endast tagit det lugnt.
Tjejkväll idag, kanske inte lika seriös(!?) som dom brukar. En är ju uppe i sälen och gottar sej, en annan är och tar hand om täby åt mej och ngra andra har tenta på schemat imån. Men jag lina malin sitter traditionsenligt och kollar på let's dance. Final och allt idag...

Imån blir det en runda på stan, och utgång på kvällen.

Söndag är det FINALLY allsvensk premiär, och Gefle kommer på besök, det tar vi enkelt?

Ha en bra helg!

kåååååren

happs, då sitter man här, bakis och med en betongkeps på huvudet. illa..

igår var det iaf dags för kåren.. har inte varit där på en månad faktiskt, se på den.

förfest hos oss, den blev iofs inte så lång för min del, men vi hann med att polisanmla vår söta granne. han kastade bara en hink med vatten på lina kimmas och carro, men hey, det e lugnt. sen knackade han på och skrämde livet ur oss, men lilla carro fixade detta, haha. men nu är det som sagt polisanmält och ska prövas. polisen lina pratade med sa att det kan komma gå upp i domstol. HA. nu får han snart hem ett brev på posten.
kåren annars då. sjuuukt bra måste jag säga.. träffade massa kul folk och mindre kul folk, vissa mer än andra. andra kan inte ens hälsa?

men men, sen sov jag och malin på bolmens iaf, hahahaha.
idag hatar jag att jobba, sjukt ont i huvudet asså...

hejdå.

But whyyy?

Då var det måndag, och påsken närmar sig slutet.. thank god. Jag gillar nog inte den så mkt längre faktiskt..

Lördagen, hmm, vad finns det att säga? Jag avsäger mej allt ansvar iaf. Fördrink hos klara, tanken var ju även att förfesten skulle vara här men ändrade plans i sista sekunden så begav vi oss till GT ist. Där hanns det med ett glas vin innan vi än en gång gav oss ut och vidare till nissa strand.
Där var förfesten ett faktum, och vi drack vin som aldrig förr. Vissa människor var tydligen mer "intressanta" än andra, men som sagt avsäger mej allt ansvar. såatteee.... 
Sen travade vi iaf iväg till vårat kära moon. Sjukt mkt folk och massa stök..
Det var en bra och bred kväll.. klara visade även en viss person vart skåpet ska stå, HAHA.
Kvällen slutade kanske inte så smart, men men, who cares?
"vissa" var mer ivriga än andra att få tag i folk, hur tycker vi att det gick? haha..

Gårdagen vad mjukis och tv hos klara. Vi bakade även scones (?) kl 22, duktigt av oss..
Jag sova mest hela dagen i klaras stol, hahaha. min favortiplats.

Idag är det sista lediga dagen sen är det back to normal.

det var nog allt jag hade på hjärtat för tillfället.
'
ni kan ju slå en pling eller 19 och det är ngt, HAHA.
ciao

då kör vi!

jag vill bara börja med att önska GLAD PÅSK!!! haha, det har varit ett stående skämt idag..

Annars sitter vi på östergård hos clary, alkoholen är uppkorkad, vi är iordningfixade (näst intill) och inväntar folket.
Jag känner på mej att det kommer bli en bra och bred kväll, det är ju trots allt påsk. Iofs börjar väll alla människor  hemifrån dra sej hit nu, vad tycker vi om det?

Dagen har förövrigt varit bra, en repa på stan (läs bolaget) och sedan chill på klaras uteplats mest hela eftermiddagen. Såklart var vi på bolaget kvart i två, as usual i sista stund, men vi hann.

Nu är det in i dimman

heeey

En bra och bred länk

http://www.youtube.com/watch?v=QS5S5OCWoxU

oj oj oj vad kär man va.

random..

då var det fredag, och malin har sorg eftersom att det är långfredagen.
Dagen verkar bli lång, inga affärer är öppna och vi är sjukt hungriga.

Gårdagen bjöd på en random utgång, vi kom på det kl 9 typ, bra av oss. Blev peppade efter linas alla sms.
Hem till malin för lite dricka, dusch och iordningfix..
Därefter bar det av till mårten och det var verkligen inte min bästa dag. Vilken jävla idiot, helt sjukt asså.. men men, det fixade jag ju "smidigt" haha. bra där.
En himlans massa dans, och ATT det blev min bästa dag när jag fick reda på att det var öppet till 3. yes altså.
En hel del folk asså, vissa kunde skippats.. jag känner ett hat inombords HAHA. men faktiskt så gör jag det på ngt konstigt sätt..

Nu försöker vi hitta ngn affär som e öppen så att man kan handla lite mat kanske, det hade ju varit fint.

hejdå.

en onsdagskväll.

happ, nyss kommit hem från en sväng på nyhem hos jimmy..
där var lina malin klara alex och jimmy fullt i förfestartagen. Den ena värre än den andra, nämner inga namn, men personen i fråga hade väldigt små ögon (?)
Lina shottade iaf en hel jävla del eftersom det ändå var hennes födelsedag, hoppas det blir lyckat ikväll haha. Hon fick även en liten skönsång. Trist att man inte ska med ut, men är sjukt trött och har mkt att göra imån.

Kommande helg är lång, vilket är underbart och väldigt passande.
Utgång fre och lör, eller lör och sön. Blir nog sistnämnda faktiskt. Förfesten på lör e ju bestämd, HAHa, eller vad linis;) moaha. lite kul faktiskt..

Annars är det väl inte mkt att berätta om dagen. Den har varit solig och skön.. har varit ute och gått en promenix, skönt skönt.

Nu blir det sndra avenyn (såklart) och även lite sömn. För hoppningsvis får man sova hela natten och ingen som väcker en, haha.

Sleep tight.

onsdag.

då var det onsdag idag och min kära sambo fyller år och allt. GRATTIS.
Firandet började redan igår, louise och kimmas hade bakat och allt, så söta så. GOTT var det med, haha.
Lite tjejkväll faktiskt..

Idag gjorde jag frulle till lina, men han inte väcka henne innan hon var uppe haha..
Annars har det inte hänt ngt spec vad jag kan komma på, så detta var nog allt för tillfället faktiskt.

hej.

helgen som passerat..


då var det måndag igen och man har en ny vecka framför sej. kanske inte var bästa dagen när man vaknade upp och det var snö(!!!!) ute?

Helgen var iaf bra och bred..
Melodifestivalförfest hos malin, jag klara lina och malin. Vi tycker tydligen inte alls som resten av sverige? Men vi ställde oss upp och gav henne an applåd när vi insåg att vi kommer att heja på henne senare, hahah. bra av oss iaf. Efter det iaf bar det upp till våning 6 och niclas som stod för kvällens förfest.. där var det mkt folk och sjukt stökigt asså. men trevligt hade vi, bilderna säger nog allt??
Efter det såklart måååååne och massa dans och stök.. riktigt mkt folk var det med för den delen..
Lite tidigare hemgång för min del, men inte såå farligt tigit iaf. hittade en kompis som jag tog följe med en bit tills mitt möte kom. hahah det var ganska kul faktiskt..
söndagen var mindre kul då man var tvungen att gå upp tidigt..
resten av sön spenderades hos malin med youtube ett X antal timmar. Backstreet boys, OM vi blev kära på nytt asså. Videorna var rätt bra med faktiskt...

Annars måste jag bara rekomendera en bra runda på stan. Man kan hälsa på Per på bolaget. Efter man varit där, kan man gå till Per nr två på jepson (yes please haha). Där kan han ju alltid visa mej var fotbollsskorna står, eftersom jag har rätt bra koll. Sist men absolut inte minst, kan man gå och hälsa på martin på stadium ( YES PLEASE) det hade varit en bra runda. Om ni inte har ngt bättre för er så......

det har som sagt varit en mkt bra och bred helg.

Nu sk ajag kolla på andra avenyn och sova.
godnatt


LÖRDAG!

då var det lördag mina vänner, och jag e såklart pepp faktiskt.
igår var det jobb och sen flum på macken hos pattis kompis (och även ngn annans kompis, inga namn nämnda L;) ) haha.. vi skickade ett mkt smickrande kort till vår chef.. som vi skrattade va.
sen var det hem och till tjejkvällen med let's dance såklart.. karl-petter e kvar:D haha.. även att han kanske inte var så bra va
sen chillade jag och lina som fan och somnade ganska sent.. sen blev man väckt ett X antal ggr, men jag tar det.

Idag kom mamma karin, pappa kennet och jossi på besök så det var upp tidigt.. eller aah, 10.. men vi somnade som sagt sent
sen kom min kära sis forward talangen ag på besök.. så det har blivit lite besök på stan, vi mötte upp malin och det blev såklart en runda på bolaget. mohaha. Sen gick vi och kökade lite på espressohouse. gott gott. SEN GICK VI OCH KOLLADE PÅ BYGGET PÅ LILLA TORG, ATT DOM HADE KOMMIT LÅÅÅÅNGT:D PÅ TORS E DET PREMIÄR. me like!

Nu sitter vi hos malin, har städat hennes lgh, duktiga har vi varit allt.
Jag ska dra mej hemmåt och fixa mej snart, sen bär det tillbaka till malin och GT för melodifestivalen, och sen upp en våning till niclas.
Det é rätt haha.

Ses i dimman. ( ikväll är det Bongo Bongo, malins bästa dag)
ciao

Fredag :D

då var det helg IGEN.... tiden går fort när man har roligt..

Idag vaknade jag av mej sj kl 08(!!) jag trodde ärligt talat inte att det var möjligt om man heter pernilla gustavsson? men men, tydligen var det de och skönt med för den delen..

Annars har jag fastnat för andra avenyn.. började kolla på första avsnittet igår.. och oops så var jag helt plötsligt på avsnitt 9 idag? det e ju sjukt bra faktiskt.. me like!

Annars har ju lottningarna till CL gjorts idag, arsenal fick liverpool.. but why?? kanske inte det man helst hade valt men det blir nog en enkel match.. haha..
Ikväll blir det den traditionsenliga tjejkvällen, let's dance och mys. INGET vin idag inte. Det slutade ju inte så bra förra veckan...hmm...

Imån kommer linas parents och jossi på besök, trevligt värre! Annars blir det välle säkert utgång på kvällen? vad vet jag? Vilket för övrigt kan komma bli lite problematiskt för min del eftersom jag fick reda på en sak idag... OOOOPS. melodifestival final med.. har vi nu sett alla delfinaler måste man ju se den med faktiskt..

Förövrigt, lina, vi börjar få slut på tandkräm HAHAH..

jaja, det var väl allt. nu ska jag fixa lite jobbsaker kanske?
ciao

onsdag, men ingen kåååååren

happ, halva veckan har passerat, som vanligt sjukt fort..

Igår var det inget spec på schemat faktiskt, den vanliga biten..
på kvällen var det inter-liverpool.. illa att inter är ute.. jag gillar verkligen inte liverpool.. men om ngn var tvungen att avgöra så är det klart att det var min man torres iaf;) haha

idag fick jag lite sovmorgon.. inte jätte mkt men lite iaf och det var behövligt..
sen jobb jobb jobb och hem för att chilla lite.
tänkte gått ut på kåren idag, men ajg hoppade detta... vilket jag ångrar nu när jag hör massa musik i huset.. but why?men det kommer fler ons ju.. och alla ska inte ut idag, eller var säger du lina? HAHA
har även fått lite information om lite onyktra människor, haha, duktigt jobbat;)

så nu ligger jag här sj iaf.. trist att sova sj när man blivit bortskämmd att sova jämte ngn endast ngra dagar men man vänjer sej fort...

men nu blir det superbad och sömn iaf så hoppas vi på fint väder imån.

ciao

Det är INTE rätt.

jag och lina har nyss upptäckt att vi är fast i ett nät eller ngt liknande. Malin, bara så att du vet, du är också där, fastän du inte riktigt vet om det ännu, men ATT du kommer få veta det. haha, shit asså...
vi kollade på lite bilder nyss, det är verkligen INTE rätt. Helt fel faktiskt. Personer man inte trodde skulle vara inblandade var det, oh my god säger jag bara.
HAHA jag kan inte sluta skratta.
På ett sätt är det LITE kul, men bara lite. Nu ska jag researcha.

Sov gott.

Galnaste helgen på ett tag faktisk..

då var helgen förbi igen, varför går dom alltid så fort?

Fredagen spenderades iaf hos klara med bästa tjejerna och en MASSA vin, kanske lite mkt??
Först let's dance as usual och sedan gick vi in för vinet helhjärtat. Discodans, massa snack och andra trevligheter. Om man säger så, så kom grabbsen på efterfest när dom varit ute i stan.. normalt av oss? Även om jag gick hem då (!!).. Bilderna talar nog för sej! Fick förövrigt en hallandsposten av en ryss som var och delade ut dom. Vad var kl egentligen???

Lördagen var inte min bästa dag på morgonen, men vi var tvugna att gå upp och in till bolaget.. Jag gick bort till lina och klara på östergård för att väcka dom, det var inte det lättaste faktiskt.. men upp kom dom.. Sen gick vi bort till simon och jens och c/o, där vi fick höra en och en annan bra historia om dagen innan, HAHA..

In till stan, bolaget och lite käk.. fint. Sen var det hem och chilla som fan på klaras uteplats och jag och lina travade hemmåt för en nap och iordningfix.. Back till östergård och förfesten var ett faktum. Chill till melodifestivalen (vad hände med ola????) och gott sällskap. Typvärr hade klara inget strykjärn, så vi får återigen gå bort till simon och jens för att stryka (grabbarna har, men inte klara, but why? haha) Där hade dom fullt hus och det var ju tur att jag och lina inte bara dundrade in iaf, hahah..
Sen gick det kanske lite utför? i don't know..
men in till stan iaf, och måååååne såklart. Dans dans dans och massa stök. Klara lyckades nog fånga massa olika sidor av mej på kort, INGA SOM SKA SES av allmnheten hahaha..
Idag blev det inte riktigt lika tidig hemgång, men lite tidigare kanske..
Sen kom hans polare med iaf, och vi chillade som fan. Sen tyckte jag det var en ypperligt bra idé att ta dit lina... så hon kom dit i en taxi hahahahaha..
Anyways.. igår var jag hyffsat bakis, och söta kimmas kom och hämtade oss..
Sen var det bara att fixa sej lite (så som det gick) och klaras polare kom och hämtade oss och vi åkte till alevallen för att kolla på HBK-AIK. Hbk vann såklart, 3-0 till och med. Bra där..

nu är det sol ute. haha

Helg :D

Då var det fredag igen mina vänner, skönt!

Om vi tar lite om i ons först... Det var ju kåren som stod på schemat..
Jobbade ganska sent s¨fick ju helt enkelt ta med mej vinet till jobbet, what to do?
kom hem fixade mej lite snabbt och sen var det förfest här på gladan för johan som fyllde år. Trevligt trevligt..
Sen gick jag och klara till kåren först, och då menar jag först, hahaha.
Chillade som fan i baren ett tag, sen kom resten av gänget..
inte mkt folk, men ett kärt återseende så det var trevligt... Avslutningen kanske kunde hoppas? hahaha

Igår var jag sjukt seg, men det var bara upp och hoppa helt enkelt...
Dagen gick sjukt segt coh jag ville bara hem.. Somnade hyffsat tidigt faktisk,

Idag tog jag mej lite sovmorgon, välbehövlig.. Nu e det iaf jobb jobb jobb sista dagen... ska jobba som aldrig förr så att man kommer hem tidigt...
Ikväll ryktas det om en "lugn" vinkväll.. vi vet ju hur den slutade förra gången, halv 5 ganska så dragna. men sjukt kul var det så hoppas på en favorit i  repris.

Take care.

ONSDAG=KÅÅÅÅREN

Idag vaknade jag kl 09 helt av mej sj (!) första dagen jag kan sova lite längre, men icke! Gott var iofs det för det e helt sjukt underbart väder ute! När jag nyss vaknat hör jag lina och malin storma ut från linas rum; HELVETE!! Dom börjar skolan kvart över och vaknade 08.58 (viktigt med minuterna). Det gjorde att det var ännu lättare att gå upp efter att ha hållit på att dö av skratt åt dom i mitt rum. Jag studsade runt och var allmänt glad hela morgonen..
Strax efter 10 begav jag mej till klara på en snabb-kaffe och sedan travade vi in till stan..
Där blev det först en frulle på espressohouse, UTE förövrigt... helt vindstilla och skönt.. Årets första utefika tror jag.. om man inte räknar den på klaras altan igår..
sen bar det av till älskade bolaget.. Undra hur mkt pengar man har lagt ner där egentligen? Det roliga är att man alltid träffar ngn man känner när man är där med, haha..

Sen travade vi iaf hemmåt och nu sitter jag här, ska strax ut och gå en sväng i det fina vädret...

sen i kv e det ju som sagt dags för mej och min vän kåren att köra återträff.. jag har saknat den och den har saknat mej. så är det faktiskt...

men men, out we go.

ciao

tisdag (onsdag)

dagen är förbi och det har faktiskt varit lite av min bästa dag..

när jag vaknade idag, var det inte ens trist och jobbigt att gå upp (kanske lite, men inte alls lika mkt som vanligt), solen sken in genom fönstret och allt blir mkt lättare då faktiskt. Har haft riktiga vårkänslor idag måste jag säga...
Varit en runda i stanm sen sutitt mest hela tiden på klaras altan och chillat som fan och druckit kaffe. DET var livet asså.. så sjukt gott var det..
Allt blir mkt roligare och mkt bättre när solen skiner... så är det bara!

Annars är det väl inget spec som har hänt..
Ska till kåren imån, ska bli sjukt nice. har saknat det stället måste jag erkänna...
Men jobbar ju länge imån så jag får ta med med vinet till jobbet helt enkelt. jag ser ingen annan lösning på det hela. Men det blir nog bra...

Ska in till stan med klara imån på fm, käka frulle och gå på bolaget.

Det var nog allt jag tänkte på nu,
så hoppas vi på mkt sol imån med;)

puss faktiskt.

allt eller inget.

igår hände nog mej den konstigaste saken som har hänt på LÄNGE asså.
Det roliga var att vi skojade om det, men det blev visst sanning...

Slöade som sagt hos malin hela dagen på hennes soffa, men sen blev det plötsligt bråttom hem, och konstiga saker hände så kvällen slutade inte alls sm den såg ut från början..
Det blev filmtittande för min del iaf, trevligt :) .. även om vi halvsof genom hela filmen, haha.. är man bakis så är man..

Nu e jag iaf hemma igen, trodde jag började kl 08 idag men började visst kl 10.. så här har man gått upp sjuuuukt tidigt helt i onödan faktiskt.. Aja, uppe nu iaf, man slipper stressa och jag hade verkligen inte kommit i tid annars, haha.

Håller på att lägga upp kort från igår. Säger bara en sak; Malin Persson, hahaha. alla lyckas vi ibland, hon lyckas fan jämt!

men men, ha det bra
ciao

JAG TROR HISSEN HAR FASTNAT

då var helgen över, stökig as usual, haha.. fastän jag varit sjuk, idag mår jag toppen på sjukfronten men mindre bra på bakis-fronten..

mamma, pappa och sis var ju här igår, trevligt. blev en runda på stan med shopping och käk, gott gott..
sen åkte vi hem och chillade som fan, och sedan var det dags för mej och lina att fixa till oss och dra mot GT & malin..
Där vankades melodifestivalen.. vi hejade som fan på fronda.. men han gick ju inte vidare så melodifestivalen kan fan dra. Nu ska vi lyssna sönder den låten, yess.
Efterfest vankades de med såklart, lite väl stökiga.. securitas kanske var här,,, i don't know.
Idag var vi på mc jag och lina.. där hade hissen fastnat hahahaha... det var kul.
Vi är fortf hos malin, så nu ska vi chilla som fan.

Ciao

meningslös fredag...

fredag idag då.. även om man inte har haft ngn riktig "helgkänsla".. Har varit sjuk sen i ons, vilket e så sjukt trist asså. gaah.. förhoppningsvis är det bättre imån, har inte haft feber i em iaf :) mitt och malins mest använda ord (hon är med sjuk) idagarna här är nog aj. haha.. lina tycker vi klagar men vi har faktiskt ont, haha..
annars har jag bara varit ute för en snabb-handling. och har mest legat på soffan faktiskt.. hade hellre jobbat...

Var och kollade på fotboll i ons med, trevligt värre.. hejade på mina kära mkv-vänner.. gick inte hela vägen, men dom var bra ändå...

Imån kommer mammsen, pappsen och ag hit över dagen.. lite shopping och så ska hinnas med var tanken..
för min del blir det nog ingen utgång imån (never say never) som läget ser ut nu... Alla är ivägflugna i helgen med ju.. bara jag lina och malin kvar, haha.. men men, vi vet att vi kan;)

Nu ska jag iaf sova mej lite, känner jag pappa rätt går dom upp med tuppen hemma imån.

ciao


RSS 2.0