Tentaplugg, tylösand och spaning på los italianos.

Igår var det ju fotboll då, jag linis och filip, hbk vann såklart, även om det borde blivit mer (!) så var det bra.

idag har jag varit på bibblan ett X antal timmar och pluggat en massa inför tentan på tors, gott att det är sista dan imån!!!
vid strax efter 5 kom lina nadja camilla och sissi och hämtade mej och det bar av mot tylö. vi kom inte så lång, rättare sagt inte ur gladan innan nadja körde på en lyktstolpe och krossade en lampa, BRAVO! haha.
efter det bar det av till sissi, sen camilla och sen flygstaden för att handla mat!
nästa stopp var tylösand, där det vankades grillning och en massa skvaller.
4 timmar senare, efter att ha suttit och njutit i solen och av de goda hamburgarna (sissi var för övrigt grillmästare och vi andra tittade på) skickade vi lite roliga sms och vi skulle möta upp italienarna. trodde dom, haha!
vi bestämde träff utanför bulls kl tio, och vi skulle sitta kvar i bilen och spana. men dom kom aldrig. så vi sjuckade typ tusen sms och var efterängsna, så det var nog hans bästa dag. för övrigt vet dom inte vem det är som skickar (vi träffade dom i helgen) men vi skickade från nadjas och var en påhittad person. haha.
anyway, OHHH MYYYY GOOOOd i'm so sorry i buy you champagne and drinks any thing for you. come to my hotel.
så vad gjorde vi inte? jo, åkte ut till där dom bor, intog spanarposition och ringde dom. hahaha, och denna gången kom dom. dom stod där ute ett bra tag, ringde och ringde och ringde. sen fick vi sköna sms som, I wan't you. I miss you. och glöm nu inte att han fortf inte vet vem det är!!
anyway. sen sa vi att vi kommer med taxi, ringde och beställde en taxi till eurostop hotell och den kom dit, hahahah. så sjukt kul. sen satt vi och spanade när dom gjorde bort sig. men dom ska aldrig få veta att det var vi. hahaha
låter kanske som en sååå sjukt barnslig historia men har inte haft så kul som iadag på lääänge, hade så sjukt kul tjejer ( i nadjas 5 sitsiga,tänk 3 och en halv, fullt igenimmade och svettiga bil) SJUKT kul.

Kommentarer
Postat av: lina

haha bilen var trång svettig och full med kärlek! och att nadja inte kan köra bil gör det hela ännu mera great! "den bara stog där" vilken kväll, vilken kväll! härligt att det numer är traditionskväll!

2007-05-29 @ 23:42:31
URL: http://linaelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0